U bevindt zich hier: Home / Partner Support
Bent u op zoek naar een warmtepomp fabrikant in China om u te voorzien van kwaliteitsproducten en naadloze samenwerking om uw concurrentievermogen een boost te geven? SRPSUN is de juiste keuze! We zijn een professionele warmtepomp fabrikant sinds 1999 met een sterk R&D centrum en meerdere geavanceerde productielijnen.
SPRSUN warmtepompen worden nu geëxporteerd over de hele wereld. We zijn op dit moment op zoek naar OEM, ODM & verkooppartners over de gehele wereld, die onze warmtepomp producten kunnen distribueren in hun landen. Als u een levendige en ambitieuze specialist of bedrijf bent en partner wilt worden om het verschil in uw lokale HVAC industrie te maken, dan nodigen we u uit om een partnerschap met ons aan te gaan op deze spannende reis en samen met ons te groeien. 

Warmtepomp partnerprogramma


OEM
Wij leveren hoge kwaliteit warmtepomp systemen onder uw eigen merknaam.

​​​​​​​
ODM
We passen warmtepompen naar wens aan uw eigen ontwerp aan.
​​​​​​​
SPRSUN merk
 U kunt SPRSUN producten verkopen met toenemende merkbewustheid

​​​​​​​
  OEM/ODM ondersteuning
    SPRSUN biedt de volgende voordelen voor haar OEM/ODM partners:
✔ Het produceren van producten volgens Europese standaard onder het merk/logo van de partner.
✔ Het aanpassen van de vorm, kleuren en materialen om tegemoet te komen aan de bijzondere wensen van de partner
✔ Het aanpassen van de specificaties op basis van de ontwerpen van de partner.
✔ Het aanbieden van warmtepompen tegen concurrerende prijzen om verzekerd te zijn van hoge winstmarges.
✔ Het tekenen van een geheimhoudingsclausule met onze OEM/ODM partner! We verwelkomen uw OEM/ODM kansen. Laat van u horen laten we uw project samen bestuderen.
Technische ondersteuning
    2-5 jaar garantie plus levenslang onderhoudsondersteuning!

✔ SRPSUN biedt 2-5 jaar lange garantie. Als het product binnen de garantieperiode, ingaande vanaf de afleverdatum, enig gebrek vertoont bij normaal gebruik, zullen we gratis vervangende onderdelen verstrekken.
✔ Na het verstrijken van de garantieperiode zullen we bij voortduur levenslange onderhoudsondersteuning verlenen, tegen een geringe vergoeding.
✔ We bieden oplossingen voor de verschillende wensen van onze klanten.
✔ We bieden uitgebreide en professionele technische training aan onze klanten betreffende de gebruikshandleiding en het onderhoud.
✔ We beloven 24/7 gratis advies te verlenen om eventuele problemen in de praktijk op te lossen. 
  Verkoop en marketing ondersteuning
 
    SPRSUN biedt de volgende baanbrekende voordelen voor haar partners:
✔ Ieder jaar investeert SPRUSN in wereldwijde marketing om de bekendheid van ons merk warmtepompen in lokale markten te vergroten.
✔ Uitgaande van de seizoenen en de wensen van de klant, verstrekt ons bedrijf bijpassende promotiestrategieën om u te helpen meer verkoopkansen te ontdekken.
✔ We verstrekken een compleet set marketinginstrumenten, zoals catalogi, folders, productafbeeldingen etc.
✔ We implementeren op consequente wijze de management policy van distributeurs en verkopers, gebaseerd op onze wederzijdse contracten. 

Veelgestelde vragen over het warmtepomp partnerschap

 • Hoe meld ik mij aan?

  Om nieuwe potentiële partnerschappen te bespreken, alstublieft klik hier om het SPRSUN partnerschapscontactformulier in te vullen.
 • Ga ik concurreren met SPRSUN directe verkopers?

  Nee. De SPRSUN verkoopmanagers zijn gemotiveerd om u te helpen succesvol te zijn.Alle deals die u in hun gebied wint, tellen mee voor hun verkoopquota.We verkopen niet rechtstreeks aan eindgebruikers, tenzij er geen SPRSUN partners op die markt zijn.En als onze website vragen van eindgebruikers ontvangt, sturen we deze normaal gesproken GRATIS door naar onze lokale partners.
 • Hoe lang duurt de partnerschapsovereenkomst?

  De duur van de overeenkomst is afhankelijk van het verkoopniveau.Een kanaalpartnerschap duurt bijvoorbeeld doorgaans een jaar en wordt automatisch verlengd zolang het verkoopdoel aan uw zijde wordt bereikt.
 • Zijn er kosten verbonden aan het worden van een warmtepomppartner?

  U moet een aantal warmtepompunits aanschaffen om onze officiële OEM/ODM-partners of SPRSUN wederverkopers te worden.OEM/ODM-partners zijn bijvoorbeeld verplicht om minimaal 10 op maat gemaakte eenheden te kopen.
 • Kan ik een aanvraag indienen om uw warmtepomppartner te worden?

  Ja, we zijn momenteel op zoek naar meer OEM/ODM-partners en SPRSUN wederverkopers over de hele wereld, die warmtepompproducten op hun lokale markten kunnen distribueren.
 • Hoe neem ik deel aan het warmtepomppartnerprogramma?

  Zodra u contact met ons opneemt, nemen wij contact met u op om onze producten, ons bedrijf en onze service uit te leggen en te kijken of deze aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen.Ervan uitgaande dat dit het geval is, zullen we een partnerschapsovereenkomst uitvoeren en ondersteuning bieden met training, marketingmateriaal, verkoop, implementatie en voortdurende klantenondersteuning.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692