Home / Nieuws / Bedrijfsblog / SPRSUN Lanceert een gloednieuwe showroom voor warmtepompen

SPRSUN Lanceert een gloednieuwe showroom voor warmtepompen

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2020-11-04      Oorsprong:aangedreven

Na een aantal maanden van planning, ontwerp, constructie en decoratiewerk komt de SPRSUN uitgebreide en geüpgradede showroom met warmtepompen eindelijk tot stand.De modieuze en korte presentatiestijl sluit goed aan bij het merkimago van SPRSUN.Gelegen in het hoofdkantoor van het bedrijf SPRSUN (Guangzhou, China), is de nieuwe tentoonstellingshal niet alleen een belangrijk venster om het merkimago te tonen, maar ook een belangrijke drager die de uitgebreide kracht van het bedrijf weerspiegelt.


SPRSUN Nieuwe showroom met warmtepompen

De hele producttentoonstellingshal is verdeeld in twee grote themagebieden: Showroom voor huishoudelijke producten en Showroom voor commerciële producten, inclusief Monoblock DC-inverter luchtwarmtepompen, Split EVI DC-inverter luchtwarmtepompen, DC-omvormer Zwembadluchtwarmtepompen, huishoudelijke luchtwarmtepompboilers, commerciële luchtwarmtepompwaterverwarmers, water-/grondwarmtepompen, enz. De tentoonstellingsruimte is over het algemeen verdeeld in vier delen: merkimagogebied, producttentoonstellingsruimte, gebruikerservaringsruimte en zakelijke onderhandelingsruimte.Elk onderdeel is onafhankelijk, maar met elkaar verbonden.Tijdens het ontwerpproces wordt volop rekening gehouden met de klantgerichtheid, zodat vanuit het perspectief van de klant een hoogwaardige ervaring wordt geboden.


Lijst met SPRSUN warmtepompen

Na jaren van marktverkenning in binnen- en buitenland is het hoogwaardige merkdifferentiatie-imago van SPRSUN diep geworteld in de internationale warmtepompindustrie.De officiële lancering van de vernieuwde beurshal voor SPRSUN heeft de marketingvoortgang naar een nieuw niveau getild en de upgrade van de merkstrategie van SPRSUN versneld.Momenteel voert het bedrijf een algehele optimalisatiehervorming door, bouwt het een sterk merkbesturingssysteem op en blijft het de strategische positionering, de populaire verkoopproducten, efficiënte after-salesondersteuning, hoogwaardige kanalen, merkpopulariteit, merkreputatie, enz. Verdiepen. streven ernaar om kwaliteitsservice te bieden aan meer partners met een nieuwe houding.


SPRSUN certificaten

Het jaar 2020 is een jaar van voortdurende en stabiele ontwikkeling voor het bedrijf, en ook een sleuteljaar voor SPRSUN van kwantitatieve verandering naar kwalitatieve verandering.Door management, technologische innovatie, productieoptimalisatie, markttransformatie, talentintroductie, culturele constructie en andere aspecten te versterken, onderhoudt SPRSUN een gezond, stabiel en sterk ontwikkelingsmomentum.Zelfs in de wijdverbreide verspreiding van de wereldwijde COVID-19-epidemie heeft onze overzeese verkoop een enorme groei gerealiseerd.


SPRSUN Commerciële showroom met warmtepompen

Nu heeft SPRSUN een onafhankelijke standaardproductiebasis van bijna 30.000 vierkante meter opgebouwd met een jaarlijkse productiewaarde van meer dan 44 miljoen dollar.De producten van het bedrijf worden geëxporteerd naar meer dan 60 overzeese landen en regio's, waaronder Europa, Oceanië, Afrika, Zuidoost-Azië, enz. Tegelijkertijd heeft het bedrijf een diepgaand kanaalnetwerk opgezet in de binnenlandse Chinese HVAC-markten, en heeft opmerkelijke prestaties geleverd.


SPRSUN warmtepompbedrijf

De gloednieuwe belevingstentoonstellingshal, het bedrijfsimago en het marketingsysteem, die door het bedrijf met zware investeringen zijn versterkt, hebben een belangrijke rol gespeeld bij de merktransformatie en -upgrade.Vervolgens zal SPRSUN de toewijzing van voordelige middelen verder integreren en productieapparatuur, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, kanaalconstructie, advertentie-investeringen, after-sales service, talentwerving, enz. wetenschappelijk verbeteren. We zullen ernaar streven betere producten te leveren en betere dienstverlening aan onze partners en klanten.


SPRSUN commerciële warmtepompenRelated Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692