Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Marktanalyse: zijn luchtwarmtepompen de toekomst?

Marktanalyse: zijn luchtwarmtepompen de toekomst?

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2022-03-15      Oorsprong:aangedreven

Naarmate de trend van verwarmingsveranderingen evolueert, worden warmtepompen onmiskenbaar gezien als het volgende grote ding in de verwarmingsindustrie: een betrouwbare en hernieuwbare warmtebron zonder enige ecologische voetafdruk.Maar zijn ze dat ook?Ja, en zoals dit bericht schetst, promoten verschillende regeringen ook het gebruik ervan om het gebruik ervan uit te roeien gasboilers en traditionele fossiele brandstoffen die een ecologische voetafdruk achterlaten.U zult ook meer redenen leren die het prominente gebruik van warmtepompen in grote Europese landen aantonen.

Maar eerst.


Wat is een luchtwarmtepomp?


Lucht-waterwarmtepompen zijn vormen van hernieuwbare energiebronnen die werken door externe warmte te absorberen om de temperatuur in uw huis te verhogen.Idealiter lijken luchtwarmtepompen op standaardairconditioners.Om deze 'doosvormige' units te plaatsen, monteert u ze doorgaans aan de zijkant van uw woning/pand.De grootte van een ASHP is afhankelijk van de hoeveelheid energie die u voor uw huis opwekt.

Hoewel luchtwarmtepompen een vrij grote unit lijken, veroorzaken ze minimale verstoring.Zowel lucht- als grondbronpompen handhaven doorgaans de hele dag een constante temperatuur, in tegenstelling tot traditionele ketels, om gedurende een langere periode een lage, warme temperatuur in uw huis te handhaven.Veel van deze units zijn op maat gemaakt met geluidsreductie en hebben een 'Quiet Mark'-certificering om ervoor te zorgen dat uw huis niet op de hoogte blijft van de op de achtergrond werkende pomp.


lucht-bron-warmtepomp-marktanalyse


EPC-beoordelingen weerspiegelen dit


De toekomst voor lucht-waterwarmtepompen ligt nu en in de nabije toekomst, en het wordt tijd dat de EPC-beoordelingen dat weerspiegelen.De lopende evaluatie van de beoordeling van het Energieprestatiecertificaat, beschreven in The Times, schetst de positief effect luchtwarmtepompen invloed hebben op de algehele energieprestaties van de woning.Met een warmtepomp kunt u hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie gebruiken om de verwarming en koeling van uw huis aan te drijven.

EPC-beoordelingen zijn meestal gebaseerd op de uurkosten voor verwarming en geven daarom niet nauwkeurig het belang van warmtepompen weer.Deze units bieden woningen een schonere, groenere en betaalbare warmtebron.Hoewel de kosten vooraf enigszins afschrikwekkend kunnen zijn, zijn er nu subsidies en regelingen opgezet om huiseigenaren te helpen deze kosten over een periode van zeven jaar te compenseren.

Beter nog: met betalingen die oplopen tot £1300 per jaar gedurende een uitgebreide periode van zeven jaar na installatie, is het moeilijk te ontkennen dat luchtwarmtepompen een realistische optie zijn voor meerdere woningen over de hele wereld.


Overheidsstimulansen voor de installatie van warmtepompen


Met de aanhoudende groei van de industrie en de beschikbaarheid van andere hernieuwbare technologieën zal de prijs van luchtwarmtepompen naar verwachting dalen.Ze zijn zelfs goedkoper dan LPG- en olieketels, waardoor ze de toekomst van verwarming en koeling zijn.

De Britse regering biedt nu bijvoorbeeld prikkels om het publiek te helpen hun energie-efficiëntie te verbeteren.Hoewel de kosten voor het vervangen van uw traditionele ketel door een moderne warmtepomp behoorlijk duur en misschien wat intimiderend kunnen lijken, zijn er stimuleringsmaatregelen en overheidsregelingen opgezet om de totale installatiekosten te helpen compenseren.

De RHI-regeling (Renewable Heat Incentive) betaalt de totale installatiekosten in zeven jaar terug.In sommige gevallen krijgen huishoudens iets meer terug dan het geld dat ze aanvankelijk in hun warmtepomp hebben geïnvesteerd.

De RHI biedt £ 6.000 aan driemaandelijkse uitbetalingen over een periode van zeven jaar in inspanningen om de kosten van de warmtepomp te dekken.De Britse ministers overwegen de vervanging van een modern ketelsloopsysteem van £400 miljoen, dat potentieel £7.000 subsidies zou opleveren.

Alleen al in Groot-Brittannië werden vorig jaar ongeveer 36.000 warmtepompen geïnstalleerd, zoals beschreven door de Heat Pump Association, en dit jaar zullen de cijfers naar verwachting verdubbelen tot ongeveer 70.000 eenheden.Boris Johnson stelde een opmerkelijke doelstelling van 600.000 jaarlijkse installaties tegen 2028.


Voordeel zonder CO2-voetafdruk


ASHP is een hernieuwbare en betrouwbare warmtebron en heeft een vrijwel onbestaande CO2-voetafdruk die veel activisten heeft geïnspireerd om het gebruik van warmtepompen in onze eigendommen te promoten.

Woningen met warmtepompen genieten aanzienlijke warmtebesparende voordelen, aangezien ze aanzienlijke bedragen besparen op hun energiekosten.Door de efficiëntie van warmtepompen volledig te benutten, kan een gewoon huis ongeveer 40% van de huidige verwarmingssysteemkosten besparen.Idealiter bestaat ASHP voor 75% uit hernieuwbare energie en voor 25% uit elektriciteit, zonder gasverbruik.

De verwarmingsbehoeften in heel Groot-Brittannië vormen nu ongeveer 14% van de totale bijdrage aan de CO2-uitstoot.Stel je dan eens voor dat nieuwe toekomstige huizen een uitstoot van 0% (emissievrij) bereiken. Hoe zit het dan met de bestaande huizen die al zijn uitgerust met traditionele verwarmingsoplossingen zoals gasboilers of olie?


Voorgesteld overheidsverbod op het gebruik van gasboilers


Normaal gesproken is een van de belangrijkste veroorzakers van vervuiling gebruikelijk in ons leven.Hoewel vaak over het hoofd gezien: de traditionele fossiele brandstoffen die we in onze huizen gebruiken voor koken en verwarmen dragen bij aan meer dan een vijfde van de totale Britse CO2-uitstoot.Als u het nog niet wist: de standaardbrandstoffen die we in onze huizen gebruiken voor verwarming en verwarming zorgen voor een koolstofbelasting.Units die omgevingswarmte opvangen kunnen echter een alternatief bieden.

In het huidige tijdperk wordt altijd rekening gehouden met milieubescherming en energiebesparing.Luchtwarmtepompen in Europa zijn geleidelijk ontwikkeld ter vervanging van steenkool en andere fossiele brandstoffen.Dit is idealiter de reden waarom de regering vanaf 2025 gasboilers in toekomstige woningen wil verbieden, een individueel beleid dat zich vanaf het midden van de jaren 2030 uitstrekt tot alle moderne gasboilers in woningen.De nieuw geïnstalleerde verwarmingseenheden zullen effectief koolstofarm moeten zijn of moeten worden omgezet in schone brandstoffen zoals waterstof.

Leden van het Britse parlement hebben voortdurend de klimaatveranderingen besproken en positieve klimaat- en toekomstige boerderijen geïmplementeerd.De eerste stap begint met het verbod op gasboilers in nieuwbouwwoningen vanaf begin 2025. Het beste alternatief?Lucht-water warmtepompen.


Belemmeringen voor de adoptie van luchtwarmtepompen


Er bestaan ​​verschillende belemmeringen voor de adoptie van warmtepomptechnologie.De belangrijkste barrière zijn de kosten van verbeteringen aan het gebouw.Maar de regering heeft plannen aangekondigd om tegen 2030 maar liefst vijf miljoen extra luchtwarmtepompen te installeren zonder renovatiekosten.

Bovendien is het ongemak van bouwwerkzaamheden een andere kostenpost die gepaard gaat met de installatie van een warmtepomp.Toch wegen de baten zwaarder dan de kosten.Technologie wordt betaalbaarder en de toekomst is nu aangebroken.

De nieuwste DC-inverter lucht-warmtepompmodellen zijn efficiënt genoeg om te voldoen aan de Future Homes Standard, bedoeld om alle nieuwe eigendommen weg te halen van fossiele brandstoffen.Zij kunnen Groot-Brittannië helpen zijn CO2-reductiedoelstellingen voor 2050 te verwezenlijken.

De kosten van lucht-waterwarmtepompen zullen naar verwachting dalen naarmate de industrie groeit, maar ze zijn nog steeds veel duurder dan olie- of LPG-ketels.De Future Homes Standard is een uitstekende stap in de goede richting voor het land.

Er zijn nog meer belemmeringen voor het gebruik van luchtwarmtepompen.Sommige van de oudere modellen met lucht-warmtepompen zullen bijvoorbeeld bevriezen wanneer de buitenluchttemperatuur onder de vijf graden Fahrenheit daalt.Het volgende probleem is dat de warmtepomp meerdere keren per jaar moet ontdooien.Dit is een enorm ongemak voor mensen, dus er is een oplossing.Een omgekeerde warmtepomp kan een alles-in-één oplossing zijn voor het koolstofvrij maken van elk pand.

Lucht-waterwarmtepompen vereisen een goede isolatie om effectief te zijn.Zonder de juiste isolatie verliest het systeem warmte en is het minder efficiënt dan het is.Om effectief te zijn, zal het ook goed geïsoleerd moeten zijn.Als de woning voldoende geïsoleerd is, blijft de temperatuur in huis het hele jaar constant.Een goede combinatie van een luchtwarmtepomp en een goed geïsoleerde woning kan energie en geld helpen besparen.

De belangrijkste belemmering voor het gebruik van lucht-waterwarmtepompen zijn de renovatiekosten.Maar deze verbeteringen zijn niet duur.Verschillende prikkels helpen huiseigenaren geld te besparen en hun huizen energiezuiniger te maken.

Bovendien is het systeem milieuvriendelijk en kan het uiteindelijk het milieu helpen sparen.Het enige nadeel is het ongemak van bouwwerkzaamheden.De kosten van energie-efficiëntie zijn echter zeker de moeite waard als je lucht-waterwarmtepompen als de toekomst van verwarming beschouwt.

Ondanks de hoge installatiekosten kunnen luchtwarmtepompen toch besparen op energiekosten.De prijs van een lucht-waterwarmtepomp is lager dan die van olie- en LPG-ketels.Dit betekent dat de installatiekosten van een ASHP betaalbaarder zijn dan die van traditionele olie- en LPG-systemen.In de tussentijd kunt u besparen op uw energierekeningen en een comfortabeler leven leiden.Luchtverwarmingssystemen kunnen een efficiënter en zuiniger alternatief zijn voor traditionele woningverwarming.

Een luchtverwarmingssysteem verbruikt 80% minder energie dan elektrische ovens en vereist geen extra boiler.Luchtverwarmingssystemen zijn ook schoner omdat ze geen fossiele brandstoffen verbranden, die broeikasgassen uitstoten.Ten slotte zijn luchtverwarmingssystemen goedkoper te installeren in nieuwe woningen, omdat ze alleen een speciaal elektrisch circuit nodig hebben.


Conclusie


Lucht-waterwarmtepompen zijn de toekomst van verwarming.Ze zijn goedkoper dan de alternatieve brandstoffen die voor verwarming worden gebruikt.Ze kunnen ook worden gebruikt als airconditioningsysteem.Verschillende typen van deze apparaten vervullen beide functies.Het is raadzaam om lucht-waterwarmtepompen in goed geïsoleerde woningen te plaatsen.De kosten van een luchtbronpomp zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte die verwarmd moet worden.Een goed geïsoleerde woning is efficiënter en heeft meer baat bij deze producten.Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692