Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industry News / Hoe werken inverterwarmtepompen?

Hoe werken inverterwarmtepompen?

Aantal Bladeren:8     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2021-01-29      Oorsprong:aangedreven

Een inverter warmtepomp is anders dan een niet-inverter warmtepomp. Er zijn verschillen tussen de twee. Een inverter warmtepomp kan worden gebruikt in een woonhuis of op een werkplek. Een inverter is een elektronisch hulpmiddel dat DC verandert in AC-stroom. DC staat voor gelijkstroom. Gelijkstroom is waar er elektrische lading in één richting of in een unidirectionele stroom gaat. In een gelijkstroom beweegt de elektrischestroom in een stabiele richting. Van gelijkstromen is niet bekend dat ze in een andere richting bewegen. Deze stroom staat bekend als een galvanische stroom. AC staat voor wisselstroom. Wisselstroom is het type elektrische stroom dat de richting periodiek van richting verandert. Wisselstromen kunnen ook herhaaldelijk van grootte veranderen met de tijd. Zo verschilt het van gelijkstromen. Bij een inverter warmtepomp is de spanning, uitgangsspanning, vermogen en frequentie afhankelijk van het ontwerp van de inverter warmtepomp. Het kan zelf geen stroom produceren. Het vermogen van de warmtepomp wordt gecreëerd door de gelijkstroombron. De gelijkstroombron van een inverter warmtepomp moet stabiel genoeg zijn om voldoende stroom te leveren. Hoe werken inverter warmtepompen? Het werkingsprincipe wordt in dit artikel in detail besproken.

 

Wat is een Inverter Warmtepomp?

Een inverter warmtepomp is een type warmtepomp dat gebruik maakt van energiebesparende technologie. Dit is vooral handig als de consument zijn of haar energievoetafdruk wil verkleinen. Een inverter warmtepomp kan slechte prestaties in airconditioners voorkomen. Het bereikt dit door het motortoerental te regelen. Door dit te doen, is het apparaat in staat om een ingestelde temperatuur te handhaven.


how do inverter heat pumps work

 

Een inverter warmtepomp kan een aangename temperatuur bereiken. De temperatuur zelf wordt gedurende de tijd economisch gehandhaafd. Temperaturen in een inverter warmtepomp kunnen kleine aanpassingen ondergaan. Een inverter warmtepomp kan ook worden gebruikt om de soms dure kosten van energie op huis of werkplek te verminderen en het huis warm te houden in de ijskoude, koude, onaangename maanden in de winter. Het kan uw huis ook koel houden in de droge, vochtige en hete maanden in de zomer. Een inverter warmtepomp kan zowel in kanaaltypes als kanaalloze types komen. Het kanaaltype is een kostenbesparing, alternatief voor de gebruikelijke AC- en gassystemen. Een warmtepomp kanaaltype werkt op 100% volume.

 

De reden waarom een inverterwarmtepomp van het kanaaltype op 100% volume werkt, is te wijten aan het feit dat deze kan werken wanneer de temperaturen buiten in de lage temperaturen zit. De warmtesystemen in een kanaalwarmtepomp werken in een verwarmingsmodus. De verwarmingsmodus is betaalbaar. gekanaliseerde inverterwarmtepompen hebben een invertercompressor, die kan worden gebruikt om de energie van het systeem te regelen. Studies hebben aangetoond dat gekanaliseerde inverter warmtepompen het energieverbruik met 35% kunnen verminderen. Ze zijn uitgerust met compressorgeluidsdempers, waardoor de machines stiller worden.

 

Kanaalloze inverter warmtepompen staan bekend om hun mini split systemen. De mini split systemen in kanaalloze inverter warmtepompen zijn systemen waarmee de klant de temperatuur in ruimtes of ruimtes kan regelen. Ze hebben leidingen. De kanaalloze inverter warmtepompen hebben een buitencompressor en binnencondensor. De binnencondensor is verbonden via leidingen. Deze leidingen kunnen koudemiddel overbrengen. Een koudemiddel in een kanaalloze inverter warmtepomp is de vloeistof die wordt gebruikt tijdens de koelcyclus. Het wordt getransporteerd tussen de units in de mini split systemen.

 

Hoe werken inverterwarmtepompen?

Er zijn manieren waarop een inverter warmtepomp kan werken. Het maakt gebruik van een rotatiecompressor (ook wel roterende compressor genoemd) die gedurende de dag varieert. Naarmate de rotatiecompressor van een omgekeerde warmtepomp wordt gebruikt, verhoogt of verlaagt deze de snelheid. Het doet dit om aan te sluiten bij vraag aan warmte in het gebouw. Het toerental van de compressor wordt geregeld door de temperatuurveranderingen die zich buiten voordoen.

 

In inverterwarmtepompen onttrekken ze warmte uit de buitenlucht. Door dit elke dag te doen, kan de warmtepomp uw gebouw warm houden tijdens het winterseizoen. Tijdens het zomerseizoen verdrijven deze warmtepompen warmte uit uw gebouw. Het koelt de lucht. Door dit elke dag op herhaalde basis te doen, vermindert het de energie tijdens de koelmiddelcyclus.

 

Tijdens de koelmiddelcycli op inverterwarmtepompen werkt deze op verschillende snelheden. Dez eis afhankelijk van zowel temperatuur als warmte. Terwijl het de cyclus doet, passen de inverterwarmtepompen de snelheid van de cyclus aan. Wanneer de vraag naar warmte en de temperatuur laag is, verminderen de inverterwarmtepompen de output. Dit helpt de hoeveelheid energie die de componenten van de warmtepomp gebruiken te beperken. Dit helpt het aantal startcycli dat de koudemiddelen nodig hebben te verminderen.

 

Een inverter lucht-water warmtepomp roterende compressor kan werken binnen een bereik van 0 en 100%. De ventilatormotoren in de warmtepomp kunnen ook werken tussen een bereik van 0 en 100%. 100% is de maximale hoeveelheid die een snelheidscompressor en ventilatormotoren kunnen werken. Het minimum dat een roterende compressor en ventilatormotor kunnen werken, is 20%. Dit is echter afhankelijk van de fabrikant en het type onderdelen dat wordt gebruikt in inverterwarmtepompen. De inverter warmtepompen maken gebruik van gelijkstroom. De gelijkstroom van de inverterwarmtepompen maakt gebruik van de sinusgolven. Sinusgolven zijn constante golven.

 

Om gelijkstroom te gebruiken, gebruiken de inverterwarmtepompen een gelijkrichter. Een gelijkrichter is een apparaat dat wisselstroom kan omzetten in gelijkstroom. Zodra het wisselstroomvermogen is gewijzigd in gelijkstroom, gebruikt het gelijkstroomvermogen pulsmodulatie van het gelijkstroomvermogen. Dit verandert de frequentie nadat de gelijkstroom wordt gebruikt. De gelijkstroom wordt door de inverterwarmtepompen gestuurd. Door de frequentie van gelijkstroom en wisselstroom te wijzigen, wordt de snelheid die wordt gebruikt door de elektromotor in inverterwarmtepompen gewijzigd. Als gevolg hiervan worden de compressor en de motor gestuurd. Zij maken gebruik van de omvormer. De inverter warmtepompen kunnen worden aangepast van een laag toerental naar een hogere snelheid.

 

Inverter Warmtepompen vs. Niet-inverter Warmtepompen

Er zijn verschillen tussen niet-inverter (ook wel aan/uit genoemd) warmtepompen en inverter warmtepompen. In tegenstelling tot inverterwarmtepompen hebben niet-inverter warmtepompen geen controle over de energie die het afgeeft. Daarom draait de motor die op niet-inverter warmtepompen draait op twee standen. De twee standen waarop aan/uit warmtepompen werken zijn maximaal en stop. Bij normaal gebruik werkt de motor in een on/off warmtepomp continu. De motor stopt wanneer de temperatuur in het gebouw of de ruimte op een specifiek en gewenst niveau komt. Vanwege het feit dat de motor in niet-inverter warmtepompen gedurende een dag herhaaldelijk start en stopt, gebruikt deze meer energie.

 

Inverterwarmtepompen kunnen wisselstroom omzetten in gelijkstroom met behulp van een gelijkrichter. Nadat het dit proces heeft uitgevoerd, vernieuwt het de gelijkstroom naar een veranderlijke frequentie en spanning. De meeste inverterwarmtepompen zijn uitgerust met EVI-compressoren. EVI staat voor enhanced vapor injection. De verbeterde dampinjectie breidt het bereik van de verwarmingscyclus uit. Het reduceert tot lagere buitentemperaturen. Inverter warmtepompen maken ook gebruik van EEV. EEV staat voor elektronische expansieventielen. Elektronische expansieventielen bevinden zich in inverterwarmtepompen. De kleppen regelen de koelmiddelstroom in de verdamper. Het doet dit door de koelmiddelstroom in zorgvuldige hoeveelheden te verplaatsen. De elektronische expansieventielen staan bekend als stromingsregelaars. Het helpt bij het verlagen van de druk van vloeistof die zich in de buurt van de regelaar bevindt. Door dit te doen, verdampt het het.

 

Wanneer het verdampt, wordt de temperatuur van het koelmiddel verlaagd. Het elektronische expansieventiel kan echter overmatige bewegingen van de koelmiddelstroom krijgen. Wanneer dit gebeurt, wordt het niveau van oververhitting gemonitord. Om de hoeveelheid oververhitting te berekenen die optreedt, wordt de temperatuur van de aanzuigzijde van de compressor in een omgekeerde warmtepomp afgetrokken van de verdampingstemperatuur. Op het elektronische expansieventiel is een temperatuursensor geïnstalleerd. Een tweede sensor is geïnstalleerd bij de uitgang van de verdamper. Beide sensoren berekenen de mate van oververhitting.


De belangrijkste onderdelen van een elektronisch expansieventiel omvatten de permanente magneet en koperen spoelen. Ze bevinden zich in de stappenmotor. De motor bevindt zich aan de bovenkant van het elektronische expansieventiel. Dit is waar een elektromagnetisch veld wordt gecreëerd. De stappenmotor is bevestigd met een as. De schacht is bevestigd aan een spindel. Wanneer het elektromagnetische veld wordt gecreëerd, duwt de as de spindel uit. Nadat de spindel uit wordt geduwd gaat de afsluitklep van de zitting en kan de oververhitting worden verminderd. De zitting bevindt zich in het elektronische expansieventiel. De technologie die wordt gebruikt in elektronische expansieventielen komt uit overzeese landen zoals Europa.


Related Heat Pump Articles

 • Why Does My Swimming Pool Heat Pump Freeze Up?

  2021-12-06

  During the winter season, some ice on your pool heat pump is a common occurrence. However, when the whole unit is covered in ice, there is a concern for worry as your device won't function well and might be at risk of getting damaged.This article focuses on people who want to use their pool heat pum Lees Meer
 • A Complete Guide: Air Source Heat Pump Costs

  2022-01-07

  Heat pumps have surprisingly become a ‘necessary’ appliance for their ability to offer a convenient and reliable energy source for anyone looking to warm their pools or stay warm indoors. If you want to invest in a heating or cooling unit, heat pumps are undoubtedly a suitable option to suit your ne Lees Meer
 • The Best Air Source Heat Pump Manufacturers of 2022

  2021-10-30

  Air source heat pumps are a highly efficient and renewable heating solution for many property owners. These valuable appliances help save money on energy bills, have a low carbon footprint, have a high Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), can be utilized for heating and cooling, have low main Lees Meer
 • Why choose an inverter heat pump to heat your pool?

  2021-11-30

  It's frustrating and uncomfortable to swim while the weather is a bit cold. With the weather shifts, temperatures can drop substantially, especially during cloudy days or winter. A significant drop in temperature can render a pool useless. About 90 % of pools in the U.S. are used two to three times Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692