Home / Air To Water Heat Pumps | SPRSUN Manufacturer[en-copy]

Verklein uw carbon footprint met een luchtwarmtepomp

SPRSUN lucht-water warmtepomp

Lucht-water warmtepompen

Het gebruik van een lucht-water warmtepomp kan uw carbon footprint met wel 50% verminderen. Hoewel de warmtepomp wordt aangedreven door een kleine hoeveelheid elektriciteit is een lucht-water warmtepomp toch een groene koel of verwarmingsoplossing. De warmtepomp absorbeert warmte uit de buitenlucht en verplaatst dit naar het systeem op een optimale manier verwarming en warm water voor uw huis te produceren.
SPRSUN lucht-water warmtepomp
——

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Voordelen van lucht-water warmtepomp
——

​​​​​​​​​​​​​​
Ze kunnen uw elektriciteitsrekening omlaag brengen​​​​​​​
Lucht-water warmtepompen kunnen klanten een jaarlijkse besparing op hun energierekening opleveren van 20 tot 70%.
Ze brengen de uitstoot van co2 terug.​​​​​​​
Lucht-water warmtepompen kunnen de co2 uitstoot met wel 50% verlagen.
Ze kunnen uw huis voorzien van verwarming en warm water​​​​​​​
Lucht-water warmtepompen kunnen zowel koelen, verwarmen als voorzien in warm water.Air-to-water heat pumps can provide cooling, heating, and hot water.
Wat is een lucht-water warmtepomp?
——
Lucht-water warmtepompen halen energie uit de buitenlucht en brengen deze energie over naar een op water gebaseerd systeem voor het verwarmen of koelen van uw huis of het verwarmen van tapwater. Lucht-water warmtepompen zijn de meest efficiënte luchtwarmtepompen die er op de markt zijn.
Dit type warmtepomp is het meest effectief in gematigde klimaten. De optimale buitentemperatuur van een lucht-water warmtepomp is 7°C. Vanwege het werkingsprincipe van lucht-water warmtepompen neemt de efficiëntie van het systeem af wanneer de buitentemperatuur daalt, bijvoorbeeld in koude, droge gebieden waar het -20°C kan worden.
​​​​​​​
Is een lucht-water warmtepomp de juiste keuze voor mij?
——
Lucht-water warmtepompen kunnen worden toegepast in veel soorten huizen en zijn de meest voor de hand liggende keuze voor residentiële warmtepompen. Er worden per jaar miljoenen van deze warmtepompen geïnstalleerd. Het is echter wel belangrijk om een aantal dingen af te wegen voordat u besluit of een warmtepomp voor u een goede keuze is.

 • Hebt u de ruimte om hem te plaatsen?

  Het is handig als u een plek hebt waar u de buitenunit aan de muur kunt hangen of op de grond buiten uw huis kunt zetten. Er dient voldoende ruimte te zijn rondom de unit om te zorgen voor een goede luchtcirculatie. 
   
  Er zijn twee soorten lucht-water warmtepompen: monoblock units en split-systemen. Monoblock systemen bevatten alle componenten in een enkele unit.  Zij leveren met behulp van leidingen water aan het centrale verwarmingssysteem van het huis en de eventuele boilervaten. Split systemen hebben zowel een binnenunit als een buitenunit aan de muur of op de grond. Uw budget en de beschikbare ruimte bepalen of een monoblock systeem of een split systeem voor u de juiste keuze is. 
   
  Monoblock systemen zijn goedkoper, sneller om te installeren en nemen geen ruimte in het huis in, hoewel ze meestal wel iets minder efficiënt zijn dan split systemen. De hogere efficiëntie van een split systeem heeft te maken met het feit dat de warmtewisselaar in het huis hangt, zodat er geen warmte verloren gaat.
   
  Als u niet beperkt bent door de ruimte in uw huis, kan het installeren van een split systeem, hoewel duurder in aanschaf, toch de moeite waard zijn. Uw installateur wordt geacht u te helpen bij het kiezen van het juiste warmtepompsysteem. 
 • Hoeveel geluid maakt een warmtepomp?

  De buitenunit van een warmtepomp is voor zowel monoblock als split systemen het zelfde. Een grote ventilator verplaatst lucht door de warmtewisselaar en deze maakt geluid. Tenzij de pomp intensief moet werken (zoals bij koude weersomstandigheden of bij het produceren van water op hoge temperatuur) kunt u het geluid van de warmtepomp vergelijken met het volume van een koelkast als u er enkele meters bij vandaan staat. Als het buiten kouder wordt, zal het geluidsniveau toenemen, maar een gesprek voeren blijft prima mogelijk. 
   
  De binnenunit van het split systeem bevat alleen een klep en een pomp en maakt vrijwel geen geluid.
 • Wat is de verwachte levensduur van een lucht-water warmtepomp?

  Lucht-water warmtepompen hebben ene lange verwachte levensduur en kunnen met goed onderhoud tot 20 jaar meegaan. 
  Daarbij hebben de meeste lucht-water warmtepompen een garantie van 5 jaar. 
  Dankzij de technologische vooruitgang kunnen moderne warmtepompen tot wel 25 jaar effectief functioneren voor ze aan vervanging toe zijn. 
 • Het verschil tussen een lucht-water en een lucht-lucht warmtepomp

  Luchtwarmtepompen werken door het onttrekken van warmte aan de buitenlucht en gebruiken deze warmte om uw huis te verwarmen. Ze kunnen dit zelfs bij temperaturen onder nul en daarmee kunnen ze het gehele jaar gebruikt worden. 
   
  Er zijn twee soorten luchtwarmtepompen, lucht-lucht warmtepompen en lucht-water warmtepompen.
   
  Lucht-lucht warmtepompen, vaak bekend als air conditioners, leveren warmte aan de kamer door het inblazen van warme lucht.
   
  Lucht-water warmtepompen leveren warm water voor radiatoren, vloerverwarmingen en andere centrale verwarmingssystemen.
   
  Elk systeem heeft voordelen en nadelen, maar ze hebben ook veel overeenkomsten.
 • Hoe effectief zijn lucht-water warmtepompen?

  Zowel lucht-lucht als lucht-water warmtepompen vereisen elektriciteit, maar zijn toch veel efficiënter dan conventionele verwarmingssystemen. 
   
  Met behulp van condensors, warmtewisselaars en koudemiddelen leveren warmtepompen veel meer warmte dan dat ze elektriciteit gebruiken. 
   
  De prestatiecoëfficiënt van een warmtepomp (COP) meet de efficiëntie van een warmtepomp. Over het algemeen hebben lucht-water warmtepompen een COP van ongeveer 3, hetgeen betekent dat ze drie calorieën warmte produceren voor elke kWh aan elektriciteit die ze gebruiken. 
   
  De COP varieert met de buitentemperatuur. De efficiëntie neemt af als het buiten kouder wordt. Lucht-warmtepompen functioneren echter goed gedurende het gehele jaar en zijn populair in gebieden met een koud klimaat, zoals Scandinavië. 
   
  Om op de beste manier gebruik te maken van een warmte dient u uw huis goed geïsoleerd te hebben en de maat van de unit moet zijn afgestemd op de grootte van uw huis. Als u een warmtepomp op de juiste wijze installeert, zal deze u helpen om uw carbon footprint te verkleinen.
Prijs van lucht-water warmtepompen
——
De prijs van een lucht-water warmtepomp hangt van diverse factoren af.
De afmeting van de lucht-warmtepomp
De grootte van uw huis
Heeft u een bestaand huis of krijgt u een nieuw huis?
Moet het warmteafgifte systeem ook worden aangepast?
De gemiddelde kosten voor een lucht-water warmtepomp liggen tussen de €13.500 en €19.000 en we raden u aan om bij ten minste drie installateurs een offerte aan te vragen zodat u de beste prijs voor uw huis krijgt. 

 

 • De kosten voor het installeren van een warmtepomp voor een huis van 120m2

   

  Type warmtepomp

   Prijs warmtepomp (inclusief installatie)

  Lucht-lucht

  From 5 000 to 8 000 £

  Lucht-water

  From 6 300 to 12 800 £

  Water-water

  From 6 000 to 11 500 £  Deze indicatieve tarieven zijn ontleend aan verschillende gespecialiseerde bronnen en zijn gebaseerd op de huidige maatstaven (10 kw).
   Lucht-water warmtepomp type  Gemiddelde prijs (inclusief installatie)
  Lucht-water warmtepomp met warm water 9 300 to 12 800£
  Lucht-water warmtepomp 8 200 to 11 200£
  Omkeerbare lucht-water warmtepomp 8 400 to 11 800£
 •  Power rating   Heat pump type   Average price (excluding installation)   Average price (including installation) 
  6kW Heating only 4 200 to 7 200£ 5 700€ to 10 200€
  ECS 5 700 to 8 300£ 7 300€ to 11 300€
  8kW Heating only 5 200 to 7 400£ 6 700€ to 10 400€
  ECS 6 700 to 8 700£ 8 200€ to 11700€
  10kW Chauffage seul 6 700 to 7 900£ 8 200€ to 10 900€
  ECS 7 700 to 9 700£ 9 200€ to 12 700€
  14kW Heating only 7 300 to 10 200£ 8 800€ to 13 600€
  ECS 8 300 to 11 800£ 9 800€ to 14700€
  16kW Heating only 7 800 to 11 300£ 9 200€ to 14 400€
  ECS 8 700 to 12 500£ 10 500€ to 15 500€
 •  
   Square   Average price without installation   Average price - installation included 
   100 m2  From 5 500 to 12 000 £  From 6 200 to 14 000 £
   110 m2  From 5 900 to 12 400 £  From 6 600 to 14 800 £
   120 m2  From 6 300 to 12 800 £  From 7 000 to 15 300 £
   150 m2  From 8 000 to 14 300 £  From 9 000 to 17 300 £
 
Lucht water warmtepomp installatieprij
De Energy Saving Trust (EST) berekent de kosten voor het installeren van een lucht-water warmtepomp op gemiddeld tussen de €8.000 en €13.500.
Gebruikskosten
 
De lucht-water warmtepomp kan 3 kWh aan warmte produceren per kWh elektriciteit. De gemiddelde jaarlijkse warmtebehoefte van Nederlandse families is 12.000 kWh. 12.000 kWh (warmtebehoefte / 3 kW (warmteafgifte per kWh elektriciteit) = 4.000 kWh elektriciteit per jaar.
De prijs van elektriciteit is ongeveer €0,45 per kWh, dus de verwarmingskosten zijn ongeveer €1.800 per jaar.
 
 
Subsidie op lucht-water warmtepompen
 
De RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) biedt particulieren subsidiemogelijkheden om het overstappen op duurzame verwarmingsbronnen te stimuleren.

Voor lucht-water warmtepompen zijn subsidies van € 3.000 of meer beschikbaar.
 
 
Kan ik met een warmtepomp besparen op de elektriciteitsrekening?
 
Lucht-water warmtepompen kunnen geld besparen door de kosten voor verwarming te verlagen. Volgens de EPA, kunnen lucht-water warmtepompen het energieverbruik voor verwarming doen dalen met 50%, vergeleken met elektrische kachels en vloerverwarmers. In koelmodus zijn lucht-water warmtepompen net zo effectief als centrale air conditioners en veel effectiever dan in het raam gemonteerde air conditioners.

Gemiddeld besparen lucht-water warmtepompen onze klangen 20-70% op hun jaarlijkse kosten voor verwarming en koeling
 
Installatie van lucht-water warmtepompen
——
Welke maat lucht-water warmtepomp heb ik nodig?
Uitgaande van de afmetingen van uw huis of het deel van het huis dat u wenst te koelen en verwarmen, dient u een lucht-water warmtepomp te installeren die uw huis effectief kan koelen in de zomer en verwarmen in de winter.

Voor een ruimte van 38 vierkante meter waar koeling of verwarming nodig is, heeft u een lucht-water warmtepomp nodig die in staat is on 9.000 BTH (3 kW) te produceren. Zie hieronder voor een complete tabel van afmetingen van kamers en de bijbehorende capaciteit.
 
 
Vierkant M2 Grootte huis (in m2) Grootte warmtepomp (in tons) Grootte warmtepomp (in BTU's) Vermogen (kw)
46 500 1 12,000 3.5
93 1,000 2 24,000 7
138 1,500 3 36,000 10.5
184 2,000 4 48,000 14
230 2,500 5 60,000 17.5
276 3,000 6 72,000 21

 • Overwegingen voor het installeren van een lucht-water warmtepomp

  Er zijn die voornaamste factoren om te overwegen voordat u overgaat tot installatie van een lucht-water warmtepomp.

  Kosten:

  De kosten voor het installeren van een lucht-water warmtepomp variëren gewoonlijk tussen de €8.000 en €15.000. Bijkomende kosten kunnen, afhankelijk van het gekozen systeem deze prijs verhogen (als u zowel koeling als verwarming nodig hebt), ook afhankelijk van de grootte van uw huis en uw specifieke wensen.

  Isolatie:

  Als u een grote besparing wilt realiseren, is het belangrijk om uw huis goed geïsoleerd te hebben, met name het dak. Op deze manier ontsnapt de geproduceerde warmte niet gemakkelijk op koude dagen. 

  Installatieprocedure:

  U moet de juiste procedure volgen om ervan verzekerd te zijn dat uw warmtepomp op de juiste manier is geïnstalleerd. Het is van belang om vooraf te checken of de installateur de juiste certificering heeft, goede reviews heeft en een eerlijke prijs hanteert. 

 • Wat zijn de voorwaarden voor het installeren van een warmtepomp?

  Zorg ervoor dat de warmtepomp uit de buurt van ventilatieopeningen staat.
  Zorg ervoor dat de warmtepomp niet te dicht bij de buren staat (vanwege het geluid). 
  Zorg ervoor dat er genoeg vrije ruimte is rondom de warmtepomp.
  Zorg ervoor dat de afstand tussen de buitenunit en de binnenunits niet groter is dan 20 meter.
 • Kan ik mijn eigen warmtepomp installeren?

  Het is niet waarschijnlijk dat u de gehele installatie van een lucht-water warmtepomp zelf kunt doen. Hoewel het u wel zal lukken om de buitenunit te installeren, is er een getrainde professional nodig om de interne componenten aan te sluiten en de gehele installatie in bedrijf te stellen.
 • Kunnen lucht-water warmtepompen gebruikmaken van het bestaande leidingwerk?

  Ja! U kunt uw lucht-water warmtepomp gewoon naast uw bestaande centrale verwarmingssysteem gebruiken. In dit geval heeft u dezelfde buitenunit nodig en het systeem wordt aangesloten op het bestaande verwarmingssysteem.
Onderhoud van lucht-water warmtepompen
——
Correct onderhoud is de sleutel tot een efficiënte werking van alle verwarmings en koelsystemen. Warmtepompen zijn hierop geen uitzondering. Het verschil in energiegebruik tussen een goed onderhouden en een verwaarloosde warmtepomp ligt tussen de 10 en 25%.

U kunt iets doen om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp efficiënt blijft werken.

In de zomer of in de winter, wanneer u de warmtepomp frequent nodig heeft, kunt u het beste de filters (indien aanwezig) maandelijks schoonmaken of vervangen, volgens de instructies van de fabrikant.

Een verminderde luchtcirculatie door het systeem komt normaalgesproken door vuile filters, warmtewisselaars of ventilatoren. De verminderde luchtcirculatie kan de prestatie van het systeem negatief beïnvloeden en schade toebrengen aan de compressor van het systeem.

Maak de warmtewisselaar van de buitenunit schoon wanneer daarop vuil te zien is, maak geregeld de ventilator schoon en verwijder planten en vuil rondom de buitenunit om voldoende luchtcirculatie te garanderen. Maak radiatoren in uw huis schoon en buig vinnen van convectors recht als ze omgebogen zijn. 
 

 • Wat zijn de onderhoudskosten van een warmtepomp?

  U kunt een all-in contract afsluiten of per servicebezoek betalen. De gemiddelde kosten variëren tussen de  €180 voor een eenmalig bezoek en €250 voor een jaarlijks contract. U kunt de verschillende aanbiedingen vergelijken en het contract kiezen dat het beste bij uw situatie past.
 • Wat gebeurt er als je de warmtepomp nooit schoonmaakt?

  In de meeste gevallen zal de warmtepomp gewoon blijven functioneren, hoe vuil deze aan de binnenzijde ook is. Wel zal de efficiency van het apparaat afnemen als hij niet wordt schoongemaakt en de binnenunit kan ongewenste stofdeeltjes verspreiden door de ruimte. 
 • Is het mogelijk om de warmtepomp zelf schoon te maken?

  Warmtepompen werken op elektriciteit, dus ze moeten voorzichtig schoongemaakt worden. Als u niet een gekwalificeerde elektricien of koudemiddel specialist bent, raadt Sprsun u niet aan om de unit zelf schoon te maken. We raden u aan om een professioneel bedrijf in te schakelen of met ons contact op te nemen voor hulp of advies.
 • Hoe vaak moeten lucht-water warmtepompen gerepareerd worden?

  De meeste warmtepompen hebben genoeg aan een jaarlijkse inspectie. Daarnaast voeren professionele installateurs iedere 3 tot 5 jaar inspecties uit om een efficiënte werking te garanderen.
Lucht-water warmtepompen vs gasketels
——

Gasketel of lucht-water warmtepomp

 
Tegenwoordig stellen we onszelf vaak de vraag wat een betere keuze is, een warmtepomp of een gasketel? En wat zijn de verschillen?
 
 

 • Wat zijn de onderhoudskosten van een warmtepomp?

  U kunt een all-in contract afsluiten of per servicebezoek betalen. De gemiddelde kosten variëren tussen de  €180 voor een eenmalig bezoek en €250 voor een jaarlijks contract. U kunt de verschillende aanbiedingen vergelijken en het contract kiezen dat het beste bij uw situatie past.
 • Wat gebeurt er als je de warmtepomp nooit schoonmaakt?

  In de meeste gevallen zal de warmtepomp gewoon blijven functioneren, hoe vuil deze aan de binnenzijde ook is. Wel zal de efficiency van het apparaat afnemen als hij niet wordt schoongemaakt en de binnenunit kan ongewenste stofdeeltjes verspreiden door de ruimte. 
 • Is het mogelijk om de warmtepomp zelf schoon te maken?

  Warmtepompen werken op elektriciteit, dus ze moeten voorzichtig schoongemaakt worden. Als u niet een gekwalificeerde elektricien of koudemiddel specialist bent, raadt Sprsun u niet aan om de unit zelf schoon te maken. We raden u aan om een professioneel bedrijf in te schakelen of met ons contact op te nemen voor hulp of advies.
 • Hoe vaak moeten lucht-water warmtepompen gerepareerd worden?

  De meeste warmtepompen hebben genoeg aan een jaarlijkse inspectie. Daarnaast voeren professionele installateurs iedere 3 tot 5 jaar inspecties uit om een efficiënte werking te garanderen.
Voordelen en nadelen van lucht-water warmtepompen
 
Aangezien de meeste huishoudens in Nederland afhankelijk zijn van gasketels is het een hele uitdaging om hen te vragen hun hele systeem te veranderen naar een nieuwe technologie. Als u een oude gasketel hebt die vervangen moet worden en u worstelt met de vraag of u weer een nieuwe ketel moet kopen of een lucht-water warmtepomp, dan kan dit artikel u helpen om te beslissen.


De voor -en nadelen van lucht-water warmtepompen worden hier opgesomd.
 

 • 1. Lage carbon footprint
  2. Bespaar geld op uw energierekening
  3. Verwarming, koeling en warm water beschikbaar
  4. Hoge seizoensgebonden prestatie coëfficiënt (SCOP)
  5. Weinig onderhoud, lange levensduur
  Voordelen van lucht-water warmtepompen
 • 1, Minder warmte afgifte dan een gasketel
  2,Extra investering als u vloerverwarming wilt aanleggen
  3, Uw huis moet goed geïsoleerd zijn
  4, Lagere efficiëntie onder de 0℃
  5, Lagere besparingen in vergelijking met laag Ptice Mains Gas
  6, Meer geluidsproductie
  Nadelen van lucht-water warmtepompen
Vergelijking tussen monoblock en Split type lucht-water warmtepompen
 
Hieronder treft u de voordelen en nadelen van respectievelijk monoblock en split type lucht-water warmtepompen aan.
Monoblock lucht-water warmtepomp
De monoblock lucht-water warmtepomp heeft een enkele buitenunit die direct verbonden is met het centrale verwarmingssysteem van het huis en bediend wordt met een bedieningspaneel of thermostaat. Er is vaak ook buiten een bedieningspaneel.


Voordelen van een monoblock systeem
1. Meer binnenruimte
2. Gemakkelijker te installeren en te onderhouden


Nadelen van een monoblock unit
1. Minder flexibiliteit
2. Minder buitenruimte
3. luidruchtiger


Split type lucht-water warmtepomp
​​​​​​​
Een split type lucht-water warmtepomp bestaat uit een buitenunit met een ventilator en een binnenunit met warmtewisselaar. De buitenunit onttrekt warmte aan de buitenlucht en de binnenunit gebruikt het door de buitenunit geleverde hete koudemiddel om het cv water te verwarmen. De binnenunit fungeert ook als thermostaat en controlepaneel.


Voordelen van een split systeem
1. Meer buitenruimte
2. Flexibele installatie


Nadelen van een split systeem
1. Complexe installatie
2. Minder binnenruimte
3. Duurder


Zijn lucht-water warmtepompen de moeite waard in Nederland
——
Het gemiddelde huishouden in Nederland besteedt ongeveer €2.000 aan verwarming en warm water. Dat is veel geld voor een vaste last. Hoe deze kosten omlaag te brengen is iets om te overwegen. Een lucht-water warmtepomp is één van de beste manieren om enorm op deze kosten te bezuinigen! Met een lucht-water warmtepomp hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de prijzen voor gas of olie, u gebruikt immers de omgevingslucht om uw huis te verwarmen.

Hoe wordt u een verkoper of OEM/ODM partner

Neem contact met ons op voor meer hulp
——
CONTACT US

ARTICLES SUR LES POMPES À CHALEUR

 • SPRSUN R&D Lab verbeterd om de prestaties van de warmtepomp te optimaliseren

  2020-03-19

  R&D is een belangrijke pijler van de business development van SPRSUN. Op basis hiervan heeft het SPRSUN R&D-team, om zich aan te passen aan meer marktveranderingen, ons laboratorium voor het testen van de prestaties van de luchtwarmtepomp in maart 2020 verbeterd, waardoor het bedrijf de productprestaties, energie-efficiëntie, betrouwbaarheid, geluidsniveau en milieuvriendelijkheid voortdurend kan verbeteren. Lees Meer
 • SPRSUN kondigt zelfontwikkelde Controller-serie R32 Cold Climate Full Inverter Warmtepompen

  2022-03-15

  SPRSUN, een toonaangevende warmtepompfabrikant, heeft zijn nieuwe en zelfontwikkelde R32 Cold Climate Full Inverter Warmtepompen aangekondigd. De nieuwe lijn van koude klimaat volledige inverterpompen is ontworpen om comfort dichter bij klanten te brengen, terwijl geoptimaliseerd gebruik wordt gemaakt van warm water, verwarming en koeling. Lees Meer
 • SPRSUN lanceert zijn warmtepompkit voor eenvoudigere installatie

  2022-09-21

  Samenvatting: SPRSUN, een van de toonaangevende fabrikanten van milieuvriendelijke en energiezuinige warmtepompen, heeft zijn nieuwe productkit gelanceerd. De SPRSUN Warmtepomp Kit is ontworpen om tijd en geld te besparen op de installatie van warmtepompen. Lees Meer
 • Hoe vaak zou een warmtepomp in- en uit moeten schakelen

  2021-03-16

  Warmtepompen staan bekend om hun energie-efficiëntie, maar als de units te vaak aan en uit gaan, kunnen er enkele interne problemen zijn die het energieverbruik verhogen en de schade aan warmtepompcomponenten veroorzaken. Dit is een veel voorkomend probleem van warmtepompen, bekend als short cycling. Wanneer een warmtepompcyclus te kort duurt, kan uw unit niet de gewenste temperatuur handhaven in de verwarmings- of koelmodus, dus wordt deze constant in- en uitgeschakeld. Lees Meer

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692