Home / Home Heat Pumps - Catalogue

Moderne warmtepompen voor het moderne huis

Warmtepompen voor huishoudelijk gebruik

Producten

Residentiële warmtepompen

Projecten wereldwijd

Veelgestelde vragen over residentiële warmtepompen

 • Kan een warmtepomp samenwerken met radiatoren om in huis te koelen?

  Ja. Je kunt gebruik maken van warmtepompen in combinatie met radiatoren. Als u een groot huis heeft, is het combineren van de twee verwarmingssystemen effectiever dan het gebruik van radiatoren of zelfs de warmtepompen. U moet echter meer of extra grote radiatoren gebruiken als u meer voordelen wilt behalen.
  Je zou ze nog steeds kunnen gebruiken met standaard radiatoren, maar je zult ervoor moeten zorgen dat je het warmteverlies van je huis tot een minimum beperkt. U kunt praten met een gecertificeerde professional die uw huis inspecteert en u dienovereenkomstig adviseert. Het kan echter ook zijn dat u rekening moet houden met het verhoogde energieverbruik van de radiatoren.
 • Hoe koelt een warmtepomp uw huis?

  Het proces waarmee warmtepompen uw huis koelen, is het omgekeerde van hoe ze uw huis verwarmen. Sommige warmtepompen gebruiken condensor- en verdamperblokken met de koudemiddelen en zijn verbonden tussen respectievelijk buiten- en binnenunits.
  Terwijl lucht de unit in wordt getrokken en over de condensorblokken gaat, koelt deze af terwijl het koelmiddel tegelijkertijd opwarmt. De koele lucht wordt in uw huis gepompt, terwijl het warme koelmiddel ook in de condensorblokken wordt gepompt, waar de compressor het afkoelt voordat het weer in het luchtsysteem van het huis wordt gepompt.
 • Welke warmtepomp heb ik nodig voor mijn huis?

  Er zijn acht factoren waarmee u rekening moet houden voordat u uw warmtepomp voor uw huis koopt. We kunnen deze factoren echter vereenvoudigen tot één algemene vuistregel.
  U moet bijvoorbeeld één ton airconditioningcapaciteit installeren voor elke 500ft. tot 600ft. geconditioneerde vloer. De meeste warmtepompgroottes worden bepaald door BTU's (British Thermal Units) en één ton is gelijk aan 12.000 BTU /h of 3,5 kW.
  Dus als je een huis van 95 vierkante meter hebt, heb je een warmtepomp van 30000 BTU / h, een warmtepomp van 2,5 ton of een warmtepomp van 8,79 kW nodig. U kunt de 7.6-11KW energie-efficiënte luchtbron warmtepomp voor huisverwarming en -koeling verkrijgen met een 220V tot 240V voeding.
   
 • Kunt u een warmtepomp installeren in een bestaand huis?

  Warmtepompen kunnen in de meeste woningen worden geïnstalleerd; U moet echter rekening houden met enkele factoren voordat u besluit er een in uw huis te installeren. De meest cruciale factor waarmee u rekening moet houden, is thermische isolatie.
  Als u wilt dat uw warmtepomp effectiever en efficiënter functioneert, dan moet u ervoor zorgen dat uw huis voldoende geïsoleerd is, zodat u geen warmte hoeft te verliezen aan de nabije omgeving. U moet een volledige huisonderzoek laten uitvoeren door een competente professional om te bepalen of uw huis geschikt is voor het installeren van een warmtepomp.
 • Verhoogt een warmtepomp de woningwaarde?

  Warmtepompen bieden niet alleen een energiezuinige oplossing voor de verwarmingsvraag van uw huis, maar ze verhogen ook de waarde van uw huis. Warmtepompen gaan lang mee en bieden als zodanig een betrouwbare verwarmingsoplossing voor de lange termijn voor degene die eigenaar is van het huis.
  Warmtepompen hebben minimaal onderhoud en reparaties nodig en als zodanig zijn eigenaren verzekerd van langdurige, betrouwbare service. Ze zijn ook een geweldige manier om de wereld groener te houden, omdat ze een alternatieve verwarmingsbron bieden, waarvoor (in sommige landen) huiseigenaren worden gesubsidieerd. Al deze factoren samen verbeteren de waarde van uw huis aanzienlijk in grote mate.

 • Hoe werkt een warmtepomp voor woningen?

  Warmtepompen voor woningen werken op dezelfde manier als gewone warmtepompen. Ze brengen warmte over vanuit de bodem, oppervlaktewater of de omgevingslucht naar andere locaties, zoals het verwarmingssysteem van uw huis.
  Warmtepompen verbruiken wat elektriciteit; het hele proces bereikt echter een efficiëntie van 200% tot 600%, omdat de hoeveelheid geproduceerde warmte aanzienlijk hoger is dan die wordt verbruikt.
  Warmte die van buiten uw huis wordt verzameld, wordt overgebracht naar een koelvloeistof waar deze wordt gecomprimeerd, wat resulteert in een aanzienlijke temperatuurstijging. Het koelmiddel wordt overgebracht naar de binnenunit waar de lucht er overheen stroomt, waardoor de temperatuur toeneemt en de wooneenheden worden verwarmd.

Interesse om een verkoper of OEM/ODM partner te worden?

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692