Home / Products / Warmtepomp air conditioners

Ontworpen voor het bereide van warm water, verwarming en koeling

SPRSUN warmtepompen

Warmtepomp air conditioners

In aanvulling op hun verwarmingsmodus (warm water / huisverwarming) kunnen sommige van SPRSUN's warmtepompen, EVI warmtepompen en grond-water warmtepompen zowel een kamer verwarmen als koelen. Daarom kunnen we deze modellen met recht beschouwen als warmtepomp air conditioners.


Warmtepompen met de air conditioning functie zijn in staat om zowel verwarming als koeling te leveren voor plaatsen zoals villa's, families, scholen, fabrieken, hotels, ziekenhuizen etc. Vergeleken met gewone air conditioners levert het verwarmen of koelen met een luchtwarmtepomp of geothermische warmtepomp veel comfort op.


 

Producten

Warmtepomp air conditioners

  Deze categorie is leeg.

Projects Worldwide

Veelgestelde vragen over warmtepompen

 • Welke vermogen warmtepomp heb ik nodig?

  Voor elke vierkante meter hebt u een 30 BTU-eenheid nodig. U hebt een HVAC-expert om de juiste maat te bepalen die u nodig hebt. De expert berekent de benodigde grootte en verwijzen de BTU-eenheden naar het HVAC-maatboek.
  Toch zijn er andere bepalende factoren in het spel, zoals de verwarmingstoestellen in uw huis, het lokale klimaat en hoe het huis is geïsoleerd. Een slecht geïsoleerde woning heeft meer warmte nodig, en dus een grotere verwarmingsunit. Ook zullen koudere regio's grotere eenheden nodig hebben om aan de behoefte aan hogere verwarming te voldoen.
  U kunt de berekeningen echter zelf doen.
  Ervan uitgaande dat u een huis van 2.500 sq ft heeft welke een warmtepomp nodig heeft:
  Om bijvoorbeeld de BTU te bepalen, kunt u de 30BTU per sq ft gebruiken om in te schatten wat er nodig zal zijn door 2500sq ft. laten we zeggen, als 1sq ft vraagt om 30BTU, wat zal dan 2.500 sq ft nodig hebben. De vermenigvuldiging zou je 75.000 BTU's moeten opleveren. Wanneer het wordt omgezet in tonnen op basis van de warmtepompvermogenstabel, geeft het u 6,25 ton warmte. Kortom, een 75.000BTU's zijn nodig voor een 25000sq ft-eigenschap. En hoe groter het huis, hoe groter het benodigde vermogen.

 • Wat is de efficiëntie van een warmtepomp?

  Kachels die op elektriciteit werken en broodroosters zijn honderd procent efficiënt, wat betekent dat ze evenveel warmte produceren als ze absorberen. Warmtepompen hebben echter een rendement tot 300%. Ze genereren geen warmte. In plaats daarvan absorberen ze het uit de buitenlucht of de grond en verspreiden ze het naar koudere gebieden binnenshuis.
  Warmtepompen verbruiken dus minder elektriciteit, maar produceren wel effectief warmte. Een bodemwarmtepomp kan bijvoorbeeld 1kw elektriciteit verbruiken en ongeveer 4kw warmte leveren. Omdat warmte-energie vrij beschikbaar is, zijn ze efficiënter dan andere verwarmingseenheden. Door ze te gebruiken, kunt u de verwarmingsrekeningen met bijna tweederde verlagen.
  Verdere warmtepomprendementen zijn afhankelijk van de prijs van fossiele brandstoffen versus die van elektriciteit. De kosten van fossiele brandstoffen zijn hoog en komen met de gevaren van koolwaterstoffen. Als u zwembadwarmtepompen gebruikt, heeft u een extra voordeel. Wanneer uw huis afkoelt, krijgt uw zwembad warmte terug.
  Het bespaart energie die wordt gebruikt voor het onafhankelijk verwarmen van het zwembad, waardoor de energierekening wordt verlaagd. Nogmaals, je zult geen warmtepomp installeren in een huis dat niet goed geïsoleerd is. Isolatie betekent minder warmte-uitwisseling tussen de buiten- en binnenlucht, waardoor de kans op warmteverspilling wordt geminimaliseerd.
 • Hoe installeer je een warmtepomp?

  De installatie van warmtepompen zal verschillen, afhankelijk van of ze buiten of binnen worden geïnstalleerd. Ook als u een kanaalloos systeem installeert, moet de locatie onbelemmerd zijn. Voor installatie binnenshuis hebt u een montageplaat, een boormachine en schroeven nodig. Als uw systeem wordt aangesloten op luchtkanalen, zorg er dan voor dat u toegang hebt tot het binnenkanaalwerk. Als het kanaal ontoegankelijk is, moet u nieuwe installeren.
  De tweede stap is het creëren van een doorbraak in de muur van de kelder of zolder om de binnenunit en de buitencondensor te verbinden.
  Boren zou de klus moeten klaren. Dit moet de doorgang mogelijk maken voor koelmiddel-, elektrische en condensaatafvoerleidingen. De koelmiddel- en condensaatleidingen worden vervolgens aangesloten op de binnenunit. De geïnstalleerde leidingen zorgen ervoor dat deze laatste in de buiten- en binnencondensor kunnen circuleren.
  De volgende stap zou moeten inhouden dat u de bedrading aansluit op een elektriciteitsvoorziening. Alle geïnstalleerde leidingen moeten worden geïsoleerd en een afvoer aan de buitenkant worden geïnstalleerd voor afvoer condenswater.
  Ten slotte moet u temperatuursensoren installeren, die helpen bij het aanpassen van de warmtebehoefte. Om monitoring eenvoudig te maken, kan uw warmtepomp ook beschikken over externe warmtesensoren die toegankelijk zijn via telefoons of tablets.
 • Wat zijn de voor- en nadelen van warmtepompen?

  Voordelen
  Ze worden aangedreven door lucht, grond en water, die niet-schadelijke energiebronnen zijn, in tegenstelling tot ketels die werken op fossiele brandstoffen die een koolstofvoetafdruk achterlaten.
  Ze zijn superefficiënt in vergelijking met kachels en broodroosters. ze genereren geen warmte, maar ze gebruiken vrije warmte uit de lucht, het water en de grond, en dit geeft ze een piek van 300% efficiëntie.
  Als u aardgasverwarmers en -ketels gebruikt, betekent de overstap naar warmtepompen dat u uw energierekening kunt verlagen. Bovendien komt u in aanmerking voor kortingen van de federale overheid en de BC Hydro.
   
  Nadelen  
  Moeilijk om in te zetten. Een warmtepomp is wat moeilijk te installeren. Er moet onderzoek worden gedaan om warmtebeweging, residente geologie en warmtebehoeften te begrijpen. Bovendien moeten de meeste installaties door een professional worden geplaatst.
  Kan niet goed functioneren bij koud weer. Warmtepompen werken niet efficiënt in koude gebieden en het systeem kan volledig niet werken. Je moet een verbeterde versie gebruiken die invertertechnologie heeft om dit te omzeilen. Dat betekent echter dat je meer zult moeten uitgeven. En als dit niet kan, dan wordt uw systeem volledig overbodig in koudere seizoenen.
 • Hoeveel kost een warmtepomp?

  De kosten van een warmtepomp varieert van $ 4.110 tot $ 7.240, afhankelijk van het type, de installatiekosten en de specifieke architectuur van uw woning. Maar de gemiddelde prijs is normaal gesproken $ 5.680, wat weer afhankelijk is van uw locatie, het huidige HVAC-systeem en de fabrikant.
  De prijs van warmtepompen wordt sterk beïnvloed door de grootte en bouw van uw woning. Een expert beoordeelt de vermogensbehoefte van uw constructie en de grootte van de warmtepomp die nodig is. Ook ramen, dikke muren en lokale geologie spelen een belangrijke rol bij het selecteren van een warmtepomp.
  bijvoorbeeld, als een woonruimte kamerhoge gebogen ramen heeft, heeft de geselecteerde warmtepomp een extra kick nodig in koudere maanden.
  Het selecteren van de juiste warmtepompgrootte voor uw huis garandeert dat het effectief en duurzaam zal functioneren naarmate het volwassen wordt. Hier zijn enkele van de warmtepompsnelheden;
  De kosten van een warmtepomp van 2 ton liggen tussen de $ 3.500 en $ 5.500.
  De kosten van een warmtepomp van 2,5 ton variëren van $ 3.700 - $ 5.800.
  De kosten van een warmtepomp van 3 ton beginnen van $ 3.900 tot ongeveer $ 6.200.
  De kosten van een warmtepomp van 4 ton variëren tussen $ 4.000 en $ 7.300.
  De kosten van een warmtepomp van 5 ton liggen tussen de $ 4.500 en $ 8.800.
 • Welke verschillende soorten warmtepompen zijn er?

  De twee meest gebruikte typen warmtepompen zijn de geothermische warmtepomp en de lucht-lucht warmtepomp. De geothermische warmtepomp wordt bijvoorbeeld als de meest efficiënte beschouwd en draagt warmte over tussen u en de bodem of de nabijgelegen waterbron. Ze kosten echter veel als het gaat om installatie. Hun voordeel is dat hun operationele kosten laag zijn en gebruikmaken van de constante temperaturen van de grond; ze verminderen het energieverbruik met maximaal 60%, regelen de luchtvochtigheid en zijn stabiel.
  Aan de andere kant is de luchtbronwarmtepomp het meest voorkomende type warmtepomp en gebruikt de buitenlucht als warmtebron en warmteafvoer. Ze gebruiken een dampcompressiekoelmechanisme en een externe warmtewisselaar met een ventilator om het huis te koelen. Een lucht-lucht warmtepomp is een minder gecompliceerde machine die warme of koude lucht rechtstreeks naar binnenruimtes levert.
  Een Air-to-water warmtepomp maakt gebruik van radiatoren of vloerverwarming om een heel huis te verwarmen en wordt vaak gebruikt om huishoudelijk warm water te leveren. Indien goed ontworpen, kan een ASHP een compleet verwarmingssysteem en een huishoudelijke bron voor warm water met 176 ° F leveren.
 • Hoe werkt een warmtepomp?

  Een warmtepomp functioneert tijdens het gebruik als een airconditioner. Dat gezegd hebbende, warme lucht in uw huis stroomt in de componenten van het conditioneringssysteem. Warmte wordt vervolgens uit de lucht getrokken door een koelmiddel in de koelspiraal. Het koelmiddel met warme lucht wordt vervolgens herhaaldelijk samengeperst om meer druk te creëren. Het stroomt vanuit de compressiekamer in de condensorspiraal, waar het warmte afgeeft in de buitenlucht.
  Dit is echter hoe een airconditioner werkt. Een warmtepomp werkt ook op dezelfde manier in de koelmodus. Maar wat het verschil is, is dat het op een omgekeerde manier kan werken waarbij het bovenstaande proces wordt omgekeerd om intern warmte te leveren. Als het een geothermische warmtepomp is, zal deze water uit een bron aanzuigen en zal het koelmiddel de warmte op dezelfde manier absorberen.
  Nogmaals, een warmtepomp absorbeert warmte in koude lucht of koud water, zet deze onder druk om de warmte-intensiteit te verhogen en pompt deze vervolgens in koudere ruimten. Dus ongeacht de weerpatronen kan een warmtepomp van hoge kwaliteit zelfs bij temperaturen onder nul werken. Warmtepompen die grond gebruiken, maken ook gebruik van de constante temperaturen van de bodem bij het absorberen van warmte, en ze gebruiken de grond ook als afvoer.
   
 • Wat is een warmtepomp?

  Warmtepompen zijn HVAC-apparaten die verwarmings-, ventilatie- en airconditioningmogelijkheden integreren. Ze verdelen warmte-energie geabsorbeerd uit de lucht, grond of waterlichamen naar koudere gebieden wanneer het koud is, en het omgekeerde is van toepassing wanneer de temperaturen pieken.
  Ze verplaatsen warmte in de tegenovergestelde richting, ongeacht de thermodynamische wetten, omdat ze warmte absorberen in koude gebieden en deze afgeven aan warmere ruimtes. De enige functie van de warmtepomp is het verwarmen van de radiatoren, vloerverwarming en warmteconvectoren.
  Toch zijn ze handig bij het verwarmen van water in uw zwembad of tanks. Bijna alle warmtepompen hebben klimaatbeheersingsfunctionaliteit en kunnen afhankelijk van temperatuurveranderingen overschakelen van koeling naar verwarming. Het functioneert als een conventionele airconditioner, maar het kan in omgekeerde modus werken.
  Ze kunnen buiten op de muur van uw huis of op de zolder of kelder worden geïnstalleerd. Je hebt waarschijnlijk de doosachtige apparatuur buiten sommige gebouwen wel gezien. Warmtepompen gebruiken minder elektriciteit om te draaien omdat de gedistribueerde warmte uit de omgeving wordt geabsorbeerd.
  Ook lopen ze niet op fossiele brandstoffen die een koolstofvoetafdruk achterlaten op het milieu. In termen van effectiviteit worden warmtepompen geïnstalleerd op basis van de grootte van het pand. Kleinere warmtepompen doen het prima in kleine woningen.
   

Interesse om een verkoper of OEM/ODM partner te worden?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692