Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Beste SPRSUN luchtwarmtepompen om te overwegen in 2022 en 2023

Beste SPRSUN luchtwarmtepompen om te overwegen in 2022 en 2023

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2022-10-05      Oorsprong:aangedreven

Wilt u zorgeloos genieten van optimale en aangename temperaturen, ondanks het weer?Koop de beste SPRSUN lucht-waterwarmtepompen op de markt en geniet van waar voor uw geld!

Er zijn veel lucht-water-warmtepompmodellen op de markt, maar slechts een paar units kunnen op passende wijze warmte genereren.Hoewel SPRSUN warmtepompen een soortgelijk werkingsmechanisme gebruiken, maakt de unieke kenmerken doorgaans het verschil.

Lucht/water-warmtepompen zijn een uniek betrouwbaar en effectief huishoudelijk apparaat, maar ondanks hun populariteit bestaan ​​er veel mythes rond de toepassing ervan.Hoewel deze units tamelijk kostbaar zijn en ontsierd worden door mythen en misvattingen over hun functionaliteiten, stellen ze je in staat om gedurende een langere periode van je warme ervaring te genieten en je temperaturen aan te passen aan jouw voorkeur, waardoor ze voor veel eigenaren een handige en waardevolle investering zijn.

Idealiter gaat het verkrijgen van de beste lucht-waterwarmtepompen verder dan alleen het merk en de prijs, maar is het afhankelijk van verschillende factoren, zoals onder meer de grootte en het vermogen.Als u over de beste zwembadverwarmers beschikt, is deze gids iets voor u.Dit bericht schetst de bovenkant lucht/water-warmtepompen vanaf SPRSUN op de markt om uw pand te verwarmen.Bovendien voegen we ook een kopersgids toe waarin een aantal belangrijke factoren worden vermeld waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een luchtwarmtepomp.

Laten we beginnen.


EVI DC (9,6 kW) inverter-split-warmtepomp

Unieke kenmerken

 • Intelligent ontdooien

 • Slimme bediening

 • Uitstekende geluidsarme functie

 • Opties spanningsbereik 330V-450V of (150V-260V)

Deze SPRSUN warmtepomp unit maakt een goede verwarming en koeling van het zwembad, het water voor huishoudelijk gebruik en de algemene verwarming van het huis mogelijk.

De omgevingstemperatuur is -25ºC. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat de verwarming automatisch de werkfrequentie kan verhogen, hoewel deze afhankelijk is van de omgevingstemperatuur.Bovendien verhoogt het de verwarmingscapaciteit bij blootstelling aan lage temperaturen.

9.6KW EVI DC-omvormer Split-luchtbron Warmtepomp Boiler Huis Verwarming Koelpomp

Deze inverter split unit beschikt over diverse unieke functionaliteiten, waaronder:

 • Unieke antivriesbescherming om de algehele verwarmingsvaardigheid te verbeteren.

 • Een binnenelement dat effectief lucht over de verdamperspiraal blaast

 • Exclusieve eenheid voor het voeden van het systeem.

Met deze geavanceerde technologie kan de verwarming eenvoudig de watertemperatuur van het systeem detecteren en treedt de unieke antivriesfunctie automatisch in werking.

De warmtepomp van 9,6 kW heeft ook hoge koel- en verwarmingssnelheden dankzij de EVI-roterende Panasonic-compressor, die de hoge efficiëntieniveaus verhoogt en tegelijkertijd garandeert dat het onderdeel op hoge efficiëntieniveaus werkt.


Beste inverterverwarming: SPRSUN R32 ERP A+++ 20 kW warmtepomp


Naast dat het een innovatief verwarmingssysteem is, is het ook een slimme airconditioning en boiler.De SPRSUN EVI DC-inverterwarmtepompen voor warmwaterverwarming, koeling draagt ​​warmte over van binnen naar buiten bij het koelen en van buiten naar binnen tijdens het verwarmen van water in systematische cycli.

Deze fantastische zwembadwaterverwarmer heeft verschillende unieke kenmerken: geluidsreductie, ERP A+++-classificatie, slimme bedieningstechnologie, R32-koelmiddel en gegarandeerde veiligheid.

Met dit model profiteert u van de voordelen van kostenbesparingen op uw energieverbruik en een lager GWP.Omdat deze zwembadpomp R32-koelmiddel gebruikt, heeft hij minder schadelijke gevolgen voor het milieu, omdat hij een laag ozonafbrekend vermogen heeft voor een schonere en efficiëntere werking.Bovendien biedt deze technologie opmerkelijke eigenschappen zoals ontvlambaarheid, lage toxiciteit en inertheid; allemaal voordelen die zich vertalen in minimale kosten en verhoogde veiligheid voor consumenten.

R32 ERP A+++ 20KW EVI DC-inverterwarmtepompen voor warmwaterverwarming, koelingR32 ERP A+++ 20KW EVI DC-inverterwarmtepompen voor warmwaterverwarming, koeling

De SPRSUN R32 biedt ook een ongeëvenaard rendement, zoals blijkt uit de fantastische prestatiecoëfficiënt (COP) van 5,95, waardoor het een effectievere optie is dan conventionele DC-inverterpompen die andere koelmiddelen gebruiken.Idealiter betekent deze warmtepomp een verhouding van 3-5 kW warmte/1 kW elektrische energie.Doorgaans bieden standaard aardgasverwarmers maar liefst 98% rendement, maar met deze zwembadverwarmingspomp kunt u tot 500% meer besparen dan standaard aardgaszwembadpompen.

De SPRSUN EVI DC-zwembadverwarmingspomp past voortdurend het vermogen aan terwijl hij op de achtergrond actief is om een ​​consistente temperatuurregeling te garanderen.Het minimaliseert de temperatuurschommelingen in uw zwembad door te reageren op veranderingen in de totale warmtevraag.

Dit robuuste model zwembadverwarmer beschikt ook over slimme sensoren en een onderscheidende CAREL-controller, waardoor het apparaat zelfstandig de temperaturen kan regelen en registreren.Met deze slimme technologie kunt u ervoor zorgen dat de zwembadtemperatuur in het hele huis consistent blijft.In wezen zorgt dit apparaat ervoor dat u, zelfs bij koud weer, perfect warm en blij blijft tijdens uw zwemactiviteiten.

Bovendien kunt u genieten van online monitoring vanwege de moderne WIFI-compatibiliteit.U heeft toegang tot contactloze diensten vanuit het SPRSUN R32-centrum en profiteert van meer bescherming dankzij de EVI DC-technologie.

Normaal gesproken genereren de componenten van de traditionele zwembadverwarmingspomp gewoonlijk vervelende geluiden tijdens de werking.Het kopen van dergelijke machines kan een behoorlijk moeilijke ervaring zijn, vooral bij hoge geluidsniveaus.Dit apparaat is echter voorzien van borstelloze (DC) inverterventilatoren die de geluidsdemping bevorderen.

In tegenstelling tot traditionele pompen maakt deze unit gebruik van een constante, geruisloze compressormotor die op de achtergrond werkt en energie bespaart.Daarom is dit een stil werkende machine en verandert de temperatuur niet wanneer deze een specifieke temperatuur bereikt, hoewel de temperaturen op een bepaald niveau zijn vastgelegd.

Ten slotte maken deze moderne units gebruik van de Panasonic Compressor-absorptiefunctie (dubbele schok) om de geluidsreductie te verbeteren.Idealiter is dit van de vele paneelomvormers op de markt veruit het snelste SPRSUN systeem, beginnend bij 42 dBA.

Functies

 • Krachtbron: Elektriciteit

 • Wijziging: Warmtepomp

 • Prestatie-COP: 5.95


R32 (12KW) EVI DC-omvormer ERP A+++ warmtepompen


Functies

 • Geavanceerde/slimmere technologie

 • Efficiëntie

 • geluidstechnologie

 • Lager GWP

 • Anti-explosietechnologie

De 12KW R32 warmtepompunit is een monoblokmodel dat betrouwbare verwarmings- en koelfuncties biedt.Het beschikt over een bedrijfstemperatuur variërend van -25℃ tot 45℃ en een uniek voedingsaanbod dat aan al uw behoeften voldoet.

Deze ERP A+++-eenheid beschikt over slimmere/geavanceerdere technologie dankzij de CAREL-controller.Dit helpt het om automatisch temperaturen te registreren met behulp van unieke sensoren.Deze warmtepompen beschikken over een WIFI-bewakingstechnologie waarmee u indien nodig contact kunt opnemen met de fabrikant SPRSUN.

R32 ERP A+++ 12 kW EVI DC-inverter lucht-water-warmtepompen - monobloktype

Met deze unit kunt u genieten van een lager GWP dankzij het exclusieve koelgas R32 dat de effectiviteit van DC-inverterunits bevordert.Zo geniet je van een soepelere en schonere geruisloze werking.Idealiter helpt dit de milieueffecten te minimaliseren als gevolg van de geminimaliseerde CO2-uitstoot.

Ten slotte heeft deze warmtepompunit een laag geluidsniveau dat wordt bevorderd door een unieke geluidsreguleringstechnologie.Idealiter beschikt het over exclusieve functies die helpen bij het effectief verminderen van geluid en een uitstekende dubbele schokabsorptie (met dank aan de Panasonic Compressor).Dit toestel behoort onmiskenbaar tot de stilste modellen.


Wat zijn de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een SPRSUN warmtepomp?


Maat


Lucht/water-warmtepompen zijn groter dan conventionele elektrische warmtepompen en vereisen meer ruimte in uw huis om efficiënt te kunnen werken.Ze zijn ook zwaarder, waardoor het moeilijk is om ze te installeren in krappe ruimtes, zoals badkamers of garages, waar je het ruimtegebruik wilt maximaliseren.Als u beperkte opslagruimte heeft, is een lucht-waterwarmtepomp wellicht niet de beste keuze voor uw huis of bedrijf, omdat u meer ruimte nodig zult hebben dan een elektrisch model nodig zou hebben.


Huis Locatie


Het eerste integrale onderdeel waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een SRSUN lucht-waterwarmtepomp is de locatie van uw huis.Het apparaat zal het meest effectief zijn in het verwarmen van de woonkamer van uw huis, dus als u een grote kamer heeft met ramen aan twee kanten, zult u waarschijnlijk willen kiezen voor een centraal verwarmingssysteem in plaats van een systeem in de gang.

Als u een kleinere kamer heeft of tijdens de wintermaanden aanvullende warmte nodig heeft, kan een lucht-waterwarmtepomp geschikt zijn.Het kan ook zijn dat een lucht-waterwarmtepomp u kan helpen geld te besparen op de energierekening, omdat er geen brandstof voor nodig is en dus minder gas of elektriciteit nodig is dan traditionele verwarmingssystemen.


Koelvermogen


Lucht-waterwarmtepompen zijn ontworpen om koeling te leveren.Ze kunnen worden gebruikt in gebieden waar een systeem op waterbasis niet haalbaar zou zijn vanwege de hoge luchtvochtigheid of waar de belasting meer vereist dan alleen luchtbeweging.


Efficiëntie


De andere integrale factor waarmee rekening moet worden gehouden, is de efficiëntie van het systeem.Een lucht-water-warmtepomp zal efficiënter zijn dan een bodem-bronsysteem, wat betekent dat hij minder energie zal verbruiken en toch dezelfde hoeveelheid warmte zal produceren.Hoe efficiënter het is, hoe goedkoper het op de lange termijn zal zijn.

Lucht-waterwarmtepompen bieden een hoger rendement dan watergebaseerde systemen.Ze kunnen meer energie terugwinnen uit dezelfde hoeveelheid elektriciteit en milieuvriendelijker zijn.


Beschikbare ruimte


De volgende factor is de ruimte in uw huis voor een nieuwe HVAC-systeeminstallatie.Dit kan variëren van gebouw tot gebouw en van kamer tot kamer binnen een bepaald huis, afhankelijk van hoe groot elke kamer is en wat voor soort verwarmings- en koelapparatuur nodig kan zijn.Als er bijvoorbeeld maar één badkamer in uw woning is, heeft u vanwege verschillen in capaciteit slechts een basisunit nodig, in tegenstelling tot een huis met meerdere badkamers.


Installatiekosten


Lucht-waterwarmtepompen vergen minder onderhoud dan systemen op waterbasis, waardoor de bedrijfskosten na verloop van tijd afnemen.


Geluidsniveaus


Omdat lucht-waterwarmtepompen geen water gebruiken, zijn ze stiller dan systemen op waterbasis en kunnen ze worden geïnstalleerd in ruimtes waar lawaai een probleem kan zijn, zoals slaapkamers of kantoorruimtes, zonder andere bewoners in aangrenzende kamers of kantoren te storen.


Comfortniveaus


Het laatste waar u rekening mee moet houden, is uw comfortniveau met het systeem.Een bodembronsysteem zal altijd enige vorm van comfort bieden, of dat nu via warmte of koeling is.Een luchtbronsysteem biedt u niet altijd enig comfort, dus als u dit niet in uw huis wilt, is een luchtbronsysteem wellicht niet de juiste keuze voor u.


Conclusie


De lucht-waterwarmtepomp is een van de meest efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingssystemen.Het maakt gebruik van een compressor, een verdamper, een condensor en een elektrische ventilator om de warmte uit de afgevoerde lucht om te zetten in bruikbare warmte in de kamer.

Met de voortdurende vooruitgang op het gebied van accessoires voor lucht-warmtepompen is de markt vol met vele opties, vandaar de noodzaak om de beste beschikbare luchtverwarming te kiezen.Hoewel warmtepompunits drastisch zijn verbeterd, SPRSUN warmtepompen blijven de vaandeldrager voor de ultieme luchtbronverwarmingservaring.

Met deze paar tips kunt u vol vertrouwen de beste luchtbronverwarmer kiezen die bij uw verwarmingsbehoeften past.


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692