U bevindt zich hier: Home / Company Profile
0+
jaar ervaring met warmtepompen
0+
landen waarin we verkopen
0+
wereldwijde strategische partners
0+
units die per maand geproduceerd kunnen worden
SRPSUN verkoopt al 24 jaar 
wereldwijd warmtepompen
SRPSUN is een professionele fabrikant van warmtepompen en werd opgericht in 1999. Als één van de vooraanstaande warmtepomp leveranciers in China produceert SPRSUN verschillende types warmtepompen, zoals DC inverter gestuurde warmtepompen, luchtwarmtepompen voor warm waterbereiding en warmtepompen voor zwembaden. De warmtepompen worden geproduceerd volgens de EN14511 standaard en zijn voorzien van CCC, CE, CB, SAA, ROHS, TUV en ERP certificaten. We werken eveneens samen met vooraanstaande bedrijven, zoals Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, Mitsubishi en Sanyo, om verzekerd te zijn van hoge productkwaliteit. Onze excellente producten die gebaseerd zijn op vooruitstrevende techniek en professionele service hebben SRPSUN een reputatie als één van de leidende warmtepomp leverancier ter wereld opgeleverd.
  • 4
     productielijnen
  • 600+
    medewerkers
  • 30000+
    m2 fabrieksoppervlakte
Mijlpaal
​​​​​​​

1999

SPRSUN is opgericht met een focus op solar waterverwarmers.

2003

SPRSUN was betrokken bij het eerste centrale warmwatersysteem.

2005

SPRSUN ontwikkelde de eerste commerciële lucht-water warmtepomp en verkreeg de ISO 9001, ISO 14001 & CE certificaten.

2006

SPRSUN's eerste grote order voor commerciële lucht-water warmtepompen werd geëxporteerd naar Europa.

2011

De productiefaciliteit werd gebouwd in de Development Zone van Guangzhou.

2012

SPRSUN verkreeg het 3C certificaat en het EN14511 test rapport van TUV.

2013

SPRSUN werd voor het eerst geëerd als één van de top tien warmtepomp producenten van China. SPRSUN's EVI -25℃ warmtepomp voor gebieden met een koud klimaat heeft veel klanten wereldwijd aangetrokken.

2014

SPRSUN werd erkent als een hightech onderneming en opnieuw geëerd met een vermelding in de top tien van warmtepomp merken in China.

2016

De productiefaciliteit van SPRSUN werd met een factor drie vergroot.

2017

SPRSUN werd voor de derde keer geëerd met een vermelding in de top 10 van warmtepomp merken in China en ontwikkelde de DC inverter gestuurde warmtepomp.

2018

SPRSUN ontwikkelde de wifi besturingsfunctie voor luchtwarmtepompen.

2020

SPRSUN verbeterde de DC inverter gestuurde warmtepomp en verkeer het ERP A+++ certificaat.

2021

R32 DC inverter gestuurde warmtepompen werden ontwikkeld.
Fabriek
Er zijn bij elkaar vier productielijnen, die samen er voor zorgen dat we meer dan 25000 stuks warmtepompen van verschillende capaciteit per maand kunnen produceren. Geavanceerde apparatuur en ervaren werknemers zorgen voor een sterke productiecapaciteit.
 
 
Technologie
 
Geavanceerde inverter technologie.
Met behulp van DC inverter gestuurde compressors en DC inverter controllers kunnen SPRSUN's ERP A+++ DC inverter gestuurde warmtepompen op hogere frequentie functioneren en het water sneller verwarmen. Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde bereikt, zal de warmtepomp op een lagere frequentie functioneren om met een lager energieverbruik de temperatuur vast te houden.
 
 
Slimme op afstand te bedienen systemen
Met de zelf ontwikkelde CGK online intelligente afstandsbesturing zijn onze warmtepompen voorzien van in hoge mate geïntegreerde controllerfuncties, die op afstand kunnen worden bestuurd via de app. Het systeem in eenvoudig te bedienen, heeft een stabiele werking en is een werkelijk slim besturingssysteem.
 
 
Werking bij ultra lage temperatuur
De EVI (Enhanced Vapor Injection) techniek wordt toegepast in onze warmtepompen voor gebieden met een koud klimaat. Deze techniek vergroot de verwarmingscapaciteit bij lage buitentemperaturen enorm. In een koud klimaat wordt de verwarmingscapaciteit met 30% vergroot, vergeleken met traditionele warmtepompen.
 
 
Intelligent ontdooien
SPRSUN heeft zelfstandig haar eigen PID intelligente ontdooingsfunctie ontwikkeld. Wanneer wordt voldaan aan de voorwaarden voor de ontdooi functie, wordt deze automatisch gestart. Dit voorkomt dat de unit door het ontdooien ontregeld raakt en vermijdt onnodige energieconsumptie, wat de betrouwbaarheid en de energie-efficiëntie van de gehele unit ten goede komt.
 
Kwaliteitscontrole
 
We weten allemaal dat kwaliteitscontrole belangrijk is. Elke SPRSUN pomp ondergaat strikte kwaliteitscontroles om te garanderen dat onze warmtepomp units in staat zijn om weerstand te bieden tegen slechte weersomstandigheden, vocht, schimmel en andere in de praktijk voorkomende situaties. Kwaliteitsgarantie wordt gegarandeerd door het gehele fabricageproces. Dit begint in een heel vroeg stadium, vanaf het systeemontwerp, de inspectie van binnenkomende materialen, het inspecteren van pijpverbindingen tot aan de uiteindelijke inspectie en het testen van het complete systeem.

Systeem ontwerp kwaliteitscontrole

Systeem ontwerp, onderdelen ontwerp, ontwerp van de omkasting, ontwerp van het leidingwerk, elektrisch ontwerp

kwaliteitscontrole van binnenkomende materialen

Beoordeling leveranciers, Kwaliteitscontrole materialen, Lektest warmtewisselaar, Kwaliteitscontrole elektronische unit
 

kwaliteitscontrole leidingwerk

Pijp buigen, gaten boren in leidingen, krimpen en wijder maken van leidingen, polijsten, schoonmaken, lassen

Kwaliteitscontrole geassembleerd systeem

Lassen, lektesten, vacumeren, vullen koudemiddel, leidingisolatie aanbrengen, aanbrengen geluidsisolerend materiaal, aansluiting regelsysteem

Merkonderdelen van hoge kwaliteit

Als toonaangevend bedrijf dat zich focust op klanttevredenheid, werken we samen met leidende bedrijven zoals Panasonic, CAREL, Grundfos, Copeland, MITSUBISHI, Schneider en SANYO, om de productkwaliteit te garanderen. Ter illustratie: het partnerschap met CAREL geeft SPRSUN en haar producten een voorsprong, aangezien warmtepompen met CAREL controllers betere technologie bieden een en grotere klanttevredenheid.
Certificaten

Als één van de top tien warmtepomp leveranciers in China, baseert SPRSUN haar warmtepompen op de EN14511 standaard en zijn ze voorzien van CCC, CE, ISO, RoHS, KEYMARK en ERP certificaten. Onze meest recente DC inverter gestuurde warmtepompen zijn door TUV SUD voorzien van een ERP A+++ certificaat, wat de hoogst haalbare certificering is. Het ERP energielabel geeft een indicatie van de energie-efficiëntie van producten. Een waarderingssysteem van A tot en met G wordt gebruikt om de energie-efficiëntie van apparaten zoals warmtepompen te classificeren. Verder kunnen we, om onze partners te helpen onze producten in hun land te importeren ook assisteren bij het verkrijgen van de in hun afzetgebied vereiste certificaten.
​​​​​​​
Partnerschap
SPRSUN warmtepompen worden nu geëxporteerd over de hele wereld, we hebben een distributie en verkoopnetwerk in meer dan 30 landen. SPRSUN werkt ook samen met lokale warmtepompbedrijven voor OEM/ODM. We kunnen onze producten aanpassen en produceren warmtepompen volgens Europese standaarden onder de merknamen van onze partners.
 
 
Ten toonstelling
​​​​​​​

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692