U bevindt zich hier: Home / Heat Pumps / Inverter Heat Pumps
Inverter gestuurde warmtepompen
Een slimme comfortabele en efficiënte oplossing

Over de gehele wreed worden mensen zich steeds meer bewust van het belang van warmtepompen. De meeste mensen schaffen een warmtepomp aan om lucht of water te verwarmen. Inverter gestuurde warmtepompen genieten de voorkeur van mensen en bedrijven vanwege de technologie en de nieuwe energiebronnen die zij benutten.

SPRSUN DC inverter warmtepompen

Veelgestelde vragen over DC inverter gestuurde warmtepompen

 • Wat zijn de verschillen tussen inverter- en niet-inverterwarmtepompen?

  Het verschil tussen de inverter en niet-inverter warmtepompen zit hem in de manier waarop ze hun energie leveren. Niet-inverter warmtepompen werken meestal door het systeem in en uit te schakelen. Wanneer ingeschakeld, werken ze op 100% capaciteit om aan de hoge warmtevraag in het pand te voldoen. Bovendien zullen ze als zodanig functioneren totdat aan de vraag is voldaan. Daarna schakelen ze aan en uit om de temperaturen te regelen.
   
  Integendeel, een compressor met variabel toerental wordt gebruikt door inverterwarmtepompen om die temperaturen te moduleren door de snelheid te verhogen en te verlagen om aan de exacte vereisten voor de vraag naar eigenschappen te voldoen als de externe temperatuur verandert.
 • Waarom zijn inverterwarmtepompen zo efficiënt?

  Inverterwarmtepompen zijn efficiënt omdat ze automatisch het compressortoerental kunnen aanpassen en veranderen afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Dit resulteert in een stabielere binnentemperatuur. Bovendien stoppen ze niet met werken wanneer ze de binnentemperatuur bereiken, maar blijven ze in plaats daarvan bij een laag energieverbruik werken.
   
  Kenmerkend is dat wanneer de omgevingstemperatuur laag wordt, de inverterwarmtepomp zijn capaciteit aanpast om een hogere verwarmingscapaciteit te bieden. Bij -15°C past de verwarmingscapaciteit zich bijvoorbeeld aan tot 60%, terwijl bij -25°C de verwarmingscapaciteit zich aanpast tot 80%. Deze technologie staat centraal in de efficiëntie van inverterwarmtepompen.

 • Is een inverter warmtepomp de investering waard?

  Inverterwarmtepompen hebben een grote voordeel ten opzichte van andere warmtepompen die in vergelijking ook hoog presteren. Het eerste voordeel is het feit dat er minder scheuren en slijtage is dan gebruikelijk is bij warmtepompen. Bovendien is het bedienen van inverterwarmtepompen, in tegenstelling tot de warmtepompen, relatief eenvoudig en vereist het dus geen inhuur van operationele personen.
   
  Ze zijn zeer efficiënt in vergelijking met andere warmtepompen, omdat ze een lager geluidsniveau, hoger rendement en lagere energieverbruikskosten hebben. Ten derde zijn ze gemakkelijk te onderhouden omdat hun bedrijfskosten laag zijn. Ten slotte vereist het installeren ervan minder ruimte in vergelijking met warmtepompen, omdat er geen buffertank nodig is die is gekoppeld aan niet-inverter warmtepompen.
 • Hoe werkt een warmtepompinverter?

  Een inverter warmtepomp werkt meestal door gebruik te maken van een speciale technologie – een variabele snelheid invertercompressor. De technologie zorgt ervoor dat de warmtepompen op hun volledige bereik (0 – 100%) kunnen functioneren. Het bereikt dit door continu de huidige omstandigheden en temperatuur thuis te analyseren. Daarna past het zijn uitgangscapaciteit aan om ervoor te zorgen dat de temperaturen en omstandigheden op hun best blijven, waardoor de efficiëntie en het comfort worden verbeterd. Een inverter warmtepomp moduleert eindeloos zijn output om een consistente temperatuurregeling te ondersteunen. Bovendien reageert de inverter-warmtepomp meestal op veranderende warmtebehoeften om eventuele temperatuurschommelingen te beheersen en tot een minimum te beperken.
 • Wat is een inverter aangedreven warmtepomp?

  Inverter warmtepompen zijn hoogefficiënte verwarmings- en koeloplossingen die huizen, bedrijven en openbare en sociale voorzieningen warm houden tijdens koud weer. Tegelijkertijd helpen ze de koele temperaturen te handhaven wanneer het weer extreem warm is. Bovendien zijn ze ontworpen om water te verwarmen, te koelen en als huisverwarming. Ze kunnen functioneren bij zo laag als 20 °C met een maximale verwarmingscapaciteit die varieert van 9,5KW tot 32KW. Ze hebben een maximale watertemperatuur van 60°C. Inverterwarmtepompen hebben een energieniveau van ERP A+++ en kunnen helpen besparen op energiekosten in een huishoudelijke omgeving.

Interesse om een verkoper of OEM/ODM partner te worden?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692