Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Waarom verandert invertertechnologie warmtepompen voorgoed?

Waarom verandert invertertechnologie warmtepompen voorgoed?

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2021-08-24      Oorsprong:aangedreven

Warmtepompen geven tijdens het draaien meer energie af dan ze verbruiken.Dit is een van de kenmerken die ze efficiënt en zelfs kostenvriendelijk maakt.Tegenwoordig zijn warmtepompen aan het veranderen, allemaal dankzij de invertertechnologie.

De omvormer heeft zichzelf bewezen als een van de beknopte manieren om energie te besparen.Het vermindert de verspilde operationele lucht door het motortoerental te regelen.Het functioneert als een auto-versneller.U hoeft de motor van de warmtepomp dus niet te stoppen en te starten.In plaats daarvan kunt u de temperaturen instellen zoals u dat met een autogaspedaal zou doen.

Als we de ouderwetse airconditioners naast het invertermodel leggen, zal het verschil groot zijn.De invertertechnologie vermindert het vermogensverlies en bespaart zo meer energie.

Centrale AC's en ovens bedienen al tientallen jaren huizen.Desondanks schieten ze tekort qua efficiëntie en veelzijdigheid in vergelijking met warmtepompen.Warmtepompen hadden sinds hun komst nog veel te verbeteren.Maar voorlopig is het een gesloten onderwerp.De snelheidscompressoren met veranderlijke invertertechnologie maken ze beter.


waarom-is-invertertechnologie-warmtepompen-voor-goed-verandert

Dus, wat is invertertechnologie?

Bij gebruik van een normale warmtepomp schakelt de AC gedurende bepaalde perioden in en uit.Hij gaat bijvoorbeeld een tijdje aan als het koud is in huis.Zodra het warm genoeg is, wordt het apparaat uitgeschakeld en weer ingeschakeld als de lucht geleidelijk overeenkomt met die van buiten.

Het is dus niet efficiënt.Het is alsof je op een motorfiets rijdt die alleen maar schakelt van 100% acceleratie naar 0%.Er is geen daling naar een percentage tussen 100 en nul.Bij een fiets druk je op het gas om te versnellen wanneer hij valt.

Dat is dus het geval met invertertechnologie.Hiermee kunt u een warmtepomp volledig bedienen in elk bereik van uw voorkeur.Ook analyseert de omvormer de temperatuur en omstandigheden in uw huis.Als zodanig kan hij zijn vermogen aanpassen, waardoor de efficiëntie en het comfort worden gemaximaliseerd.

Door dus de controle over de motorsnelheid van de compressor over te nemen, kan de temperatuur gemakkelijk worden geregeld.

Hoe werkt het?

De DC-omvormer bevat veranderlijke frequentieomvormers.De aandrijvingen zijn voorzien van een instelbare elektrische inverter die de snelheid van de elektromotor regelt.Op de lange termijn regelen de aandrijvingen wel de koeling en de warmteafgifte.

Ze regelen ook de ingang AC naar DC.Vervolgens produceert de elektrische omzetter stroom, maar via de gewenste modulatie.Aan de andere kant bemonstert een microcontroller de luchttemperatuur en past deze aan op basis van de compressorsnelheid. Inverter warmtepompen zijn dus langdurig, gemakkelijk aanpasbaar en efficiënter dan traditionele.Ondanks dat het duur is, zou je binnen twee jaar een teruggave mogen verwachten, afhankelijk van het gebruik.

Jij kunt lezen Dit artikel voor meer details over de werkingsprincipes van inverterwarmtepompen.


Hoe verandert invertertechnologie warmtepompen voorgoed?

Het verbetert hun algemene efficiëntie.

Stel dat we niet-inverter warmtepompen vergelijken met een warmtepomp met inverter;De efficiëntie zal in het geding zijn.De eerste heeft geen controle over de energieproductie.Bovendien belastten ze de eenheid extra dan nodig was.Oeps!

Het is nog veel erger als het zichzelf in- en uitschakelt.Vergeet niet dat de energie om een ​​dood AC-systeem weer op gang te brengen veel te vergelijken is met het progressief draaien ervan.Om het kort en bondig te zeggen: hoe minder keren u de auto nodig heeft om te starten, hoe minder energie hij kost.De invertertechnologie zorgt voor een efficiënte werking van het systeem met variabele snelheid.Als het gaat om energieverbruik, is dat wat hen de voorkeur geeft!

Een inverter-warmtepomp kan werken bij negatieve temperaturen.

Wanneer u een warmtepomp koopt, wordt er veel beweerd over de beschrijving ervan.Er is echter altijd sprake van een disclaimer.Een waarschuwing voor deze zaak.De machine presteert niet goed bij extreme kou.In de meeste gevallen beginnen de problemen bij temperaturen onder de 40 graden.

Als ze de disclaimer tegenkomen, kunnen huiseigenaren de aankoop ervan annuleren.En, veel erger, kies zelfs voor enorme ovens.

Dankzij de omgekeerde technologie is dat veranderd.Het beschikt over een hyper-heat-functie.Als zodanig zal het warmte creëren, zelfs bij negatieve temperaturen.Verwacht dat het zelfs werkt als het buiten -13 graden Celsius is.

Inverterwarmtepompen werken met minimale slijtage.

Niet-inverterwarmtepompen hebben eenheden met een vast vermogen.Ze schakelen tussen aan en uit en draaien op maximale capaciteit.De werking ervan veroorzaakt op zijn beurt spanningen op het elektriciteitsnet.Elke opstartcyclus heeft een pieksignatuur.De pieken hebben ook invloed op de mechanische onderdelen van de warmtepomp.

Aan de andere kant zijn inverterwarmtepompen voorzien van een borstelloze DC-compressor.De compressor heeft geen daadwerkelijke startpiek tijdens de startcyclus.De warmtepomp start dus met de nulampèrestroom.Vervolgens wordt het geleidelijk opgebouwd om te voldoen aan de capaciteit die het gebouw nodig heeft.Op hun beurt worden de warmtepomp en de elektrische voeding enigszins belast.Minimale pieken en slijtage dus.

Met invertertechnologie kunt u geld en ruimte besparen.

Een ander veranderend aspect van warmtepompen is dat u nu geld en ruimte kunt besparen met invertertechnologie.Je hoeft hem niet in een buffertank te plaatsen.Bovendien kan de benodigde oppervlakte veel kleiner zijn als de vloerverwarming over het volledige gebied wordt benut.

Als u een warmtepomp op een perceel installeert, heeft u normaal gesproken ruimte nodig om een ​​buffertank te plaatsen.De buffertank bevat water dat is voorverwarmd.Vervolgens wordt het rond het centrale verwarmingssysteem gefietst, waardoor de aan- en uitschakelaars worden beperkt.

Neem een ​​incident waarbij u een extra kamer heeft die zelden wordt gebruikt en waar de temperaturen lager zijn dan in de rest van het huis.Je besluit het echter te gebruiken en zelfs te verwarmen.U moet daarom de temperatuur van uw verwarmingssysteem aanpassen aan de vraag van de nieuwe kamer.

Houd er rekening mee dat een warmtepomp zonder inverter op de hoogste capaciteit werkt.En zal op datzelfde niveau werken, zelfs als het een fractie van de maximaal benodigde warmte moet leveren.Dat is verspilling van elektrische energie.Om dit te omzeilen, laat een buffertank het voorverwarmde water vrij.Vervolgens wordt het overgebracht naar de radiatoren onder de vloer van de aangewezen kamer. Deze warmt deze op en gebruikt het maximale vermogen van de warmtepomp om het water in de buffertank te verwarmen.Maar het zal de tank oververhitten.

Bij een invertergestuurde unit passen de warmtepompen zich echter gemakkelijk aan het lagere vermogen aan.Vervolgens wordt het verschil in vraag berekend en wordt de output aangepast aan de lage watertemperatuurverandering.Met deze functie kunnen huiseigenaren geld en ruimte besparen voor de installatie van grotere buffertanks.

Afsluiten

Met terugwerkende kracht heeft de komst van de invertertechnologie de omstandigheden in woningen tijdens de koude maanden veranderd.Vanaf nu kunnen warmtepompen die met deze technologie zijn ingebouwd minder energie verbruiken, lang meegaan en zich aanpassen aan elk temperatuurbereik.En voor huiseigenaren biedt de technologie een kans om geld te besparen en elektriciteitsonderbrekingen te verminderen.

Het voorziet warmtepompen van een hoog rendement en veelzijdigheid.En dat is de reden achter de hedendaagse warmtepomprevolutie!


Ook interessant:
Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692