Home / Heat Pumps / Cold Climate Heat Pumps / EVI lage temperatuur warmtepompen

Efficiënte werking bij lage temperaturen

Lage temperatuur warmtepompen

EVI lage temperatuur warmtepompen

EVI lage temperatuur luchtwarmtepompen absorberen lage temperatuur warmte-energie uit de lucht om te voorzien in huishoudelijk / commercieel warm water en ruimteverwarming. Ze kunnen ook functioneren als apparaten voor koeling gedurende de zomer. Deze warmtepompen voor gebieden met een koud klimaat zijn ontwikkeld met gebruikmaking van de Enhanced Vapor Injection (EVI) compressor technologie en een hoge efficiëntie milieuvriendelijk koudemiddel, wat ervoor zorgt dat de units op een normale manier kunnen werken tot temperaturen van wel -25℃ en voor verwarming kunnen zorgen in koude gebieden.


Als één van de producenten van warmtepompen voor koud weer biedt SPRSUN de beste split type EVI lage temperatuur inverter gestuurde warmtepompen te koop aan.


Producten

EVI lage temperatuur warmtepompen

Projecten wereldwijd

Veel gestelde vragen over lage temperatuur warmtepompen

 • Hoe werkt warmtepomp bij koud weer?

  Warmtepompen werken met behulp van een proces dat bekend staat als warmteoverdracht om warmte van buitenaf naar uw huishouden of kantoor te verplaatsen.
  Ze werken als een omgekeerde ventilator tijdens de winter of koude klimatologische seizoenen; ze dragen warmte over in plaats van warmte te genereren. Zodra het koudemiddel druk verliest, wordt het een damp, wat betekent dat het kouder wordt in vergelijking met de buitentemperatuur. Volgens de 2e Wet van de Thermodynamica: warmte stroomt van warm naar koud. Daarom trekt het koudemiddel warmte aan uit de omgevingslucht buiten. Zodra het alle benodigde warmte absorbeert, zet de buitencompressor het gas onder druk om een hete vloeistof te vormen. Waarna de hete koelmiddelvloeistof naar de binnenblokken reist, waarbij de blokken en blowers de warmte in uw kanaalsysteem laten vrijkomen. Als het buiten koud is, denk je misschien dat er geen warmte is om te absorberen, vooral in de winter. Gelukkig bestaat er nog steeds warmte om te worden opgenomen, zelfs bij lage temperaturen van ongeveer -15 ° C / 5 ° F.
   
 • Tot welke lage temperatuur zal een warmtepomp nog werken?

  Warmtepompen werken het beste bij 12 graden Celsius en hoger. Velen zullen stoppen met werken wanneer de temperatuur onder 0 graden daalt. De meeste zijn ontworpen om bij dit temperatuurbereik te worden uitgeschakeld om de warmtepompen te beschermen tegen overbelasting. Het helpt ook om blijvende schade aan de interne eenheid van de warmtepomp te voorkomen. Ze verliezen efficiëntie en gebruiken meer energie om te werken bij temperaturen lager dan 0 graden. Ingenieurs hebben echter geavanceerde warmtepompen voor koud weer ontworpen, waardoor warmtepompen aan populariteit winnen. Deze ijsbrekers kunnen werken bij extreem lage temperaturen zoals -25°C.
   

 • Hoe efficiënt is een warmtepomp in een koud klimaat?

  Warmtepompen worden beschouwd als de meest energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingsoptie voor huishoudens of kantoren. Een gewone moderne warmtepomp werkt op hoog rendement, zelfs onder -25 graden C. Wanneer de buitentemperatuur onder deze temperatuur daalt, neemt het bedrijfsrendement van de warmtepomp af. Warmtepompen zijn ontworpen om effectief te werken in gebieden met koude klimatologische omstandigheden. De aanschaf van een warmtepomp is voor u een goede investering; het zal u helpen besparen op uw energierekening en een beter milieu bevorderen. Onder goed onderhoud en verzorging is een warmtepomp zeer duurzaam in vergelijking met andere verwarmingsmiddelen. Het kan meer dan 15 jaar doorgaan met het leveren van effectieve diensten.
 • Welke warmtepompen werken het beste in koude klimaten?

  Split type EVI DC inverter warmtepomp wordt door velen beschouwd als het beste type warmtepomp voor het koude seizoen. De belangrijkste reden is dat het de Enhanced Vapor Injection-technologie roterende compressor gebruikt en stabiel werkt bij koud weer. Ook kan het gesplitste modelontwerp bevriezingsproblemen beter voorkomen. Het systeem zal automatische antivriesbeveiliging implementeren door de watertemperatuur van het systeem te detecteren. Momenteel gebruiken veel huishoudens warmtepompen met luchtbron voor hun verwarmings- of zelfs koelcapaciteiten.
 • Wat is een EVI warmtepomp?

  EVI staat voor (Enhanced Vapor Injection), is een inverter warmtepomp die goed met een een lage omgevingstemperatuur om kan gaan. De warmtepomp maakt gebruik van EVI-technologie die kan werken onder extreem lage temperaturen van ongeveer -25 °C. Het haalt energie uit omgevingslucht en gebruikt het om warmte aan uw huis te leveren. Een EVI-zwembadwarmtepomp maakt gebruik van een kleinere binnenplaatwarmtewisselaar die bekend staat als een Economizer. Deze eenheid bevindt zich in de koelcyclus en gebruikt een bypass-klep om hete koelmiddeldamp op de condensor naar de HX te omzeilen. Warmte-energie wordt vervolgens uitgewisseld, waardoor de gastemperatuur veel meer wordt verhoogd, waarna het via een aparte injectiepoort bij middendruk in de koprol wordt geïnjecteerd.
   
 • Vanaf welke temperatuur is te koud voor een warmtepomp?

  Alle warmtepompen hebben hun grenzen, terwijl sommige de grenzen van koele temperaturen kunnen verleggen. In tegenstelling tot wat mensen denken, werken warmtepompen geweldig, zelfs in zeer koude seizoenen.
  Ze kunnen werken bij lage temperaturen met het dubbele rendement van standaard- of gasverwarming, zoals elektrische ketels of plintverwarmers. Warmtepompen pompen niet direct lucht: ze gebruiken de warmte uit de omringende lucht en gebruiken deze om uw huis te verwarmen.
  Een marginaal verschil in thermische energie maakt echter een aanzienlijk verschil in efficiëntie. Om dit nadeel tegen te gaan: warmtepompen moeten harder werken om een vergelijkbare binnentemperatuur te behouden. Het is om deze reden dat warmtepompen hun effectiviteit beginnen te verliezen bij ongeveer 40 graden F en het rendement veel meer verminderen bij ongeveer 25 graden F.
 • Kunt je een warmtepomp gebruiken in koude klimaten?

  Het typische antwoord is ja; een warmtepomp werkt in de koude klimaten en elk weertype. Warmtepompen zijn trouwens ontworpen om je warm te houden tijdens de koude seizoenen. Ze bieden een energie-efficiënte manier van verwarming in plaats van andere verwarmingsbronnen zoals airconditioners of zelfs ovens, vooral in de koude klimaten. Tijdens de winterseizoenen werken warmtepompen door energie uit de omgevingslucht over te brengen, die vervolgens in de warmtepomp wordt doorgegeven en verschillende processen ondergaat. De uiteindelijke opbrengst zorgt voor comfortabele temperaturen in uw eigen huis om u door die barre winterklimaten te loodsen. 

Interesse om een verkoper of OEM/ODM partner te worden?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692