NEWS

De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

Aantal Bladeren:12     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2021-10-30      Oorsprong:aangedreven

Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben weinig onderhoud en een lange levensduur, en elimineren de noodzaak voor brandstofopslag .


Er is een groeiend aantal leveranciers dat betrouwbare luchtwarmtepompen produceert.Toch enkele opmerkelijke leveranciers van lucht-warmtepompen boven de rest staan.Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van de beste merken luchtwarmtepompen van 2022.1. Mitsubishi Elektrisch


Mitsubishi Electric is een pionier in het bedenken en ontwikkelen van hernieuwbare warmtepomptechnologie.Het bedrijf is toonaangevend geweest leverancier van lucht-warmtepompen.Ook bieden zij hun warmtepompen en andere apparaten aan tegen concurrerende prijzen.


Mitsubishi's assortiment luchtwarmtepompen staat bekend als Ecodan.Ecodan-warmtepompen worden op de markt gebracht voor commerciële gebouwen, kleine winkels en woningen.Het is niet moeilijk te begrijpen waarom Mitsubishi Electric wordt beschouwd als een van de grootste fabrikanten van luchtwarmtepompen ter wereld.


Eén van hun topmodellen is het Ecodan PUHZ Ultra Quiet System.Deze compacte warmtepomp met enkele ventilator is ontworpen om minimaal geluid te creëren.Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie om een ​​hoog rendement te leveren en te voldoen aan de binnenlandse ontwikkelingsnormen.


De Ecodan Monobloc behoort ook tot de populairste luchtwarmtepompen van het bedrijf.Ecodan Monobloc is een op zichzelf staande unit die betrouwbaar kan functioneren onder extreme omstandigheden.Dit populaire model is daarnaast redelijk stil, zeer onderhoudsarm en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Een ander opmerkelijk voorbeeld van Mitsubishi's innovatie zijn de Ecodan Coastal Protection-modellen.Het bedrijf heeft deze lucht-waterwarmtepompen ontworpen met het corrosieve nabije zeemilieu in gedachten, waardoor mensen die dicht bij zoute waterlichamen wonen, op betrouwbare wijze warmte kunnen genereren.


2. SPRSUN


SPRSUN is een van de snelst groeiende leveranciers van lucht-water warmtepompen Vandaag.SPRSUN, opgericht in 1999, heeft meer dan twintig jaar ervaring met de productie van consumentenwarmtepompen.Het bedrijf heeft zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om de technologie van zijn warmtepompen te perfectioneren.Dat blijkt uit de kwaliteit en prestaties van hun apparaten.


beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022


SPRSUN levert warmtepompen in meer dan 60 landen en heeft een breed scala aan warmtepompopties van topkwaliteit, van compacte warmtepompen voor residentiële zwembaden tot omvangrijke warmtepompen voor commercieel vastgoed.SPRSUN aanbiedingen warmtepompen voor zwembaden, DC Inverter lucht-water-warmtepompen en lucht-water-warmtepompen.De zwembadwarmtepompen zijn ideaal voor zowel bovengrondse als ondergrondse zwembaden.


De DC Inverter split- en monoblock-warmtepompen passen de compressorsnelheden automatisch aan om stabiele kamertemperatuur te bieden en het energieverbruik te verminderen.De warmtepompopties van SPRSUN zijn steeds populairder geworden bij huishoudens en bedrijven vanwege hun prestaties, hoge efficiëntie, ontwerp en duurzaamheid.3. Samsung


Deze Zuid-Koreaanse elektrische productiegigant is waarschijnlijk aanwezig op elke apparatenmarkt die je maar kunt bedenken.Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ze enkele van de beste luchtwarmtepompen maken.Samsung heeft vele jaren besteed en veel geïnvesteerd in het onderzoeken en ontwikkelen van warmtepomptechnologie.


Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkend, goed presterend en concurrerend geprijsd productassortiment lucht-waterwarmtepompen.Zoals veel leveranciers van warmtepompen vertegenwoordigen de luchtwarmtepompen van Samsung een uitbreiding en herontwikkeling van hun airconditioningproducten, die toch al van topklasse zijn.Het duurzame technologiemerk van Samsung staat bekend als het Samsung Eco Heating System (EHS), dat verschillende opties voor luchtwarmtepompen biedt.


Het bedrijf staat bekend om zijn compacte buitenunits met uitstekende connectiviteit, waardoor je de apparaten op afstand kunt bedienen.Eén van de meest populaire modellen van Samsung is de EHS TDM unit.Dit alles-in-één buitensysteem is een zeer efficiënte en snelle verwarmingsoplossing.


Een andere populaire optie is het Samsung EHS Monoblock.Deze unit van topkwaliteit is compact, lichtgewicht, zeer stil, betrouwbaar functioneel in extreme omstandigheden, weinig onderhoud en beschikt over de mogelijkheid om warm water te genereren.Samsung stelt dat ze efficiënte warmtepomptechnologie gebruiken om optimaal comfort en lage operationele kosten te bieden.


4. LG


Net als Samsung heeft LG zijn hand in bijna elke apparatenindustrie.Het Zuid-Koreaanse bedrijf is een topper leverancier van lucht-warmtepompen.Het assortiment lucht-warmtepompen van LG staat bekend als THERMA V. Deze geavanceerde apparaten maken gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van verwarming, efficiëntie en connectiviteit, inclusief draadloze afstandsbediening via de ThinQ-app van LG.


De warmtepompen van LG maken periodieke planning, regeling van de watertemperatuur, noodverwarming bij verwarming en stille werking mogelijk.Het THERMA V-assortiment omvat vier warmtepompmodellen, waaronder:

· THERMA V Monobloc – Een van de populairste en meest energiezuinige warmtepompmodellen op de markt.Hij is compact, stil en levert een lage tot middelmatige warmwatervoorziening.

· THERMA V Split – Beschikt over een binnen- en buitenunit die geschikt is voor zowel nieuwbouw als gerenoveerde/gemoderniseerde woningen.

· THERMA V Split Hoge Temperatuur – Dit model met twee units voor hoge temperaturen is geschikt voor oudere en minder goed geïsoleerde woningen en gerenoveerde panden

· THERMA V Monobloc R32 – De nieuwste zeer efficiënte, geruisloze en corrosiebestendige toevoeging aan de lijn die gebruik maakt van milieuvriendelijk koelmiddel. Deze unit maakt ook de integratie van zonnepanelen en standaardboilers in het verwarmings- en koelingsontwerp mogelijk.


5. Hitachi


Hitachi staat wereldwijd bekend om het aanbieden van een breed scala aan innovatieve technologieën, waaronder lucht/water-warmtepompsystemen.De luchtwarmtepompenlijn van Hitachi staat bekend als Yutaki.Het beschikt over verschillende hoogwaardige units met verschillende afmetingen en mogelijkheden.Deze apparaten voorzien in al uw behoeften op het gebied van ruimteverwarming en warm water, terwijl ze uw energierekening en CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen.


Yutaki lucht-waterwarmtepompen zijn compacte en zeer efficiënte apparaten.De units bieden controle en gemak via intuïtieve afstandsbediening, waarmee u de ruimtetemperatuur efficiënt kunt aanpassen.Een andere handige functie in de Yutaki-warmtepompenlijn is de 'One-Touch'-vakantiebediening.Met deze functie kunt u de temperatuur in uw woning regelen terwijl u weg bent.


De lucht-waterwarmtepompen van Yutaki kunnen zelfs onder extreme omstandigheden betrouwbaar functioneren en zijn voorzien van weerscompensatietechnologie.Er zijn drie hoofdmodellen met lucht-waterwarmtepompen in de Yutaki-lijn: Yutaki M, Yutaki-S en Yutaki S-80.Yutaki-M is een compact buitenwarmtepompsysteem met draadloze afstandsbediening.


De Yutaki-S is een gesplitst warmtepompsysteem met binnen- en buitenunits die warm water genereren.Dit model is geschikt voor het verwarmen van zwembaden.De Yutaki S-80 vertegenwoordigt een gesplitst lucht-water-warmtepompsysteem met binnen- en buitenunits.Het is een ideale, op zichzelf staande en zeer efficiënte oplossing voor ruimteverwarming en warmwatervoorziening.


6. Vaillant


Vaillant is een van de grootste fabrikanten in de verwarmingsindustrie.Hoewel deze leverancier vaak wordt geassocieerd met gasboilers, is Vaillant een leider op het gebied van hernieuwbare verwarmingstechnologie.Eén van de meest geavanceerde lucht-waterwarmtepompen op de markt is de aroTHERM-lijn van Vaillant.Deze hoogwaardige lijn warmtepompen omvat:

· aroTHERM lucht-water-warmtepomp – Verkrijgbaar in 4 maten, geschikt voor vele vastgoedtoepassingen.Levert uitstekende energie-efficiëntie in een compact en stil ontwerp.

· aroTHERM Hybride warmtepomp – Beschikt over innovatieve technologie waarmee u traditionele en hernieuwbare verwarmingsbronnen kunt gebruiken.Afhankelijk van de meest efficiënte energiebron op het moment van gebruik kunt u schakelen tussen de warmtepomp en uw boiler.

· aroTHERM Split lucht-water-warmtepomp – De split-reeks warmtepompen bestaat uit vijf modellen van verschillende afmetingen, passend bij verschillende residentiële series.

· aroTHERM Plus lucht-water-warmtepomp – Een nieuwe, uiterst efficiënte, geruisloze en zoutbestendige unit.


7. Daikin


Daikin is een Japans bedrijf dat wereldwijd een toonaangevende innovator en leverancier is van airconditioningunits en koelsystemen.Daikin heeft een lange en succesvolle geschiedenis in het aanbieden van klimaatbeheersingstechnologie sinds de oprichting in 1924. Het bedrijf levert warmtepompsystemen voor commercieel vastgoed, woningen, magazijnen, medische faciliteiten, winkels en maritieme toepassingen.


Daikin heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in een geavanceerd onderzoeks- en ontwikkelingscentrum.Hun warmtepomptechnologie is een van de drie kerntechnologieën die ten grondslag liggen aan hun wereldwijde activiteiten op het gebied van klimaatbeheersing.Het bedrijf beschikt over warmtepomp- en invertertechnologie die optimale energie-efficiëntie levert.


Daikin heeft ook een ruime keuze aan lucht/water-warmtepompopties die geschikt zijn voor verwarming en warmwatervoorziening via een geïntegreerd verwarmings- en warmwatervoorzieningssysteem.Hun uniek ontworpen binnen- en buitenunits beschikken over ultrastille werking, mogelijk gemaakt door natuurlijke convectiewarmtedistributie en invertergestuurde compressoren.


8. Dimplex


Dimplex levert al bijna 70 jaar elektrische verwarmingsoplossingen.Dimplex is een divisie van de Glen Dimplex Group, een van 's werelds grootste elektrische verwarmingsbedrijven.Het bedrijf biedt een hoogwaardig assortiment hernieuwbare technologieën.Deze warmtepompen zijn perfect voor commerciële en industriële panden, omdat ze aan de enorme verwarmingsbehoefte kunnen voldoen.


De warmtepompunits van de A-Klasse hebben een zeer energiezuinig ontwerp en verlagen de operationele kosten aanzienlijk.Voor volledige systeemontwerpflexibiliteit kunt u de lucht/water-warmtepompen van Dimplex combineren met een breed scala aan compatibele systeemaccessoires, zoals warmwatersystemen en buffertanks.


Eén van de meest populaire units van Dimplex is het LA35TUR systeem.Deze warmtepomp heeft een geluiddichte constructie en een elektronisch geregelde ventilator voor een stille werking.Het beschikt ook over een geïntegreerde regeling die een dubbele functionaliteit mogelijk maakt: verwarming in de winter en koeling in de zomer.Over het geheel genomen beschikt Dimplex over de innovatie, expertise en ervaring om zeer efficiënte warmtepompsystemen te ontwikkelen en blijft het populair merk luchtwarmtepomp voor veel vastgoedeigenaren.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692