Wat is BTU in verwarming?

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2023-10-09      Oorsprong:aangedreven

Wat is BTU in verwarming

Elke keer dat u op het punt staat een warmtepomp in uw huis te installeren, adviseren professionals u om vooraf een professionele installateur in te schakelen.En dus komen ze bij u langs, meten uw huis op, soms van kamer tot kamer, en beslissen vervolgens over de juiste warmtepomp.


Als u zich afvraagt: 'Waarom al die formaliteiten of waarom is het proces enigszins bureaucratisch?', dan hangt het allemaal af van uw begrip van hoe een warmtepomp werkt.


Toch gaat het niet alleen om de semantiek van de bediening, maar om optimaal werken.Dit is het deel waar BTU's om de hoek komen kijken. En als u opheldering nodig heeft over wat ze zijn, zullen we dit vandaag uitvoerig blootleggen, bespreken hoe u het berekent, het aanpast aan uw ruimte, en ook wat de toekomst in petto heeft voor BTU's.Dus lees verder.


BTU's ontraadselen

Oké, laten we er meteen in duiken en het mysterie van BTU's ontrafelen.Allereerst: laat je niet intimideren door de naam.Het is zo simpel als taart.BTU staat voor British Thermal Unit, maar de 'cash'-verwarmingssystemen maken je huis heerlijk warm.


Eén BTU is de warmte die nodig is om de temperatuur van één pond water met slechts één graad Fahrenheit te verhogen.Dus als we het over BTU's hebben, hebben we het over de energie die nodig is om je warm en gezellig te houden.Hoe meer BTU's een verwarmingssysteem kan produceren, hoe warmer uw ruimte zal zijn.Eenvoudig.


Het vinden van de juiste BTU

Laten we nu eens kijken naar de kern van het vinden van die perfecte BTU-match voor uw woning.Te veel BTU's kunnen van uw woonkamer een sauna maken, en te weinig geeft u het gevoel alsof u zich in het Noordpoolgebied bevindt.Het doel is om de Goldilocks Zone te vinden – dat ideale aantal BTU’s dat je op het juiste spoor houdt.


Dus, hoe doe je het?Hier is een eenvoudige regel: streef naar ongeveer 20 BTU's per vierkante meter.Je hebt een kamer van 200 vierkante meter;dat betekent dat u ongeveer 4.000 BTU's (200 vierkante voet x 20 BTU's/m²) nodig heeft.Maar wacht even, een paar dingen kunnen deze formule aanpassen.Als je op een koude plek woont of als je kamer de isolatie van een papieren zak heeft, moet je er rekening mee houden dat BTU een beetje telt voor maximale gezelligheid.


Factoren die de BTU-grootte beïnvloeden

Laten we nu dieper ingaan op het bepalen van het juiste aantal BTU's voor uw plek.Het is geen rocket science, maar het is ook geen raadspel.Hier zijn de ingrediënten voor uw BTU-recept:

Grootte van de ruimte

Controleer eerst de grootte van uw ruimte.Richt u voor elke vierkante meter op ongeveer 20 BTU's.Dus als je een koele zone van 400 vierkante meter rockt, wil je een verwarmingssysteem met ongeveer 8.000 BTU.


Isolatie is belangrijk

Slaap niet op isolatie.Het gaat om meer dan comfortabel blijven;het knoeit ook met je BTU-wiskunde.Als uw ruimte zo goed geïsoleerd is als een zeef, heeft u meer BTU's nodig om de ontsnappende hitte (of kou) te compenseren.Voor datzelfde gebied van 400 vierkante meter met matige isolatie, denk aan 12.000 BTU's.Maar als uw isolatiespel sterker zou kunnen zijn, heeft u misschien maar liefst 18.000 BTU's nodig.


Klimaatomstandigheden

Waar je woont, telt enorm.Als u zich bijvoorbeeld in het zonnige Florida bevindt, heeft u niet zoveel BTU's nodig.In dergelijke gevallen moet u, om de juiste BTU te krijgen, de werkelijke vierkante meters van uw woning berekenen, deze vervolgens met 10 tot 15 vermenigvuldigen en de aanbevolen BTU-dosis verkrijgen.Maar als je de ijzige toendra van Alaska verovert, verhoog dan de BTU door de vierkante meters met 30 of 40 te vermenigvuldigen.


Kies uw verwarmingshulpmiddel

Nu u uw BTU-behoeften heeft vastgesteld, is het misschien tijd om meer te weten te komen over HVAC's.Maar er zijn verschillende verwarmingssystemen, elk met zijn BTU-vermogen.Zie hieronder enkele van de keuzes

● Ovens: Deze systemen kunnen een breed scala aan BTU's uitstoten voor het opwarmen van elke ruimte.Ze zijn meestal verkrijgbaar met een vermogen van 40.000 tot 120.000 BTU's.

● Warmtepompen: warmte verplaatsen in plaats van creëren, dat is hoe deze milieuvriendelijke systemen werken onder HVAC-systemen.Begrijp dit: de BTU-opbrengst van uw warmtepomp hangt af van de grootte en hoe efficiënt deze koude lucht tijdens de zomermaanden naar buiten kan verplaatsen, in plaats van tijdens de winter naar binnen.

● Ruimteverwarmers: deze systemen zijn nu gemakkelijk draagbaar naar elke kant van het huis en ook inzetbaar voor het opwarmen van een specifieke ruimte.Ze zijn ontworpen voor een vermogen tussen 3.000 en 15.000 BTU, perfect voor kleinere ruimtes of als extra verwarmingseenheden.


BTU's in actie: de warmte brengen

Stel je dit voor: je hebt een oven met 50.000 BTU's in je woonkamer geïnstalleerd.Het is een winteravond.De temperatuur buiten is aan het dalen.Vervolgens stelt u uw thermostaat in op 72 ° F, en uw oven gaat aan de slag.


Natuurlijk zal er gas of olie nodig zijn om warmte te genereren.Wanneer er warmte wordt gegenereerd, circuleert de lucht door de kanalen van uw huis.Verspreidt het vervolgens in de woonkamer.Naarmate de warme lucht de kamer binnendringt, stijgt de temperatuur geleidelijk.Zodra de temperatuur 72 ° F bereikt, geeft de thermostaat de oven een signaal om een ​​pauze te nemen.Nu is uw kamertemperatuur weer normaal, allemaal dankzij die 50.000 BTU's.


BTU's en uw factuur: is meer altijd duurder?

Energierekeningen zijn iets waar we allemaal om geven, maar 'Heeft het hebben van meer BTU's tot rekeningen geleid?' Oké, zo eenvoudig is het niet.Het gaat niet alleen om de hoeveelheid BTU's die uw systeem genereert;alle kansen zijn afhankelijk van hoe het deze gebruikt.


Als je ooit met een auto hebt gereden, lijkt BTU meer op brandstofefficiëntie.Een benzineslurper kan bijvoorbeeld een motor hebben die snel brandstof verbruikt.Aan de andere kant kan een zuinige auto met minder benzine wegrijden.


In deze verwarmingssystemen kan een efficiënte oven dus het maximale uit zijn BTU's halen, waardoor u warmte en de beste deal voor uw geld krijgt.Dat betekent dat het een waanvoorstelling is om je uitsluitend op het BTU-nummer te concentreren.Overweeg in plaats daarvan te zoeken naar systemen met een AFUE-classificatie (Annual Fuel Utilization Efficiency).Houd er rekening mee dat hoe hoger de AFUE-beoordeling, hoe beter de BTU wordt gebruikt, wat mogelijk tot energierekeningen kan leiden.


BTU's en zonering: comfort op maat

Er zijn bepaalde momenten waarop elke kamer in huis dezelfde temperatuur heeft, hoe je ze ook gebruikt.Je keuken, slaapkamer en woonkamer zijn allemaal warm, laten we zeggen 22°C.Dat is misschien een hemel, maar niet alleen praktisch.Op dit punt moet u ook rekening houden met bestemmingsplannen en BTU.


U gaat uw huis dus opdelen in verschillende verwarmingszones.Elke zone heeft echter een thermostaat die het aantal BTU's controleert dat erdoorheen gaat.In wezen past u de thermische niveaus in verschillende delen van uw huis aan.Vergeet niet dat elk zijn klimaatbeheersingseenheid krijgt.


Realistisch gezien wil je misschien dat je slaapkamer 's nachts koeler is dan de woonkamer.En door bestemmingsplannen kun je dat gewoon doen.


De toekomst van BTU's: slim en duurzaam

Terwijl we vooruitkijken naar een wereld van evoluerende technologie en duurzaamheid, ziet de toekomst van BTU's er rooskleurig uit.Innovaties in verwarmingssystemen maken ze slimmer en efficiënter.Slimme thermostaten leren bijvoorbeeld uw voorkeuren en passen de BTU-uitvoer aan, waardoor u energie en geld bespaart.


Ook hernieuwbare energiebronnen winnen terrein.Zonnepanelen, geothermische systemen en warmtepompen bieden milieuvriendelijke alternatieven die BTU's benutten.Het draait allemaal om deelname aan de zaak van de Globe, namelijk het aanpakken van vervuilende stoffen en het redden van Moeder Natuur voor het welzijn van iedereen.


Veelgestelde vragen:

Betekent een hogere BTU-waarde dat het koeler zal zijn?

Nee, dat is niet het geval!Een hogere BTU-waarde betekent vermogen, niet noodzakelijkerwijs koelere omstandigheden.Het verwijst naar de warmte die binnen een uur uit een kamer kan worden verwijderd.Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn, omdat het hebben van veel BTU's kan leiden tot problemen zoals een verhoogde vochtigheidsbelasting op het systeem en hogere energierekeningen.


Wat is de verwarmingscapaciteit van een systeem van 24.000 BTU?

Normaal gesproken is een systeem van 24.000 BTU geschikt voor ruimtes rond de 450 meter.


Welk bereik aan BTU's hebben gasbranders gewoonlijk?

Afhankelijk van uw kookbehoeften variëren gasbranders doorgaans van 500 tot 18.000 BTU.Moderne kookplaten worden vaak geleverd met een combinatie van hoge en lage BTU-branders om veelzijdigheid te bieden.


Hoe kan ik BTU's omzetten naar kilowatt (kW) en omgekeerd?

Om BTU's om te rekenen naar kilowatt (kW), vermenigvuldigt u met 0,000293.Omgekeerd, voor de conversie van kW naar BTU, vermenigvuldig met 3414.


Is een BTU-rating altijd beter?

Niet noodzakelijk!Hoewel een hogere BTU-waarde aangeeft dat het systeem warmte kan afvoeren, garandeert dit niet alleen prestaties.De grootte van uw ruimte speelt ook een rol bij het bepalen van het aantal benodigde BTU's, dus u hoeft niet te veel te gaan gebruiken.


Conclusie

BTU's zijn uw sleutel tot een warm en gezellig huis.Maar je moet de juiste balans tussen BTU's vinden.Dat betekent dat u het juiste verwarmingssysteem kiest en rekening houdt met de efficiëntie.Naarmate de technologie vordert, belooft de toekomst van BTU's nog efficiëntere en milieuvriendelijkere verwarmingsoplossingen.En om een ​​woordje advies te geven: de ovens en de verwarmingstoestellen doen niet langer mee aan duurzaamheid.


Als u ze gebruikt, verhoogt u uw energierekening en vervuilt u het milieu.Maar er is nog steeds een uitweg.Probeer vandaag nog SPRSUN warmtepompen uit!


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692