Home / Heat Pumps / Inverter Heat Pump - Catalogue / R290 Inverter-warmtepompen - Catalogus
 
ERP A+++ Energielabel
R290 DC Inverter Warmtepompen
Contactpersoon voor Partnerschap >>
 
De SPRSUN R290 DC-inverter lucht-water-warmtepomp is ontworpen met een Panasonic DC-invertercompressor en DC-inverterventilatormotor om te voldoen aan strenge eisen op het gebied van milieuvriendelijkheid, efficiëntie, stabiliteit en stilte. Naast het gebruik van R290 groen gas en invertertechnologie, heeft de nieuwe unit ook een A+++ energielabel, waardoor de energierekening voor residentieel gebruik wordt verlaagd. Als ideale keuze uit meerdere functies (verwarmen, koelen en/of warmtapwater) heeft de R290-warmtepomp de volgende belangrijke kenmerken in vergelijking met de R410/R32-serie.

Producten

R290 DC Inverter Warmtepompen

Projecten wereldwijd

DC Inverter Warmtepomp Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de verschillen tussen inverter- en niet-inverterwarmtepompen?

  THet verschil tussen de inverter- en niet-inverter-warmtepompen ligt in de manier waarop ze hun energie leveren.Warmtepompen zonder inverter werken doorgaans door het systeem in en uit te schakelen.Wanneer ze zijn ingeschakeld, werken ze op 100% capaciteit om aan de grote warmtevraag in het pand te voldoen.Bovendien zullen ze als zodanig blijven functioneren totdat aan de vraag is voldaan.Daarna fietsen ze aan en uit om de temperatuur te regelen.

  Integendeel, een compressor met variabele snelheid wordt door inverterwarmtepompen gebruikt om die temperaturen te moduleren door de snelheid te verhogen en te verlagen om te voldoen aan de exacte vereisten van de vastgoedvraag als de buitentemperatuur verandert..

 • Waarom zijn inverterwarmtepompen zo efficiënt?

  Inverterwarmtepompen zijn efficiënt omdat ze de compressorsnelheid automatisch kunnen aanpassen en veranderen afhankelijk van de omgevingstemperatuur.Dit resulteert in een stabielere binnentemperatuur.Bovendien stoppen ze niet met werken wanneer ze de binnentemperatuur bereiken, maar behouden ze hun functionaliteit terwijl ze met een laag energieverbruik werken.

  Wanneer de omgevingstemperatuur laag wordt, past de inverterwarmtepomp doorgaans zijn capaciteit aan om een ​​hogere verwarmingscapaciteit te bieden.Bij -15℃ past de verwarmingscapaciteit zich bijvoorbeeld aan tot 60%, terwijl bij -25℃ de verwarmingscapaciteit zich aanpast tot 80%. Deze technologie staat centraal in de efficiëntie van inverterwarmtepompen.

 • Is een inverterwarmtepomp de moeite waard?

  Inverterwarmtepompen zijn van groot belang ten opzichte van andere warmtepompen, die in vergelijking een hoge waarde opleveren.Het eerste voordeel omvat het feit dat er minder scheuren en slijtage optreden, wat gebruikelijk is bij warmtepompen.Bovendien is, in tegenstelling tot de warmtepompenHet bedienen van inverter-warmtepompen is relatief eenvoudig en vereist daarom geen inhuur van bedieningspersoneel.
  Ze zijn zeer efficiënt in vergelijking met warmtepompen, waardoor ze een hoger gehoorrendement, een beter energiebesparend effect en lagere energieverbruikskosten hebben.Ten derde zijn ze gemakkelijk te onderhouden, omdat de exploitatiekosten laag zijn.Eindelijk, ze installeren vereist minder ruimte in vergelijking met warmtepompen, omdat er geen buffertank nodig is die wordt geassocieerd met warmtepompen zonder inverter.
 • Hoe werkt een warmtepompomvormer?

  Een inverter-warmtepomp werkt meestal door gebruik te maken van een speciale technologie: een inverter-compressor met variabele snelheid.Dankzij de technologie kunnen de warmtepompen op hun volledige bereik (0 – 100%) functioneren.Dit wordt bereikt door continu de huidige omstandigheden en temperatuur in huis te analyseren.Daarna past het de uitvoercapaciteit aan om ervoor te zorgen dat de temperaturen en omstandigheden optimaal blijven, waardoor de efficiëntie en het comfort worden verbeterd.Normaal gesproken moduleert een inverterwarmtepomp zijn vermogen eindeloos om een ​​consistente temperatuurregeling te behouden.Bovendien reageert de inverter-warmtepomp doorgaans op veranderende warmtevragen om eventuele temperatuurschommelingen onder controle te houden en tot een minimum te beperken.
 • Wat is een invertergestuurde warmtepomp?

  Inverterwarmtepompen zijn zeer efficiënte verwarmings- en koelingsoplossingen die huizen, bedrijven en openbare en sociale voorzieningen warm houden tijdens koud weer.Tegelijkertijd helpen ze de temperatuur koel te houden als het extreem warm weer is.Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze water kunnen verwarmen, koeren en verwarming van huis.Ze kunnen functioneren bij een temperatuur van slechts 20℃ met een maximale verwarmingscapaciteit die varieert van 9,5 kW tot 32 kW.Ze hebben een maximale watertemperatuur van 60℃.Inverters-warmtepompen hebben een energieniveau van ERP A+++ en kunnen helpen bij het besparen op energiekosten in een huishoudelijke omgeving.

Geïnteresseerd om onze wederverkoper of OEM/ODM-partner te worden?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692