Home / Nieuws / Bedrijfsblog / SPRSUN R32 EVI DC-inverterwarmtepomp officieel aangekondigd!

SPRSUN R32 EVI DC-inverterwarmtepomp officieel aangekondigd!

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2021-07-07      Oorsprong:aangedreven

SPRSUN R32 EVI DC-inverterwarmtepomp komt eindelijk op de markt!Het is niet alleen een verwarmingssysteem, maar ook een slimme warmwaterboiler en airconditioning.De warmtepomp transporteert warmte van buiten naar binnen tijdens verwarming en van binnen naar buiten tijdens koelcycli.ERP A+++, koudemiddel R32, geluidsreductie, slimme besturingstechnologie en gegarandeerde veiligheid maken dit een van de weinige vooruitstrevende modellen op de markt.


Bekijk de nieuwe serie SPRSUN R32 EVI DC Inverter Warmtepompen >>

fotobank


Lager GWP

Deze DC-inverterwarmtepompen gebruiken R32, een koudemiddel met minder schadelijke effecten op het milieu.R32 heeft een laag ozonafbrekend potentieel, wat betekent dat de warmtepomp schoner en efficiënter zal werken.R32 heeft uitzonderlijke eigenschappen zoals lage toxiciteit, ontvlambaarheid en inertheid, voordelen die naar de consument doorsijpelen in de vorm van veiligheid en kostenbesparingen.

Verhoogde efficiëntie

De ERP A+++ R32 EVI DC-inverterwarmtepompen die SPRSUN aanbieden, hebben een prestatiecoëfficiënt (COP) van wel 5,95, waardoor ze efficiënter zijn dan DC-inverterwarmtepompen die andere koelmiddelen gebruiken.

De warmtepomp retourneert 3-5 kW warmte per 1 kW elektrische energie die wordt gebruikt voor de werking.Een gemiddelde aardgasketel biedt een rendement van ongeveer 98%.Met deze warmtepomp kunnen huiseigenaren tot 500% meer besparen op het verbranden van fossiele brandstoffen om hun huis te verwarmen.

Gebruikers kunnen meer efficiëntie verwachten als ze het continu op de achtergrond laten draaien.De warmtepomp blijft continu draaien, waardoor de warmtevraag tijdens piekperioden afneemt.De SPRSUN R32 EVI DC-inverter-warmtepomp past de output voortdurend aan terwijl hij op de achtergrond actief is om consistente temperaturen te handhaven.Door in te spelen op veranderingen in de warmtevraag worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt.


6p-r32

Daarentegen zal een warmtepomp met vast vermogen continu van maximaal vermogen naar nul gaan, waarbij een balans wordt gevonden die vaker de gewenste temperatuur levert dan een warmtepomp met variabel vermogen.SPRSUN maakt gebruik van omvormers die het aantal schakelcycli verminderen, wat leidt tot consistentere, comfortabelere temperaturen.

Naast het verbeteren van de energie-efficiëntie van het huis, vermindert de warmtepomp het energieverbruik (en de daarmee samenhangende kosten) door te fietsen.Door de uitstoot van broeikasgassen en verontreinigende stoffen te verminderen, is dit proces gunstig voor het milieu en een manier om de verwarmings- en koelingskosten onder controle te houden.

Slimmere technologie

SPRSUN R32 EVI DC Inverter-warmtepomp wordt geleverd met een CAREL-controller en slimme sensoren.Ze kunnen de temperatuur volledig zonder hulp registreren en controleren.De technologie kan klanten helpen de temperatuur in het hele huis consistent te houden.Bij koud weer zorgt dit apparaat ervoor dat hun huis warm blijft.

In veel gevallen laten mensen de verwarming en koeling gedurende lange perioden aanstaan, zelfs als ze niet thuis zijn, en 's nachts als ze deze niet nodig hebben.Als gevolg hiervan kunnen de energierekeningen stijgen en zullen er meer kosten in rekening worden gebracht dan nodig is.De slimme technologie van de SPRSUN R32 EVI DC Inverter-warmtepomp kan klanten echter helpen hun maandelijkse kosten te verlagen door hun warmte- en airconditioningverbruik overdag en 's nachts te verminderen.


3P 全直流变频新款02

Dankzij de mogelijkheid om hun huis in elke situatie correct in te stellen, kunnen huiseigenaren achterover leunen, ontspannen en profiteren van het kostenbesparende potentieel van hun warmtepomp.

Dankzij de WIFI-compatibiliteit kunnen ze ook toegang krijgen tot online monitoring met de SPRSUN R32 EVI DC Inverter-warmtepomp.Klanten hebben rechtstreeks vanuit het servicecentrum toegang tot contactloze diensten.SPRSUN biedt ook intelligentere beveiligingen met zijn R32 EVI DC-inverterwarmtepompen.

De bewaakte eenheid moet efficiënter en langer werken omdat de mogelijkheid om preventief onderhoud uit te voeren gemakkelijker toegankelijk is.Het bieden van een efficiëntere, slimmere, groenere en energiezuinigere verwarmingsmethode dan ketels op basis van fossiele brandstoffen is een cruciale vooruitgang nu de wereld overgaat naar een efficiëntere en milieuvriendelijkere verwarmingsmethode.

Verminderde ruis

De componenten van traditionele warmtepompen genereren geluid wanneer ze in werking zijn.Daarom kan het kopen van een dergelijk apparaat vaak problematisch zijn vanwege het hoge geluidsniveau.

De R32-warmtepomp maakt gebruik van borstelloze DC-inverterventilatoren voor geluidsdemping.In tegenstelling tot traditionele warmtepompen gebruiken SPRSUN DC-inverterwarmtepompen een constante, stille compressormotor die op de achtergrond draait en minimaal vermogen afgeeft.

Hierdoor werkt een dergelijke machine stiller.Bovendien fluctueert hun temperatuur niet wanneer ze een bepaalde temperatuur bereiken, maar ligt deze op een bepaald niveau vast.

Bovendien maken de units gebruik van de dubbele schokabsorptietechnologie van Panasonic Compressor voor verbeterde geluidsreductie.Van alle omvormers is dit het stilste systeem van SPRSUN, beginnend bij 42dBA.

Gegarandeerde veiligheid

R32 is een relatief veilig koelmiddel, maar kan gevaarlijk zijn als het niet op de juiste manier wordt behandeld en opgeslagen.SPRSUN R32 DC-inverterwarmtepompen zijn vanwege hun ontwerp voorzien van veiligheidsvoorzieningen die explosies voorkomen.

Het R&D-team heeft meerdere maatregelen geïmplementeerd die explosiebeveiliging garanderen voor de SPRSUN R32 DC in zijn werkingsgebieden.Hun filosofie is om uitstekende explosiebeveiliging te bieden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties en betrouwbaarheid van alle originele producteigenschappen.

Ongeveer SPRSUN

SPRSUN is een gerenommeerde fabrikant van warmtepompen.De fabrikant produceert diverse warmtepompen, zoals DC inverter-warmtepompen, lucht-water-warmtepompboilers en zwembadwarmtepompen.Hun producten voldoen aan EN14511 en hebben CE-, CCC-, CB-, RoHS-, SAA-, TUV- en ERP-certificeringen.

De warmtepompfabriek werkt samen met verschillende bedrijven voor kwaliteitsresultaten, waaronder CAREL, MITSUBISH, Panasonic en SANYO.Met jarenlange ervaring in het leveren van innovatieve warmtepompen op basis van de allernieuwste technologie, streeft SPRSUN ernaar om wereldwijd een toonaangevende leverancier van warmtepompen te worden.


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692