Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / District werkt aan een koolstofarme toekomst

District werkt aan een koolstofarme toekomst

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2016-07-25      Oorsprong:aangedreven

CHANGNING Districtsdirecteur Gu Honghui was op 7 juni aanwezig op de US-China Climate-Smart/Low Carbon Cities Summit 2016 in Peking. Gu was daar om met congresgangers, waaronder de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry, informatie te delen over Changnings ervaringen met het bevorderen van lage-koolstofuitstoot. koolstof stedelijke ontwikkeling.

Changning voert momenteel een project van de Wereldbank uit om de koolstofarme stadsontwikkeling te ondersteunen door groene energieprogramma's te bevorderen.Het is ook een belangrijke maatregel nu Chang-ning werkt aan de opbouw van een ‘ecologische beschaving’.

Het project bestaat uit twee componenten: ten eerste technische bijstand en aanvullende steun voor bijna-emissievrije gebouwen, gefinancierd door een subsidie ​​van de Global Environment Facility;en ten tweede een koolstofarme investeringscomponent, gefinancierd door een lening van de Internationale Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling.

Tegen 2018 wil Changning de koolstofintensiteit per eenheid bbp met 23 procent verlagen ten opzichte van het niveau van 2010.

Eind vorig jaar was de koolstofintensiteit per eenheid bbp al met ongeveer 20 procent gedaald.

Changning promoot volop energiebesparing en emissiereductie in bestaande gebouwen.

Eind vorig jaar had het district 23 renovatieprojecten voltooid om de energie-efficiëntie van bestaande gebouwen te verbeteren, die samen een oppervlakte van 1,35 miljoen vierkante meter beslaan.Aangenomen wordt dat deze inspanningen de CO2-uitstoot met naar schatting 60.000 ton hebben verminderd.Dergelijke renovaties zijn ook een belangrijke stap in de richting van het bevorderen van de stedelijke transformatie van het district.

Changning heeft de energie-efficiëntienormen voor nieuwe gebouwen verhoogd.De districtsautoriteiten handhaven strikt de verplichte energiebesparingsnormen voor groen bouwen in elke fase van de bouw, inclusief planning, goedkeuring en ontwerp.

Het district heeft voorlopige ontwerpen beoordeeld voor 51 nieuwe projecten, die samen 2,26 miljoen vierkante meter beslaan.Elk project werd ontworpen in overeenstemming met de lokale normen voor energiebesparing.

Ondertussen doen ambtenaren in Changning ook hun best om de energiebesparende normen voor gebouwen te verbeteren.Drie nieuw opgeleverde gebouwen met een laag energieverbruik in Changning overschrijden de energiebesparende normen die op stadsniveau zijn opgelegd met vijf procentpunten.

Eind vorig jaar had Changning vier groene tweesterrengebouwen.Vijf andere werden beoordeeld als demonstratieprojecten voor energie-efficiëntie op stadsniveau.

Een ander hoogtepunt zijn de bijna-energieneutrale gebouwen van Changning.Deze gebouwen maken deel uit van een koolstofarm oefengebied dat is gecreëerd als onderdeel van de inzet van het district voor de Wereldbank.De regering van Changning werkte samen met bedrijven om een ​​kantoorgebouw in het Hongqiao State Guest Hotel te renoveren.Het gebouw beschikt nu over koolstofarme technologieën, waaronder een hoogefficiënte keerconstructie, een hoogefficiënt verlichtingssysteem, hernieuwbare energie en slimme bedieningselementen.

Het project testte ook een volledige procesbeheermodus.Zonder rekening te houden met het energieverbruik aan het stopcontact werd de CO2-uitstoot beperkt tot 16,74 kilogram per vierkante meter, waarmee de emissienormen bijna nul bereikten.

Tegelijkertijd promoot Changning actief de toepassing van nieuwe technologieën en praktijken.

Tijdens de bouw van de koolstofarme demonstratiezone besteedde Changning veel aandacht aan de toepassing van nieuwe technologie, nieuwe energie en nieuwe apparatuur en adopteerde hij een nieuwe managementmodus.

Vijftien retrofitprojecten in Chang-ning maken gebruik van de Contract Energy Sources Management-modus.Bovendien onderzoekt het district nieuwe manieren om het hele procesbeheer en het verfijnen van maatregelen in de bouw te integreren.Het heeft ook nieuwe energiebesparende methoden ingevoerd, zoals intelligente energiedistributienetwerken en op internet gebaseerde intelligente energiebesparende beheersystemen.

De autoriteiten van Changning bevorderen ook sterk de toepassing van nieuwe apparatuur en technologie.Door de toepassing van airconditioningsystemen met magnetische ophanging en warmtepompen wordt het energieverbruik bijvoorbeeld 30 procent efficiënter.Het Grand Millennium Shanghai Hongqiao nam het voortouw in de sector door geconcentreerde thermische opslagsystemen op zonne-energie te installeren die de efficiëntie met minstens 27 procent verbeteren.Het project won de eerste prijs tijdens de China Energy Conservation Association Awards 2014.

Openbare gebouwen in Changning worden aangemoedigd om bodemwarmtepompen of fotovoltaïsche opwekkingssystemen te installeren.Eind vorig jaar had Changning zeven fotovoltaïsche opwekkingsprojecten gebouwd die in totaal 1.185,5 kilowatt elektriciteit produceerden.

De wijk moderniseert haar energiestructuur.Alle kolengestookte ketels zullen worden gesloopt.Ook oliegestookte ketels zullen geleidelijk worden uitgefaseerd en vervangen door ketels op aardgas.Gedistribueerde energievoorzieningsprojecten worden ook genoemd als een trend van de toekomst.

Last but not least pleiten de autoriteiten in Changning voor een koolstofarm leven en groen vervoer.In het Hongqiao-gebied wordt een langzaam verkeerssysteem gebouwd.Als onderdeel van deze inspanning wordt verwacht dat 450 openbare fietsen uitgerust met GPS-apparaten en smartcardlezers lokale pendelaars zullen helpen de 'laatste kilometer' van hun reis door de stad te overwinnen.

Over de top

De Climate-Smart/Low-Carbon Cities Summit tussen de VS en China wordt gezamenlijk georganiseerd door de Verenigde Staten en China en heeft tot doel de implementatie te bevorderen van de gezamenlijke aankondiging over klimaatverandering tussen de VS en China die president Obama en president Xi in 2014 hebben gedaan. zal het leiderschap van stedelijke en lokale leiders op het gebied van klimaatverandering uitbreiden en verdiepen en belangrijke onderwerpen op het gebied van koolstofarme ontwikkeling aanpakken, zoals koolstofhandel, verbetering van de luchtkwaliteit, niet-gemotoriseerd transport, groene financiën en technologische innovatie.Dit jaar kwamen burgemeesters van Chinese en Amerikaanse steden, waaronder Boston, Wuhan en Shenzhen, samen om ideeën en best practices over de aanpak van de klimaatverandering uit te wisselen.

Bovenstaande komt oorspronkelijk van http://www.shanghaidaily.com/district/changning/District-works-toward-building-lowcarbon-future/shdaily.shtml


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692