Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Vragen over kanaalloze warmtepompen

Vragen over kanaalloze warmtepompen

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2022-08-02      Oorsprong:aangedreven

Wanneer u uw huis koopt, wilt u er zeker van zijn dat u het meest betrouwbare en efficiënte airconditioningsysteem krijgt.Centrale AC-systemen kunnen voor veel huizen een goede optie zijn.Maar als uw woning een ouder model is en geen kanaalwerk heeft, kan het installeren van deze units behoorlijk kostbaar zijn.

Wanneer uw huis geen luchtkanalen heeft, is het installeren van een kanaalloze warmtepomp het beste.Kanaalloze systemen verschillen in verschillende opzichten van traditionele AC-systemen, en ze hebben een aantal voordelen die ze de investering waard maken.

De warmtepompen van SPRSUN met witte schaal

Toch zijn er altijd vragen over kanaalloze systemen.En om je uit de problemen te helpen, zal dit bericht deze vragen bespreken en tegelijkertijd een oplossing bieden.


Wat zijn kanaalloze warmtepompen?


De kanaalloze warmtepompen zijn een geweldig systeem en een geweldige manier om uw huis het hele jaar door comfortabel te houden zonder dat u kanaalwerk nodig heeft.Deze systemen bestaan ​​uit twee hoofdcomponenten: buitenwarmtepompen en binnenluchtbehandelingssystemen.Met een kanaalloos systeem kunt u de temperatuur in uw huis efficiënter en effectiever regelen.


Hoe werken kanaalloze warmtepompen?


De werking van kanaalloze warmtepompen is vergelijkbaar met die van een conventioneel verwarmingssysteem;het verschil is de afwezigheid van ventilatiekanalen.Tijdens de warmere seizoenen circuleert de luchtbehandelingsunit warme lucht door uw huis via met koelmiddel gevulde radiatorspiralen.Omdat het koelmiddel warme lucht absorbeert, wordt het overgebracht naar de buitenunit, ver van uw huis.

Kanaalloze warmtepompen zijn de perfecte manier om uw huis in de winter te verwarmen en in de zomer te koelen.In de winter haalt de buitenunit warmte uit de omgevingslucht en geeft deze door aan uw luchtbehandelingsunit, die de verwarmde lucht vervolgens door uw huis circuleert.Dit maakt warmteoverdracht mogelijk, wat kanaalloze warmtepompen zo efficiënt maakt.In de zomer is het omgekeerde het geval: warme lucht wordt uit uw huis afgevoerd, waardoor u binnen koel en comfortabel blijft.


Wat zijn de kosten voor het installeren van een kanaalloze warmtepomp?


Het gebruik van kanaalloze warmtepompen is een geweldige optie om de energierekening te verlagen en tegelijkertijd uw huis van warmte en koeling te voorzien.Volledig geïnstalleerd en goedgekeurd kosten deze systemen doorgaans tussen de $4.000 en $6.000.

De bemanning begint met het maken van een gat in de buitenmuur van het huis en gaat vervolgens de appartementen binnen waar de luchtbehandelingsapparaten zullen worden geplaatst door de stroom- en koelmiddelleidingen aan te sluiten.Er kunnen kosten ontstaan ​​als bijvoorbeeld de toegankelijkheid van zolder of kelder noodzakelijk is omdat het grootste deel van de moeite wordt besteed aan het installeren van de draden.


Hoe verloopt de installatie van een kanaalloos systeem?


Kanaalloze warmtepompinstallaties kunnen aanzienlijk sneller worden voltooid dan traditionele systemen.Er moet eerst een klein gaatje in uw huis worden gegraven om de buitenunit op de luchtbehandelingsunit aan te sluiten.De buitenunit kan boven zo'n gat worden geplaatst, dat doorgaans een diameter heeft van 2 tot 3 inch.

Uw buitenunit moet aan het pand worden bevestigd zodra de opening is gegraven, terwijl de luchtbehandelingsunits binnenshuis kunnen worden geïnstalleerd, vaak dichtbij de zolder.De binnen- en buitensystemen kunnen uiteindelijk met elkaar worden verbonden door een kanaal waarin de koelvloeistofleidingen zijn ondergebracht, een elektrische draad en een condensafvoer.


Wat is zonering in kanaalloze warmtepompen?


Het vermogen van kanaalloze units om zonale verwarming uit te voeren is een van de grootste verschillen tussen hen en conventionele airconditioners.In wezen houdt dit in dat u, in plaats van de warmte van het gehele gebouw te reguleren, de kamers van het pand selectief kunt verwarmen of koelen.Maar dit werkt op voorwaarde dat er een luchtbehandelingsunit is in alle kamers die moeten worden gekoeld of verwarmd.

Deze zones zijn dus de ruimtes waarin de luchtbehandelingsapparaten zijn gehuisvest.Gezoneerde verwarmingssystemen kunnen behoorlijk voordelig zijn voor persoonlijk comfort en elektriciteitskosten.

De luchtbehandelingsunit zal niet relevant zijn in delen van uw huis die uw gezin nooit vaak gebruikt.Hierdoor is er geen sprake van overbesteding zoals bij de CV-units.Dankzij een kanaalloze unit kan elk woonappartement de gewenste temperaturen ervaren.


Wat is de levensduur van een kanaalloze warmtepomp?


Net als bij traditionele opstellingen wordt de levensduur van de kanaalloze unit beïnvloed door verschillende factoren, zoals hoe vaak u hem laat draaien of of u al het noodzakelijke routineonderhoud hebt uitgevoerd.Het apparaat zou doorgaans twintig jaar mee moeten gaan, vooral als u routineonderhoud bij een gerenommeerde leverancier regelt.


Wat zijn de voordelen van kanaalloze systemen?


Ten eerste is er geen vergelijking met de gezelligheid van een kanaalloos HVAC-systeem.De kanaalloze unit verdeelt de lucht continu in een optimale mate door het huis.In tegenstelling tot een standaard centraal airconditioningsysteem, dat regelmatig moet worden opgestart, heeft kanaalloos geen temperatuurschommelingen!

Dankzij de kanaalloze unittechnologie kan thermisch comfort worden bereikt terwijl er minder elektriciteit wordt verbruikt.Het gebruik ervan verlaagt dus de energiekosten.Bovendien komen inwoners van Tacoma, Washington die kanaalloze units kopen, in aanmerking voor regionale elektriciteitskortingen, waardoor de installatiekosten worden verlaagd.

Ten slotte beschikt de woning altijd over een bron van frisse lucht, omdat er altijd lucht langs de filtratie van de binnenunits stroomt.Wat het onderhoud betreft, het filter heeft maandelijks een onderhoudsbeurt nodig.


Wat komt er kijken bij een kanaalloze warmtepompinstallatie?


Wanneer u kiest voor een professioneel opgeleide installateur van kanaalloze units die zich houdt aan de beste praktijken, kunt u een praktische, veilige installatieprocedure verwachten die een volledig functioneel systeem garandeert.

Er wordt eerst een elektronische en structurele vergunning aangevraagd.Elke buitenunit moet tijdens de installatie stevig worden bevestigd en op een vlakke ondergrond met voldoende ruimte worden geplaatst voor een optimale luchtstroom.Koelvloeistof- en verbindingskabels komen de buitenmuur binnen via een kleine opening van 7,5 cm en zijn verbonden met de binnenunits.Om wateraantasting te voorkomen, kan het gat in de buitenconstructie worden afgedicht.

De operator verbindt de stroomdraden en installeert, indien nodig, vervangende onderbrekers.Afhankelijk van de complexiteit van het geselecteerde systeem, kan de installatie voor een systeem met één zone vier tot acht uur duren.


Moet ik voor mijn hele huis een kanaalloze unit gebruiken?


Ja, het is de oplossing!Het gebruik van kanaalloze warmtepompen kan zowel verwarmings- als koelfuncties krijgen.Vooral in de Pacific Northwestern-delen is het moeilijk te voorspellen of je airconditioners of een zinderende hittegolf nodig hebt.

Schakel gewoon over op kanaalloze verwarmingen om warm te blijven tijdens een voorjaarsstorm.Wanneer de hitte stijgt, kunt u onmiddellijk overschakelen op kanaalloze airconditioning met behulp van een afstandsbediening.Dankzij de invertertechnologie van de kanaalloze unit kan deze zich aanpassen aan het weer.


Is regelmatig onderhoud een noodzaak?


De geschatte levensduur van een kanaalloze warmtepomp kan bij correct onderhoud ongeveer twintig jaar bedragen.Mogelijk moet u minimaal één keer per zes maanden een grondige onderhoudsbeurt uitvoeren en één keer per maand regelmatig ventilator- en filteronderhoud uitvoeren.Kanaalloze systemen gaan mogelijk niet langer dan drie jaar mee als ze zonder onderhoud worden achtergelaten.


Is het mogelijk om overal airconditioning te gebruiken?


Ja, kanaalloze warmtepompen kunnen hun airconditioners gemakkelijk een heel jaar zonder problemen laten draaien.Als u zich als huiseigenaar afvraagt ​​hoe lang de kanaalloze warmtepomp meegaat als u zwaar op de airconditioner leunt, moet u begrijpen dat de levensduur aanzienlijk kan variëren.Georgiërs zijn bijvoorbeeld in de hete zomermaanden vaak afhankelijk van airconditioners.

Desondanks gaan hun kanaalloze warmtepompen bijna 20 jaar mee, zolang ze regelmatig worden onderhouden.Sommige huishoudens zullen eerder te maken krijgen met uitval van een kanaalloze warmtepomp als gevolg van spanningen.


Is kanaalloze technologie kosteneffectief?


Door over te stappen op kanaalloze warmtepompen wilt u er zeker van zijn dat u een behoorlijk investeringsrendement krijgt.In vrijwel elke situatie kunt u in totaal minder uitgeven dan bij een conventioneel aircosysteem.

Bij het verwarmen of koelen van uw huis hebben kanalenloze systemen minder stroom nodig vergeleken met ovens of gecentraliseerde airconditioners.Bovendien gaan ze langer mee dan veel conventionele HVAC-systemen.

U kunt de kosten verlagen met een kanaalloze warmtepompopstelling door:

· Het verminderen van overtollig energieverbruik.

· Het hoeft niet altijd geld uit te geven aan nieuwe systemen.

· U kunt een aanzienlijke vergoeding krijgen van uw elektriciteitsleverancier.

Deze gadgets hebben het Energy Star-label verdiend.Bijgevolg voldoen ze aan de overheidsvoorschriften, wat aantoont dat ze minder elektriciteit verbruiken dan conventionele units, terwijl ze hetzelfde verwarmings- en conditioneringsniveau bieden.Toch heeft dit voordelen die verder gaan dan louter mentale rust.Mensen zien vaak een vermindering van hun energiekosten met ongeveer 30%.


Wat onderscheidt kanaalloze warmtepompen van mini-splitpompen?


De kanaalloze mini-split-warmtepompen en kanaalloze units zijn vergelijkbare ideeën.Maar vaak wordt verwezen naar 'kanaalloze warmtepompen' alleen in Portland en Oregon.Verkopers en aannemers in andere regio's van de VS kunnen echter naar 'mini-split-unit' verwijzen.


Hoe regelt u een kanaalloze warmtepomp?


De bediening wordt eenvoudig gemaakt door een afstandsbediening.Draadloze externe thermostaten zijn een geweldige manier om de verwarming en koeling van uw huis te beheren.U kunt voor elk huis de ideale omgeving aanpassen met verschillende bedrijfsmodi, waaronder timer, gemiddeld en stil.Aan de muur gemonteerde bedieningselementen maken het eenvoudig om de temperatuur zonder veel moeite aan te passen.


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692