VOOR EENVOUDIGE INSTALLATIE

Heet water tank

SPRSUN Integrale hydronische tank zal een revolutie teweegbrengen in de geschiedenis van warmtepompinstallaties!Het kan gebruikers helpen ongeveer 50% te besparen op installatietijd en arbeidskosten.

Als sterk geïntegreerde en multifunctionele watertank bespaart het compacte formaat ruimte voor gebruikers.bovendien ondersteunt het dubbele temperatuurzoneregeling en nul-koudwaterregeling, en is het uitgerust met dubbele veiligheidsbescherming, waardoor verwarming veiliger en comfortabeler wordt!Deze warmwatertank is geschikt voor R290 lucht-water-warmtepompen en R32-warmtepompen.

Producten

Voordelen van integrale hydronische tank
SPRSUN De geïntegreerde hydronische tank voor binnenverwarming en warm water integreert essentiële accessoires, waardoor de installatie van uw warmtepomp wordt vereenvoudigd en tijd- en kostenbesparingen worden gerealiseerd.
​​ Supereenvoudige installatie
Met deze multifunctionele watertank kunnen gebruikers ongeveer 50% op de installatietijd en arbeidskosten besparen, waardoor de installatie van de warmtepomp eenvoudig wordt.

Dubbele temperatuurzoneregeling
Het ondersteunt dubbele temperatuurzoneregeling, waardoor een nauwkeurigere aanpassing van de kamertemperatuur mogelijk is op basis van de behoeften van de gebruiker. Bij gebruik voor warm water voor huishoudelijk gebruik kan het een nulregeling voor koud water bereiken, waardoor gebruikers stabiel en comfortabel warm water krijgen.

Dubbele veiligheidsbescherming
Deze watertank is voorzien van dubbele bescherming tegen droge verbranding en temperatuurregeling om de warmtepomp stabiel te laten werken, waardoor het aantal uitval van de unit en de onderhoudskosten worden verminderd

Hoge integratie
Verschillende belangrijke accessoires, zoals warmwatertanks, buffertanks, expansietanks en driewegkleppen, zijn sterk geïntegreerd in het wetenschappelijke ontwerp, waardoor er meer ruimte wordt bespaard.

Laat ons weten hoe we kunnen helpen

Wij stellen uw opmerkingen en suggesties op prijs.Voor meer informatie over onze warmtepompen kunt u onderstaand formulier invullen en versturen.
Form Name

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692