Home / Nieuws / Bedrijfsblog / SPRSUN Versnelt de wereldwijde lokalisatie en ondertekent een Hongaarse distributeursovereenkomst met Ket Kor Kft

SPRSUN Versnelt de wereldwijde lokalisatie en ondertekent een Hongaarse distributeursovereenkomst met Ket Kor Kft

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2023-11-09      Oorsprong:aangedreven

8 oktober 2023

GUANGZHOU, SPRSUN — SPRSUN versnelt de wereldwijde lokalisatie en ondertekent een Hongaarse distributeursovereenkomst met Ket Kor Kft.


Ket Kor Kft, een al lang bestaand en onderscheidend bedrijf afkomstig uit 1989, is gevestigd in Boedapest, Hongarije.We zijn verheugd het bezoek aan te kondigen van de heer Viktor SÁRKÖZI, Chief of Executive van Ket Kor Kft, en zijn delegatie aan SPRSUN van 27 tot 29 september 2023. Tijdens hun bezoek zullen we mogelijke samenwerkingsmogelijkheden verkennen en teken een strategische distributieovereenkomst.Het doel van dit partnerschap is om de marktaanwezigheid van SPRSUN producten in Hongarije te versterken en onze klanten uitzonderlijke producten en diensten te bieden.


SPRSUN Hongaarse distributeur


Tijdens het bezoek kregen vertegenwoordigers van Ket Kor Kft een diepgaand inzicht in de nieuwste R290-serie lucht-warmtepomptechnologie van SPRSUN en kregen ze de gelegenheid om getuige te zijn van de geavanceerde productie- en kwaliteitstestprocessen van SPRSUN warmtepompen.Ze namen ook deel aan een reeks technische trainingen die door ons waren voorbereid.Ket Kor Kft, die uitgebreide ervaring heeft in de verwarmingsindustrie, heeft grote waardering voor de kwaliteit van de producten van SPRSUN, evenals voor ons uitgebreide marketingondersteunings- en after-sales servicesysteem.Dit bezoek bood een uitstekend platform voor open discussies, waarbij we gezamenlijk de trends op de Europese warmtepompmarkt verkenden, informatie uitwisselden over de eisen van lokale consumenten in Hongarije, en suggesties voor productoptimalisatie deelden.


Door dit bezoek hebben beide partijen een dieper begrip gekregen.Na meerdere evaluaties heeft Ket Kor Kft de exclusieve merkagentschaprechten gekregen voor SPRSUN in Hongarije en hebben de twee partijen een strategische distributieovereenkomst getekend.Deze overeenkomst is specifiek afgestemd op de unieke eisen van de lokale markt en voldoet aan alle regelgeving en wetten.De overeenkomst omvat belangrijke elementen zoals regionale exclusieve agentuurrechten, prijsstrategieën, marketingondersteuning en uitgebreide after-sales service.


De heer Zoltán SÁRKÖZI, verkoopdirecteur (plaatsvervangend COE) van Ket Kor Kft, verklaarde: 'We hebben SPRSUN als belangrijke partner gekozen omdat ze al een zekere mate van erkenning hebben op de lokale markt. Vergeleken met grotere merken , SPRSUN is een 'klein en mooi' merk dat geavanceerde warmtepomptechnologie aanbiedt tegen een vriendelijke prijs. Het voldoet perfect aan de behoeften van een bepaalde groep klanten en heeft een groot ontwikkelingspotentieel. Daarnaast bieden ze een professioneel dealerondersteuningssysteem , met hulpmiddelen zoals producttraining, marketingmateriaal en verkoopondersteuning'.Deze overeenkomst weerspiegelt volledig de behoeften en verwachtingen van beide bedrijven en versterkt tegelijkertijd het commerciële landschap in de regio.


Via deze sterke alliantie zullen SPRSUN en Ket Kor Kft hun respectieve technologische voordelen en distributiekanalen benutten, waarbij ze hun expertise, marktinzichten en netwerk gebruiken om wederzijds succes te behalen, hun marktaandeel uit te breiden en diensten van hogere kwaliteit aan lokale klanten te bieden. effectiever.


SPRSUN Hongaarse distributeur


'We zijn blij Ket Kor Kft te mogen verwelkomen in onze fabriek voor een bezoek en om dit strategische partnerschap aan te gaan. De mondialisering van SPRSUN is sterk afhankelijk van ervaren lokale distributeurs die tijdige en professionele diensten aan lokale klanten kunnen leveren. het verbeteren van de klanttevredenheid', zegt Maggie, de Overseas Marketing Director van SPRSUN.'Deze samenwerking maakt de weg vrij voor het opbouwen van een solide en duurzame relatie waar zowel onze bedrijven, onze klanten als de lokale markt profijt van zullen hebben. Wij geloven dat dit partnerschap enorme waarde zal opleveren, onze koolstofneutrale initiatieven zal stimuleren en duurzame ontwikkeling zal bevorderen en ons samen naar succes leiden.'


SPRSUN Hongaarse distributeur


Het bezoek en de ondertekening van het contract tussen SPRSUN en Ket Kor Kft vertegenwoordigen een belangrijke mijlpaal voor beide organisaties en geven aan dat ze zich inzetten voor het opbouwen van een langdurige en wederzijds voordelige relatie.Deze samenwerking weerspiegelt de niet aflatende inspanningen van SPRSUN om strategische allianties aan te gaan en het marktaandeel uit te breiden, waardoor de pionierspositie in de luchtwarmtepompindustrie verder wordt verstevigd.


De afgelopen jaren heeft SPRSUN voortdurend geïnvesteerd in wereldwijde marketing en promotie, waardoor een bepaald niveau van merkreputatie en erkenning op de markt is verworven, waardoor het voor distributeurs gemakkelijker wordt om reclame te maken en te verkopen.Met 24 jaar ervaring in de productie van lucht-warmtepompen en sterke onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden, herhaalt en actualiseert SPRSUN zijn producten voortdurend, waarbij de meest geavanceerde technologie en stabiele kwaliteit worden gehandhaafd om distributeurs en gebruikers te voorzien van hoogwaardige warmtepompen .In de toekomst zal SPRSUN samenwerken en zijn partnerschappen met meer mondiale distributeurs verdiepen om gezamenlijk het succes van de groene industrie te bevorderen.


Over SPRSUN:

SPRSUN is al 24 jaar toegewijd aan lucht-water-warmtepompen en is een van de toonaangevende leveranciers van warmtepompen over de hele wereld, die hoogwaardige en betrouwbare warmtepompen levert.De warmtepomp van SPRSUN is gebaseerd op de EN14511-norm met CCC-, CE-, CB-, KEYMARKSAA-, ROHS-, TUV- en ERP-certificaten.

SPRSUN-logo


Over Ket Kor Kft:

Ket Kor Kft is een bekende onderneming in de Europese verwarmingsindustrie met uitstekende prestaties.Het is een bedrijf dat de hoogste rating heeft gekregen, AAA rating.Met zijn rijke ervaring, uitgebreide netwerk en toewijding aan het leveren van uitstekende producten en diensten is Ket Kor Kft een belangrijke speler in de branche geworden.De kernwaarden van het bedrijf sluiten perfect aan bij de visie van SPRSUN, waardoor het een ideale partner is.

Ket Kor Kft-LOGO
Media contact:

Jenny

marketingmanager

marketing@sprsunheatpump.com

0086-18933985692

www.sprsun.com


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692