Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Beste warmtepompen voor koud weer in 2022 - SPRSUN fabrikant

Beste warmtepompen voor koud weer in 2022 - SPRSUN fabrikant

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2022-02-28      Oorsprong:aangedreven

Bij het noemen van warmtepompen draait iedereen in zijn hoofd naar verwarmingsfunctionaliteit als belangrijkste functie.Naast de kernfunctionaliteit vervullen warmtepompen echter nog vele andere functies, waaronder het regelen van de luchtvochtigheid en airconditioning.Typisch, warmtepompen verplaatsen warmte dan het genereren ervan, een techniek die essentieel is voor het verlagen van de kosten in vergelijking met andere.


Beste warmtepompen voor koud weer vanaf SPRSUN, koud klimaat, lage temperatuur warmtepomp,


De beste warmtepompen worden vervaardigd volgens kritische normen die hun vermogen en prestaties bepalen.Hieruit volgt dat, wil een warmtepomp functioneren op een manier die aan de gestelde normen voldoet, er een aantal eigenschappen zijn die niet mogen ontbreken.Dat zijn de kwaliteiten die je moet ontwikkelen voordat je er een aanschaft.De kernkwaliteiten zijn onder meer:

 1. Energie-efficiëntie: Bij de aanschaf van een warmtepomp is het absoluut noodzakelijk om vast te stellen dat het energieverbruik niet boven de norm ligt.Het is mogelijk om de energie-efficiëntie van een warmtepomp vast te stellen door het vermogen ervan te bepalen.Hoogpresterende warmtepompen hebben een Energy Star-rating;ze helpen enorm bij het verlagen van het energieverbruik.

 2. Betrouwbaarheid: Het is van het grootste belang om een ​​warmtepomp te vinden waarvan het systeem zeer betrouwbaar is, zodat deze niet van tijd tot tijd uitvalt of technische problemen krijgt.Verdere informatie over de capaciteit van het warmtepompsysteem vindt u altijd in de richtlijnen van de fabrikant.Ook kan iemand vóór de daadwerkelijke aankoop meer details vragen aan de fabrikant/distributeur.

 3. Weercompatibiliteit: Uitstekende warmtepompen moeten goed werken in uiteenlopende weersomstandigheden en in verschillende regio’s.Sommige extreem koude gebieden vereisen echter warmtepompen met aanvullende verwarmingssystemen of systemen die zijn ontworpen voor de extremiteiten.

 4. Andere overwegingen die men moet maken zijn onder meer de vraag of de warmtepompen milieuvriendelijk zijn, de aan- of afwezigheid van antivriesbescherming en hun verwarmings-/koelingsfrequenties.


Authentieke warmtepompen voor koud weer in 2022


De markt heeft tegenwoordig talloze warmtepompen.Er zijn echter beperkte warmtepompen die het vermogen hebben bewezen om op betrouwbare wijze warmte te leveren.De beperking ontstaat bij de technieken die fabrikanten gebruiken bij het ontwerpen van de warmtepompen.In dit artikel beschrijven we enkele functionaliteiten van warmtepompen voor lage temperaturen met bewezen betrouwbaarheid.


1. 9,6 kW EVI DC-omvormer split-luchtwarmtepomp


De bovengenoemde warmtepomp wordt beoordeeld als de beste warmtepomp voor koud weer.Tijdens de fabricage is het ontworpen om het onder meer geschikt te maken voor functies zoals het koelen en verwarmen van het huis bij koud weer, het verwarmen van het huis in het algemeen en het verwarmen van water voor huishoudelijk gebruik.De minimale omgevingstemperatuur van de heater is -25ºC.

De lage omgevingstemperatuur is van cruciaal belang om de verwarmer in staat te stellen de frequentie waarop deze werkt automatisch te verhogen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, terwijl het vermogen om te verwarmen wordt vergroot wanneer deze wordt blootgesteld aan lage temperaturen.

Een ander element dat de warmtepomp zijn verwarmingsvermogen verleent, is de ingebouwde antivriesbeschermingstechnologie.Dit bestaat uit een binnencomponent die de lucht over de verdamperspiralen blaast en een unit die het systeem van stroom voorziet.Deze technologie is overheersend bij het detecteren van de watertemperatuur van het systeem, waarna de antivriesbeveiligingen automatisch worden benut.

Een ander belangrijk voordeel van de warmtepomp zijn de hoge koel- en verwarmingssnelheden.Deze snelheden worden bereikt met behulp van de Panasonic EVI-rotatiecompressor, die de levering van hoge efficiëntieniveaus verbetert en er tegelijkertijd voor zorgt dat het onderdeel op een hoge frequentie draait.De functionaliteiten van de compressor zijn van cruciaal belang en vormen de kern van het produceren van hoge snelheden.

Er zijn verschillende andere technische aspecten van de warmtepomp die bijdragen aan de prestaties als betrouwbare warmtepomp bij koud weer, waaronder, maar niet beperkt tot:

 • Slimme bediening

 • Intelligent ontdooien

 • Fantastisch laag geluidsniveau

 • Bevat een spanningsbereik (150V-260V) of 330V-450V.


2. R32 ERP A+++ 12 kW EVI DC-inverter lucht-water-warmtepompen


R32 ERP A+++ 12 kW EVI DC-inverter lucht-water-warmtepompen - monobloktype


Bent u op zoek naar de beste lucht-waterwarmtepomp voor koude klimaten?Als dat het geval is, dan is R32 ERP A+++ 12KW EVI DC-inverter lucht-water-warmtepompen - monobloktype een betrouwbare oplossing.

Deze warmtepompen hebben een bedrijfstemperatuur van -25 ℃ tot 45 ℃, een verwarmingsvermogen van 12 kW, een koelvermogen van 10,9 kW en een voedingsbereik van 220 V-240 V of 380 V-420 V en voldoen aan ieders verwarmingsbehoeften.Bovendien kunnen ze verschillende functies vervullen, waaronder het koelen van huizen, het verwarmen van water en het verwarmen van kamers.

Technologische insluitsels die de pompen hun functionaliteit verlenen, zijn onder meer:

 • Geavanceerde/slimmere technologie: De pompen worden geleverd met een CAREL-controller die een cruciale rol speelt bij het automatisch registreren van temperaturen, wat ze bereiken door gebruik te maken van sensoren.Bovendien beschikken deze pompen over een WIFI-bewakingstechnologie waarmee gebruikers contact kunnen opnemen met de fabrikanten wanneer dat nodig is of voor passende gebruiksrichtlijnen.

 • Lager GWP: De technologie maakt gebruik van een koelgas R32, waardoor de DC-inverterwarmtepompen schoner en naadloos kunnen werken.Dit resulteert in verminderde effecten op de omgeving omdat er een minimale CO2-uitstoot is.

 • Verbeterde efficiëntie: deze warmtepompen kunnen met een betere capaciteit opladen en recirculeren, waardoor ze geschikter zijn dan andere.Er is dus minder energieverbruik, waardoor de gebruikers de kosten op hun energierekening kunnen verlagen.

 • Gegarandeerde veiligheid: De warmtepompen maken gebruik van het koudemiddel R32.Dit veelgebruikte onderdeel staat bekend als milieuvriendelijk en maakt de warmtepomp daardoor veilig voor de atmosfeer.Er geldt echter een waarschuwing dat de opslag van het onderdeel op de juiste manier moet plaatsvinden om veiligheidsgerelateerde problemen te voorkomen.Om de veiligheid ervan te garanderen, kunt u echter ook overwegen om SPRSUN R32 DC Inverter-warmtepompen met anti-explosietechnologie te gebruiken.

 • Het geluid van de pomp is vrij laag: de technologie die op deze pompen wordt gebruikt, omvat componenten die het geluid helpen verminderen, waaronder dubbele schokabsorptie als gevolg van de Panasonic-compressor.Over het algemeen is dit systeem het stilste van alle systemen die ooit in warmtepompen zijn gebruikt.

 • Andere componenten die uitstekende prestaties aan de warmtepompen leveren, zijn onder meer de DC-ventilator, het expansieventiel, de druksensor en de CAREL Smart-controller.


3. R32 ERP A+++ 22 kW EVI lucht-warmtepompen met lage temperatuur DC-omvormer


R32 ERP A+++ 22KW EVI Multifunctionele DC-inverter luchtwarmtepompen met lage temperatuur


Dit model omvat om verschillende redenen de beste lucht-waterwarmtepomp voor een koud klimaat, zoals hieronder uiteengezet.Eerst en vooral omvatten enkele van de belangrijkste kenmerken een bedrijfstemperatuur van -25 ℃ tot 45 ℃, een maximaal verwarmingsvermogen van 22 kW, een koelvermogen van 20,1 kW en een maximale COP van 5,81.

Deze categorie warmtepompen is vervaardigd voor vele doeleinden, waaronder het verwarmen van water, verwarming van huizen tijdens koud weer, en het koelen van de huizen wanneer de temperaturen extreem hoog worden.De warmtepompen kunnen de temperaturen regelen om aan de huisvoorkeuren van een individu te voldoen.

Doorgaans vormen technologische ontwikkelingen de kern van het vermogen van warmtepompen om de geschetste functionaliteiten te bedienen.Enkele van de unieke kenmerken van deze technologie zijn de volgende.

 • Lager GWP: Een van de belangrijkste veranderingen in deze warmtepompen is de toevoeging van het nieuwere koelgas R32, wat belangrijk is om de pompen effectief en schoner te laten werken.Vervolgens is er geen sprake van interferentie met de atmosfeer, aangezien de CO2-uitstoot uiterst laag is.

 • Beter rendement en rendement: De fabrikanten van deze warmtepompen hebben hun rendement mogelijk gemaakt door een maximale COP van 5,95 te hanteren.Deze upgrade zorgt ervoor dat de warmtepompen een groter rendement kunnen behalen en efficiënter kunnen presteren door hun opladen en recirculatie te versterken.Hierdoor verbruiken ze niet veel energie in vergelijking met andere marktmodellen.

 • Slimme technologie: Enkele van de slimme technologische ontwikkelingen op de warmtepompen omvatten WIFI-bediening en CAREL-warmtepompcontroller.Ze zijn bedoeld om te helpen bij het geautomatiseerd registreren van temperaturen.Tegelijkertijd dient de WIFI-besturingstechnologie om de fabrikanten en de pompeigenaren met elkaar te verbinden.Bovendien bevat deze warmtepomp verbeterde intelligente beveiligingsfuncties.

 • Lage geluidsproductie: Een centraal kenmerk van deze warmtepompen is de verminderde geluidsproductie.De fabrikanten adopteerden een technologie die de geluidsreductie verbeterde, waardoor het systeem het stilste op de markt werd.

 • Veiligheid: Milieuveiligheid is een centraal aandachtspunt bij het maken van hedendaagse warmtepompen.Met deze essentiële overweging wordt in de warmtepompen rekening gehouden door de integratie van anti-explosieve technologie die eventualiteiten voorkomt die tot veiligheidsproblemen leiden.Zo zijn de gebruikers met de warmtepompen verzekerd van 100% veiligheid.


4. 16-18KW EVI-inverter lucht-water lage temperatuur warmtepomp - split-type


16-18KW EVI DC-omvormer lucht-water lage temperatuur warmtepomp - split-type


Dit warmtepompmodel wordt beschouwd als de beste lagetemperatuurwarmtepomp.Enkele veel voorkomende toepassingen voor deze pomp zijn onder meer kamerverwarming, het verwarmen van water voor huishoudelijke doeleinden en het verwarmen van het huis.
Belangrijkste specificaties van de warmtepomp:

 • Bevat een maximale COP van 5,60 of 5,49

 • De voeding varieert van 220V-240V

 • Hun typische bedrijfstemperatuur is -25℃ tot 45℃,

 • Het maximale verwarmingsvermogen bedraagt ​​16,8 tot 18,8 kW

 • Het maximale koelvermogen bedraagt ​​13,9 TOT 15,6 kW.


Kenmerken die dit model tot de beste lagetemperatuurwarmtepomp maken

 • Lage omgevingstemperaturen: Dit model heeft lage omgevingstemperaturen die worden gegenereerd door de integratie van een DC-invertercompressor en DC-invertercontroller.Hierdoor kunnen de warmtepompen hun werkingsfrequentie verhogen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur.Ze kunnen ook hun verwarmingscapaciteit verbeteren in omgevingen met extreem lage temperaturen.

 • Antivriesbeschermingsfunctie: Deze warmtepompen worden geleverd met een binnencomponent die helpt lucht over de verdamperspiralen te blazen en een extra buitenelement dat helpt het systeem van stroom te voorzien.De fabrikant heeft deze warmtepompen ontwikkeld om automatisch de watertemperaturen in het systeem te detecteren en automatisch de antivriesbeveiliging te activeren.

 • Hoge verwarmings- en koelsnelheden: De aanwezigheid van de Panasonic EVI-rotatiecompressor is van cruciaal belang voor de warmtepompen.Normaal gesproken zorgt dit onderdeel voor een hoog rendement, waardoor ze op hoge frequenties kunnen werken.Vervolgens zijn gebruikers er zeker van dat de warmtepompen water kunnen verwarmen en de huizen met hoge snelheid kunnen koelen of verwarmen.

 • Intelligent ontdooien: De warmtepompen zijn ontwikkeld om de noodzaak tot ontdooien te detecteren en de functionaliteit automatisch uit te voeren.De fabrikanten hebben slimme ontdooitechnologie ingebouwd, die helpt bij het detecteren en automatiseren van de beslissingen om dit te bereiken.Deze eigenschap is ook belangrijk bij het verkorten van de ontdooitijd, aangezien er sprake is van een hoogfrequente werking.Als gevolg hiervan helpt deze technologie het energieverbruik te verminderen en kan de klant de energiekosten verlagen.

 • Slimme bediening: Er is een intelligente CAREL-controller met RS485 ingebouwd om te helpen bij het regelen van de warmtepompen en de terminaltoepassingen.Tegelijkertijd bevatten de warmtepompen de Cascade-functie, die kan helpen meerdere warmtepompen tegelijkertijd te regelen.Er is ook een WIFI App-technologie waarmee gebruikers hun warmtepompen via de telefoon kunnen bedienen.

 • Superlaag geluidsniveau: Deze warmtepompen zijn gemaakt met behulp van een technologie waarmee ze de hoeveelheid geluid die ze produceren kunnen regelen.Normaal gesproken produceren ze zo min mogelijk geluid.Deze mogelijkheid is haalbaar omdat de fabrikanten de EVI-compressor en borstelloze DC-ventilatoren hebben ingebouwd, die helpen bij de geluidsreductie.Naast de in bovenstaand artikel besproken modellen zijn er nog een onbeperkt aantal andere warmtepompen ontworpen om superefficiëntie te garanderen, zoals aangegeven op SPRSUN.Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende.

 • 31,5 kW -25 ℃ CE-certificering EVI luchtbronwarmtepomp voor ruimteverwarming en -koeling bij lage temperaturen.

 • 42KW 55KW 80℃ Industriële EVI Luchtbron Warmtepompboiler Op hoge temperatuur

 • 10,5KW 11KW -25℃ EVI luchtbronwarmtepomp voor koude gebieden

 • 8KW 9KW -25℃ EVI luchtbronwarmtepomp voor verwarming en koeling van huizen in koude ruimtes

 • 4,5 kW 6,5 kW kleine R32 DC-omvormer zwembad luchtwarmtepomp

 • 14KW-20KW -25℃ Monobloc lucht-water-warmtepomp voor koud klimaat Verwarming Koeling

 • 16-18KW A+++ DC-omvormer Monoblock luchtbronwarmtepomp voor warmwaterverwarming en koeling

 • 26KW 36KW R410A Max COP 5,65 Monobloc DC-omvormer Lucht-water-warmtepomp


Het komt neer op


Het aanschaffen van een warmtepomp die voldoet aan de standaardeisen die een warmtepomp anno nu stelt, vergt gedegen kennis, vaak onder begeleiding van deskundigen.De hierboven genoemde warmtepompen zijn een garantie om op een nauwkeurige manier aan de behoeften van elke klant te voldoen.Bovendien hebben ze allemaal een garantieperiode van twee jaar.Geïnteresseerde partijen kunnen meer informatie over aankopen en andere gerelateerde informatie opvragen door te bezoeken https://sprsunheatpump.com/Contact-a-Local-Dealer.html


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692