Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Energiekosten verlagen in 2022?Controleer het ketelupgradeschema

Energiekosten verlagen in 2022?Controleer het ketelupgradeschema

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2022-06-28      Oorsprong:aangedreven

De transitie naar een netto nuluitstoot van CO2 blijft ieder jaar toenemen.Maar in 2022 zal het intenser zijn, vooral in Groot-Brittannië. De geschatte uitstoot van koolstof bedraagt ​​20%, wat neerkomt op de 68 miljoen ton koolstof die wereldwijd wordt uitgestoten.Bovendien wordt 14% hiervan uitsluitend uitgestoten door verwarmingsapparaten in huis.In dit opzicht wordt de netto nul-uittocht ondersteund via het Boiler Upgrade Scheme, geïnitieerd door de Britse overheid.De regeling is op 23 mei 2022 van start gegaan. Het draait allemaal om schone energie, efficiënte verwarming van woningen en het verlagen van de energierekening.

Warmtepompen vanaf SPRSUN

Als u het gemist heeft: het Boiler Upgrade Scheme heeft de Binnenlandse RHI vervangen.Momenteel is het gericht op het bereiken van 90.000 installaties vóór maart 2025. Het doel is om tussen nu en 2050 ongeveer 0,3 TWH warmte te genereren. Bovendien kunnen huiseigenaren alleen maar profiteren van het geschatte budget van £450 miljoen.


De doelstellingen van het ketelupgradeprogramma


Deze regeling is gericht op huiseigenaren uit Wales en Engeland.Als zodanig krijgen ze £5.000 subsidies voor het vervangen van ketels op fossiele brandstoffen door verwarmingssystemen op groene energie.

 • Hoewel warmtepompen goedkoper worden dan gasboilers, heeft het Boiler Upgrade System tot doel de installatie van deze eenheden goedkoper te maken.Om nog maar te zwijgen van het feit dat het helpt de energierekening te verlagen.

 • Het plan moet de Britse productie van warmtepompen een impuls geven.Bijgevolg zal het de schaarste en de kosten van de warmtepomptechnologie helpen verminderen.Op de lange termijn zal het ketelupgradeprogramma huizen in de komende tien jaar helpen om over te schakelen van brandstofketels naar warmtepompen.

 • Het doel is om ongeveer 175.000 banen te creëren in de Britse warmtepompindustrie.

 • Het Boiler Upgrade Scheme creëert een direct kanaal voor consumenten om financiering te krijgen en warmtepompen zonder belasting te installeren.


Wie komt in aanmerking voor de CV ketel upgrade regeling?


De criteria om in aanmerking te komen voor de upgrade van het ketelprogramma zijn niet in grote lijnen verschillend.

 1. Uw woning moet gecertificeerde energieprestatiecertificaten tonen die in de afgelopen tien jaar zijn verkregen.Het certificaat geeft aan hoe energiezuinig een woning is door er een letter aan toe te kennen, variërend van A (extreem) tot G (slechtst), en deze informatie helpt bij het bepalen van de CO2-voetafdruk en de verwarmingskosten van de huiseigenaar.

 2. Een huis moet een bestaande structuur zijn of een op maat gebouwde structuur.Dit is vergelijkbaar met hoe thuis-RHI werd beschouwd.Daarom is de ketelupgraderegeling niet beschikbaar voor een nieuwe woning.Dit volgt op het feit dat de overstap naar koolstofarme energie in oude huizen duurder is dan de overstap naar koolstofarme energie in nieuwbouw, en er zijn dringend prikkels nodig om dit te bereiken.

 3. Om voor financiering in aanmerking te komen, moeten woningen hun behoeften laten analyseren en minimaal één offerte van een opgeleide installateur uitbrengen.Ook hier moet de huiseigenaar zich registreren voor de kortingsbon, terwijl de installateurs verantwoordelijk zijn voor het claimen van de kortingsbon.Dit garandeert dus dat de kortingsbonnen worden gebruikt ten behoeve van degenen die ze het meest nodig hebben.Bovendien is het van cruciaal belang dat de verantwoordelijke installateur over een MCS-certificering beschikt.

 4. U mag geen EPC-suggestie hebben voor het maken van hokken en het isoleren van holle blokken als u voor deze financiering in aanmerking komt.Als het bouwwerk op de monumentenlijst staat of zich in een beschermd gebied bevindt, kunt u van deze regel worden vrijgesteld.

 5. U moet een huis bezitten in Wales of Engeland.

 6. Aanvragers moeten eigenaar zijn van een woning met een totaal geïnstalleerd vermogen van 45 kilowatt thermisch.

 7. Er wordt geen financiering verstrekt als u een huidige lage CO vervangt2 verwarmingseenheid.Eigendommen die de huidige fossiele brandstoffen volledig vervangen, hebben echter recht op het ketelupgradeprogramma.


Wat is het verschil tussen het en de RHI?


Een van de belangrijkste verschillen is het soort geld dat wordt verstrekt.Boiler Upgrade Scheme biedt coupons die veel tot £ 5.000 aan opstartkosten kunnen opleveren.Aan de andere kant bood de RHI vroeger jaarlijkse terugbetalingen gedurende 7 jaar, afhankelijk van het jaarlijkse warmteverbruik.

Het was haalbaar om in de afgelopen zeven jaar tot £ 28.000 te verdienen met de RHI.De via de BUS beschikbare financiering is echter tamelijk bescheiden.Toch zou dit programma, dat slechts twee jaar zou moeten duren, in termen van tijd en geld verlengd kunnen worden.


Hoe gaat de Boiler Upgrade werken?


Na overleg met en het ontvangen van ten minste één offerte van een gekwalificeerde installatie, kan iedereen zich abonneren op een ketelupgradeprogramma.Onderhoud aan de biomassaketel of eventuele warmtepomp dient binnen drie maanden na ontvangst van de coupons te worden uitgevoerd.

Maar het schema wordt opgeschoven naar zes maanden voor tijdrovende, grotere systemen zoals een warmtepomp op de grond of een hydronische warmtepomp.Bovendien krijgt u voor dergelijke eenheden een tegoedbon van £ 6.000, die u kunt inwisselen zodra de klus is geklaard.


Hoe u zich kunt aanmelden voor het Ketel Upgrade Programma


Het is de verantwoordelijkheid van de installatieaannemer om uw verzoek om toekenning in te dienen.De waarde van deze subsidie ​​wordt afgetrokken van het bedrag dat u uitgeeft.Als de installatie in aanmerking komt voor het upgradeschema voor de ketel, zal een door MSC geautoriseerde installateur u adviseren over de verdere procedure.

Bovendien is het slim om offertes van veel installateurs te verkrijgen, zodat u zeker weet dat u de beste deal ontvangt.


En hier is wat u moet doen.


 1. U zoekt in uw regio een MCS-erkende aannemer die de procedure kan uitvoeren.(De MCS-procesevaluatie garandeert dat aannemers gekwalificeerd zijn en dat de goederen die zij inzetten aan de code voldoen.)

 2. Het is de taak van het installatieprogramma om te bepalen of uw installatie in aanmerking komt voor de subsidie.Zoek vandaag nog een aannemer via mcscertified.com.

 3. Als de installatie bij u thuis komt, moeten zij uitleggen of de warmtepompen geschikt zijn voor uw woning.

Vergeet niet dat het van cruciaal belang is om de toekomstige warmtebehoeften van het gebouw en de verwachte prestatiecoëfficiënt te begrijpen.Als u in een oud huis woont met ongeïsoleerde muren, heeft u een lage CoP.Als gevolg hiervan zullen warmtepompinstallaties het energieverbruik verhogen.

U en de installateur spreken een prijs af voor de installatie.Vervolgens dient de opdrachtnemer een subsidieaanvraag in.Zodra Ofgem contact met u opneemt, erkent u dat de aannemer met uw toestemming werkt.


Welke verwarmingssystemen vallen onder het ketelupgradesysteem?


Deze regeling heeft tot doel huiseigenaren te compenseren die overstappen op groene energievormen voor woningverwarming.U bent verzekerd als u uw gasboiler achterlaat bij:


Warmtepompen


De muren van een woning kunnen tot 35% van hun warmte verliezen, terwijl het dak tot 25% kan verliezen.U moet dus de niveaus van isolatiemateriaal in uw instelling bijwerken.Op deze manier kunnen warmtepompen succesvol presteren.Als u daarentegen kiest voor de overstap naar de warmtepompen, upgrade dan de stoffen van het huis, zoals isolatie of raambeglazing.Deze verbeteringen helpen het comfort te verbeteren en tegelijkertijd het maximale uit de warmtepompen te halen.

De warmtepompen van SPRSUN

Het ketelupgradeprogramma heeft betrekking op grondwarmtepompen, luchtwarmtepompen en hydronische warmtepompen.Wanneer u deze overstap maakt, is het het beste als u dat doet koop een warmtepomp van SPRSUN Vandaag.Ze zijn de goedkoopste manier om in aanmerking te komen voor het Boiler Upgrade System.


Biomassa ketels


Biomassaketels zijn geschikt voor dit plan, zelfs als de structuur van het inefficiënte gebouw niet kan worden aangepakt met conventionele technologieën voor hernieuwbare energie.Zodra een schatting van het warmteverlies is bewezen en de biomassa gerechtvaardigd is, komt deze in aanmerking.Wanneer een warmtepomp dus niet past, kunt u voor de biomassaketel gaan en toch in aanmerking komen voor de Ketel Upgrade Regeling.


Wat kunnen we verwachten van het ketelupgradeprogramma?


Het belangrijkste doel van dit plan is om de aanpak van een netto CO2-uitstoot van nul eenvoudig te maken.Daarom zal het bestaande huizen in staat stellen een bijdrage te leveren aan koolstofarme verwarming en dit doel helpen bereiken.Bovendien heeft de regering, in navolging van haar tienpuntenplan, beloofd de Sustainable Homes Standards op te stellen om constructies te helpen groen en energie-efficiënt te worden.

Dit initiatief van £ 450 miljoen heeft een looptijd van drie jaar.Het begon al in april van dit jaar en zal huizen voorzien van overheidsstimulansen van £ 5000 om hen te helpen bij het installeren van koolstofarme apparaten.


Wat moet ik doen als ik niet in aanmerking kom voor de CV ketel upgrade regeling?


Als gevolg van het probleem van de kosten van levensonderhoud zoeken de meeste huishoudens snelle manieren om hun gasbetalingen te verlagen.Ze hebben dus geen miljoenen dollars om te verbranden.Zij komen niet in aanmerking voor de Ketel Upgrade Regeling.Daarom wordt de regeling alleen toegankelijk voor personen die de grote initiële uitgaven voor een milieuvriendelijkere warmtepomp kunnen betalen.

Het is onweerlegbaar dat niet alle mensen in aanmerking komen voor de fondsen van het Boiler Upgrade-programma.Er bestaan ​​veeleer andere opties, zoals de Energiebedrijfsverplichting.Dit programma helpt ook huishoudens met een laag inkomen, maar die toch door de kou worden getroffen, bij het energiezuinig maken van hun woning.Bovendien zijn er nog steeds verschillende isolatie- en warmtepompstimulansen beschikbaar voor huishoudens die al in aanmerking komen voor de ketelupgraderegeling.

Dus hoewel u misschien ander geld heeft gekregen voor groene of efficiënte energie-upgrades voor isolatie, deuren en ramenversterking, staat het ketelupgradeprogramma ook voor u open.


Afsluiten


Terwijl de gesprekken over nul CO2-uitstoot in de 21e eeuw het gesprek van de hele wereld zijn geweestst eeuw heeft de verwarming van woningen in Groot-Brittannië minstens 14% van de koolstof gecreëerd door alleen verwarming van woningen, ter compensatie van de 68 miljoen ton die wereldwijd wordt geproduceerd.Maar de overheid moest handelen.Via het upgradesysteem voor de ketel kunnen huizen nu warmtepompen krijgen die de energiekosten en CO2-uitstoot terugdringen en op de lange termijn terugbetalingen bieden.Hoewel het een overwinning voor jou is, is het een overwinning voor de overheid, en moeder natuur zegt dankjewel.

Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692