Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Subsidies voor luchtwarmtepompen voor 2022 in Groot-Brittannië

Subsidies voor luchtwarmtepompen voor 2022 in Groot-Brittannië

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2022-04-01      Oorsprong:aangedreven

Lucht-water warmtepompen zijn de afgelopen vier jaar de real deal geweest, en nu, in 2022, houden ze nog steeds gelijke tred.Ondanks dat het gebruik ervan voor verwarming wereldwijd slechts 5% bedraagt, schat het IEA dat dit potentieel 90% kan bereiken.

Daarover gesproken: sommige landen moedigen mensen aan om te investeren in subsidies voor warmtepompen zonder CO2-uitstoot.Het Verenigd Koninkrijk beschikt al een aantal jaren over de Renown RHI-subsidie ​​en heeft deze uiteindelijk in maart 2022 beëindigd. Vanaf nu wordt deze in april vervangen door het 'ketelupgradeprogramma'.De nieuwe subsidie ​​biedt £ 5.000 korting op warmtepompen.Schotland beschikt over de 'warmere huizen Schotland'-subsidie, bedoeld om de verwarmingskosten voor huizen te verlagen, waardoor minder bekwame mensen en zelfs oorlogsveteranen geholpen kunnen worden.Aan de andere kant profiteren inwoners van Wales van het 'nestprogramma'.

Als u het geluk heeft een staatsburger van een van de bovenstaande landen te zijn, wilt u waarschijnlijk weten of u in aanmerking komt en hoe het systeem werkt.Lees verder om meer te ontdekken.


Luchtwarmtepomp


Het ketelupgradeprogramma in Engeland


Het upgradeprogramma voor de ketel komt voort uit de Britse subsidie ​​voor schone warmte.Het is bedoeld om woongebouwen te helpen upgraden naar koolstofarme verwarmingssystemen.Het upgradesysteem voor de ketel zal effectief zijn vanaf april 2022, wanneer het de nu niet-functionele Renewable Heat Incentive (RHI) -subsidie ​​zal vervangen.

Volgens de aankondiging van de Britse regering maakt de BUS deel uit van een plan om het hele land koolstofvrij te maken.Als gevolg hiervan moet aan elk huis een subsidie ​​van £ 5.000 worden toegewezen voor het upgradeprogramma voor de ketel en om het gebruik van niet-koolstoftechnologie, zoals warmtepompen, aan te moedigen.

Het initiatief zal drie jaar lopen, te beginnen in april van dit jaar, en Groot-Brittannië heeft er £450 miljoen voor uitgetrokken.

Deze strategie heeft tot doel de CO2-voetafdruk van huiseigenaren die nog steeds afhankelijk zijn van koolwaterstofbrandstoffen om hun huizen te verwarmen, te minimaliseren en de geleidelijke afschaffing van koolwaterstofbrandstoffen in de toekomst mogelijk te maken.Dit plan zal Groot-Brittannië helpen zijn grandioze doelstelling te verwezenlijken om de komende zeven jaar jaarlijks 600.000 warmtepompen te bouwen.


Wie komt in aanmerking voor de subsidie ​​voor de CV ketel?


De kwalificatievereisten van het ketelupgradeprogramma zijn identiek aan die van de residentiële RHI.Deze subsidie ​​is bedoeld ter vervanging van RHI bij het ondersteunen van bestaande huishoudens.

Na eerdere regeringsbesprekingen over het upgradeprogramma voor de ketel is een reeks factoren al expliciet naar voren gebracht.Dit is bedoeld om huisbewoners in staat te stellen precies te begrijpen wat ze uit deze subsidie ​​krijgen als ze daarvoor in aanmerking komen.Deze vereisten zijn als volgt:

 1. De woning moet beschikken over een echt Energieprestatiecertificaat, dat tien jaar geleden is verkregen.Een EPC laat zien hoe energiezuinig een woning is door er een cijfer aan toe te kennen variërend van 'A' voor zeer efficiënt tot 'G' voor slecht efficiënt.Dit helpt om inzicht te krijgen in de koolstofgassen die door het gebouw worden uitgestoten en in de verwarmingskosten.

 2. Om geaccepteerd te worden, moet een gebouw een bestaande structuur zijn of op maat gebouwd zijn.Het ketelupgradeprogramma is niet beschikbaar voor nieuwbouw.Stimulansen zijn dringend nodig om deze verandering mogelijk te maken.

 3. Woningen moeten hun energiebehoefte analyseren en ten minste één offerte van een opgeleide installateur overleggen om in aanmerking te komen voor de prijs.Elke accommodatie is verantwoordelijk voor de registratie voor de coupon, terwijl de installateur verantwoordelijk is voor het uitbetalen van de vouchers.Dit garandeert dat de coupons worden gebruikt voor huizen die hulp nodig hebben.Uw installateurs zijn MCS-gecertificeerd.

 4. Ten slotte is een andere factor die bepaalt of u in aanmerking komt, dat er geen vereisten voor de montage van zolder- of spouwmuren mogen worden gesteld aan de EPC.Er kan echter een uitzondering worden gemaakt als het bouwwerk eigendom is van de overheid of zich in een historische wijk bevindt.


Hoe gaat de subsidie ​​voor het upgraden van de ketel in zijn werk?


De BUS-subsidie ​​verschilt van de RHI.De vouchers kunnen kosten tot £ 5.000 dekken, terwijl u voor de RHI zeven jaar lang betalingen ontvangt op basis van uw jaarlijkse behoeften.

Vergeleken met de RHI is de financiering uit het ketelupgradeprogramma lager.Toch duurt het maar twee jaar.

Na overleg met en ontvangst van ten minste één offerte van een opgeleide installateur, kunnen aanvragers een subsidie ​​voor het upgradeprogramma voor ketels in Groot-Brittannië aanvragen. Let op: reparaties aan verwarmingssystemen en luchtverwarmingspompen moeten binnen drie maanden na ontvangst van de coupons worden uitgevoerd.

Wat het tijdsverbruik betreft, wordt dit schema verlengd tot een half jaar voor grotere installaties, waaronder bodemverwarmingssystemen en hydrowarmtepompen.Coupons ter waarde van maximaal £ 7.000 worden uitgedeeld en ingewisseld zodra het werk is voltooid.


Warmere huizen in Schotland


De 'warmere huizen'-subsidie ​​van de Schotse overheid is bedoeld om financiële steun en hulp te bieden aan huizen die via de energierekening moeten vechten om warm te blijven.U kunt toegang krijgen tot de subsidie ​​door de Schotse afdeling voor energie thuis te bellen.

Zij moeten je kunnen koppelen aan warm werk.Het is bovendien niet alleen een subsidie, maar heeft ook tot doel diverse energiebesparende aanpassingen door te voeren.Het is uitsluitend bedoeld voor huiseigenaren en particuliere huurders die minimaal één jaar in dezelfde woning wonen.

De uit te voeren upgrades worden bepaald aan de hand van een vastgoedtaxatie.Dat wil zeggen dat beoordelaars uw huis bezoeken om het te inspecteren en aanbevelingen doen voor aanpassingen die geschikt zijn voor het huis, waaronder bijvoorbeeld een verscheidenheid aan isolatie, tochtwering en verwarming.

In de meeste gevallen kan de Schotse regering alle kosten vergoeden.Houd er rekening mee dat er geen financiering kan worden verkregen voor reeds voltooide projecten.Een geautoriseerde installateur moet toezicht houden op alle door Warmer Homes Scotland gefinancierde vastgoedupgrades.

Sommige relatief dure aanpassingen, zoals het isoleren van een betonnen muur, kunnen in specifieke situaties een consumentenbetaling noodzakelijk maken.Er wordt een rentevrij krediet verstrekt om de kosten van de consumentenbetaling te helpen dekken.


Hoe werkt het voor huurders uit de particuliere sector?


Voor huurders uit de particuliere sector wordt de eigenaar van het onroerend goed geïnformeerd over de upgrades die de regering van Schotland kan ondersteunen en zelf kan dekken.Voordat er upgrades worden geïmplementeerd, moet hun toestemming worden verkregen.

De verbeteringen van Warmer Homes Scotland die toegankelijk zijn voor consumenten die in afzonderlijk gehuurde woningen wonen, zijn sinds 1 augustus 2017 beperkt. Volgens de wettelijke wederopbouwwet zijn wijzigingen die een huiseigenaar wettelijk verplicht is aan te bieden, niet langer voorzien in particuliere huurwoningen.Deze klanten komen indien nodig in aanmerking voor verschillende upgrades.


Wie komt in aanmerking voor de subsidie ​​voor warmere huizen in Schotland?


 • Om in aanmerking te komen voor een warmtepompsubsidie ​​van Warmer Homes Scotland moeten aanvragers aan de volgende vereisten voldoen:

 • Wees een huiseigenaar of huurder van privé-eigendom.

 • Warm House Scotland heeft u de afgelopen vijf jaar niet geholpen uw huis te upgraden.

 • Uw woning moet voldoen aan alle levensstandaarden zoals vermeld in de Housing Act 2006 van Schotland.

 • U moet bijna een jaar in de te upgraden woning wonen.

De subsidie ​​is bedoeld om mensen met een handicap en ouderen in Schotland te helpen.Het omvat ook degenen die gewond zijn geraakt bij verkeersongevallen en veteranen die gewond zijn geraakt in het veld.


De Nest Wales-subsidie ​​voor inwoners van Wales


Het Nest-project maakt deel uit van onze inspanningen om de energiekosten in Wales te verlagen door de energiebesparingen van huishoudens te verbeteren.

Het Nest-initiatief probeert de energie-efficiëntie van een huis te verbeteren, waardoor de energiekosten enigszins worden verlaagd, het comfort wordt verhoogd en de gezondheid wordt bevorderd.Het helpt zeker om de kans te verkleinen dat een huis in brandstofarmoede terechtkomt of de negatieve gevolgen ervaart van wonen in een koude omgeving.

Sinds 2011 heeft Nest gratis energie-efficiëntie-upgrades gegeven aan mensen die in de greep zijn van onbetaalbare energierekeningen, vooral gezinnen met een laag inkomen en oudere gezinnen, waarvan bijna 30.000 huizen profiteren.Het Nest-project biedt ook toegang tot gratis professioneel advies en hulp voor inwoners van Wales, waarbij ruim 98.000 huiseigenaren gedurende de zevenjarige looptijd van het programma hulp en aanbevelingen krijgen.


Hoe werkt de Nest Wales-subsidie?


Als een huiseigenaar moeite heeft met het betalen van haar energierekening, moet ze de ondersteuning van Nest bellen om te bepalen of ze in aanmerking komen om de benodigde hulp te krijgen.

Indien de huiseigenaar aan specifieke eisen voldoet, wordt zij doorverwezen naar British Gas.Bij dit laatste gaat het om de 'woningbeoordeling', een vastgoedanalyse die bepaalt welke aanpassingen aan de woning moeten worden uitgevoerd.

Als u hiervoor in aanmerking komt, zal de regering van Wales overwegen warmtepompen en een energiezuinige ketel in uw huis te installeren.Als dit nog niet op zijn plaats is, zijn de buiten- en binnenmuren van uw huis mogelijk geïsoleerd.


Wat zijn de geschiktheidscriteria voor het nest?


 • Als u in Wales woont en hulp nodig heeft bij het verwarmen of voorzien van airconditioning in uw huis, controleer dan of u aan de onderstaande vereisten voldoet voordat u een aanvraag indient.

 • Controleer of u de eigenaar bent van de woning of deze particulier heeft verhuurd.

 • Uw huis moet energie-inefficiënt zijn en duur om op te warmen.

 • U krijgt een inkomensafhankelijke uitkering of lijdt aan aandoeningen van de luchtwegen en de bloedsomloop.


  Samenvatting


  Subsidies voor lucht-waterwarmtepompen zijn bedoeld om huizen energiezuinig te maken met milieuvriendelijke verwarmingssystemen.Als u geen lucht- of grondwarmtepomp bij u thuis laat installeren, kunt u nog steeds profiteren van andere aanpassingen, zoals isolatie.Het doel is om nul CO2-uitstoot te bereiken en tegelijkertijd mensen te helpen die moeite hebben om hun energierekening te betalen om warm te blijven tijdens de koude maanden.

  Related Heat Pump Articles

  • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

   2021-12-06

   Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
  • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

   2022-01-07

   Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
  • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

   2021-10-30

   Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
  • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

   2021-11-30

   Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

  Recommended Heat Pump Products

  Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

  Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

  Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
  No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
   

  Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

  Tel: 0086-20-82181867
  Telefoon: 0086-18933985692
  WhatsApp: 0086-18933985692