Home / Nieuws / Bedrijfsblog / Hoe werkt de SPRSUN luchtwarmtepompkit?

Hoe werkt de SPRSUN luchtwarmtepompkit?

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2023-02-06      Oorsprong:aangedreven

Het installeren van een luchtwarmtepomp is een van de meest efficiënte en kosteneffectieve manieren om de verwarming en koeling in uw huis te regelen.Luchtwarmtepompen zijn ook beter voor het milieu en een geweldige manier om de ecologische voetafdruk te verkleinen zonder dat dit ten koste gaat van het comfort.

Een van de uitdagingen van lucht-waterwarmtepompen is hun relatief complexe installatieproces.Dit vertaalt zich vaak in hoge installatiekosten of een foutieve installatie als huiseigenaren de doe-het-zelf-route volgen.

Gelukkig heeft SPRSUN een alles-in-één lucht-water-warmtepompkit ontwikkeld om het installatieproces eenvoudiger en sneller te maken.Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de SPRSUN lucht-water-warmtepompkit, ontworpen om huiseigenaren tijd en geld te besparen tijdens de installatie van de warmtepomp.


Wat is de SPRSUN luchtwarmtepompkit?


De SPRSUN lucht-water-warmtepompkit is een alles-in-één Monoblock-warmtepompcomponentenkit die een eenvoudigere en snellere installatie mogelijk maakt.Het pakket wordt geleverd met alle componenten die nodig zijn om een ​​integrale lucht-waterwarmtepomp te installeren.Deze componenten omvatten:

 • Waterpomp

 • Filter

 • Driewegklep

 • Expansievat

 • AC-schakelaar

 • Elektrische kast

 • Lekkagebeschermingsschakelaar

De SPRSUN lucht-water-warmtepompkit ondersteunt R32 DC-inverterwarmtepompen en kan ook worden gebruikt met een zonne-energiesysteem op het dak (PV-energie).Toepassing met PV-energie vereist dat de zonnepanelen een stabiele spanning leveren aan de lucht-waterwarmtepomp.De warmtepompkit is klaar voor gebruik als er een stabiele spanningsbron aanwezig is die voldoet aan de eisen van de warmtepomp.


SPRSUN Kenmerken en specificaties van luchtwarmtepompkit


De SPRSUN Monoblock warmtepomp is verkrijgbaar in vier uitvoeringen of modellen met onder andere verschillende lekschakelaars.De modellen omvatten CGH02, CGH03, CGH04 en CGH06. Bezoek de productpagina om de specificaties van elk model te bekijken.


sprsun-warmtepompkit


De voordelen/voordelen van de SPRSUN luchtwarmtepompkit

1. Het helpt tijd en geld te besparen tijdens de installatie van een warmtepomp


Het installatieproces van de warmtepomp is een van de belangrijkste problemen die voorkomen dat luchtwarmtepompen in veel huizen steeds vaker voorkomen.De installatiekosten zijn doorgaans hoger in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen.De installatiekosten van een lucht-waterwarmtepomp via de diensten van een professionele installateur kunnen variëren van €2.000 tot €10.000.

Wanneer u de aanschafkosten vooraf meetelt, die ook vaak hoog zijn, kunnen de totale kosten onbetaalbaar zijn.Dit kan veel huiseigenaren ervan weerhouden luchtwarmtepomptechnologie toe te passen.De SPRSUN lucht-water-warmtepompkit neemt deze installatiebarrière weg door de consument wat geld te besparen bij het installeren van warmtepompen, omdat u de Monoblock-unit kunt installeren zonder professionele hulp.

Tijd is ook een andere factor bij het installeren van verwarmingssystemen.Het uitzoeken, verkrijgen en aanschaffen van alle componenten die nodig zijn om een ​​verwarmings- en koelsysteem te installeren, kost een aanzienlijke hoeveelheid tijd.De SPRSUN warmtepompkit elimineert deze rompslomp door een uitgebreid alles-in-één pakket te bieden met alle benodigde componenten voor een gemakkelijke en snelle installatie.


2.Het heeft een compact, ruimtebesparend ontwerp

Het compacte ontwerp van de SPRSUN lucht-water-warmtepompkit maakt hem ideaal voor installatie in krappe ruimtes.Met een volume van ongeveer 0,14 kubieke meter (5 kubieke voet) en een gewicht van 34 kg is de SPRSUN warmtepompkit handig compact en licht, terwijl hij toch alle benodigde componenten biedt voor het installeren van een Monoblock lucht-water-warmtepomp.

Plaatsing is een belangrijke factor die de prestaties van een lucht-waterwarmtepomp kan beïnvloeden.Het kiezen van de perfecte locatie om een ​​lucht-water-warmtepomp te installeren kan een grotere uitdaging zijn in vergelijking met andere soorten verwarmingssystemen.

Het is belangrijk dat u de warmtepomp installeert volgens de brancherichtlijnen.Het wordt bijvoorbeeld aanbevolen om een ​​lucht-water-warmtepompunit te installeren uit de buurt van direct zonlicht, uit de buurt van ramen en buren om lawaai te verminderen, dicht bij uw eigendom om de leidinglengte te beperken, en uit de buurt van locaties waar harde wind kan optreden.

Met een compacte alles-in-één unit is het veel eenvoudiger om zich aan deze richtlijnen voor de installatielocatie te houden om efficiënte en betrouwbare verwarming en koeling te garanderen.Het is gemakkelijker om de perfecte plaats te vinden voor een compacte verwarmingsunit dan voor een grote in vrijwel elk type woning.

Het geeft u ook meer keuzemogelijkheden waar u de unit kunt installeren en bespaart tegelijkertijd ruimte in uw huis.Het compacte en lichte ontwerp zorgt ook voor een eenvoudigere en snellere installatie.


sprsun-warmtepomp-installatiekit3. Het beschikt over een hoogefficiënte waterpomp


De SPRSUN lucht-water-warmtepompkit bevat een Grundfos-waterpomp, die verschillende voordelen biedt als u een verwarmingssysteem op waterbasis heeft.Grundfos waterpompen worden vervaardigd door een van de toonaangevende pompfabrikanten gevestigd in Denemarken.Deze pompen van topkwaliteit helpen de efficiëntie te maximaliseren en de levensduur van een watergebaseerd verwarmingssysteem te verlengen.

De pomp is een eenvoudig maar integraal onderdeel van een lucht-waterwarmtepomp.Dit cruciale onderdeel verbruikt een aanzienlijke hoeveelheid energie in een warmtepompunit of welk ander apparaat dan ook.Een groot deel van deze energie vertegenwoordigt onnodige verspilling.

Volgens Grundfos verbruikt tweederde van de pompen tot 60 procent meer energie dan nodig is, omdat ze ongeacht de vereisten op volle snelheid werken.De meeste pompmotoren hoeven slechts ongeveer vijf procent van de tijd op maximale snelheid te draaien.Deze inefficiënte werking leidt tot grote energieverspilling gedurende de hele levensduur van veel pompen.

Het gebruik van een hoogrendementpomp bespaart een aanzienlijk deel van deze energie en helpt u geld te besparen op de energierekening en de bedrijfskosten.De Grundfos waterpompen in SPRSUN warmtepompsets zijn zeer efficiënt, betrouwbaar, duurzaam en hebben een lange levensduur.

Sommige consumenten kunnen de hoogrendementpompen van Grundfos echter duur vinden in vergelijking met andere pompen.Om deze reden biedt SPRSUN ook een warmtepompkit aan met daarin een goedkoper alternatief voor een waterpomp.De alternatieve optie helpt tegemoet te komen aan de budgetbehoeften van verschillende consumenten door de totale initiële kosten te verlagen.


4. Expansietank met hoge capaciteit voor meer veiligheid


Ondanks het compacte formaat wordt de SPRSUN lucht-waterwarmtepompset geleverd met een groot expansievat van 5 liter om de veiligheid van uw waterverwarmingssysteem te vergroten.Het volume verwarmd water in een gesloten verwarmingssysteem, zoals een lucht-water-warmtepomp, neemt toe en zorgt voor extra druk op het systeem.Na verloop van tijd kunnen de drukschommelingen systeemcomponenten zoals leidingen beschadigen.

Een expansievat verlicht deze druk en verlengt de levensduur van het verwarmingssysteem.Deze bevindt zich aan de laadzijde van een lucht-water-warmtepomp om het verwarmingssysteem te beschermen tegen thermische uitzetting.Het expansievat met hoge capaciteit in de SPRSUN warmtepompkit helpt u de levensduur en efficiëntie van uw verwarmings- en koelsysteem te maximaliseren.


5. Het heeft een robuust multifunctioneel filtersysteem


Warmtepompen zijn meer dan alleen verwarmings- en koeltoestellen.Het luchtfiltratiesysteem in de warmtepompkit SPRSUN reinigt de lucht terwijl het apparaat werkt.De SPRSUN lucht-water-warmtepompkit wordt voor dit doel geleverd met een efficiënte en betrouwbare CALEFFI multifunctionele vuilafscheider en filter.

Dit apparaat omvat een magnetisch decontaminatie- en veiligheidsuitlaatsysteem in één compacte eenheid.Het multifunctionele filtersysteem verzorgt verschillende reinigingsfuncties, die cruciaal zijn voor de efficiënte werking en levensduur van de warmtepompcomponenten.

Deze functies omvatten filtering, magnetische decontaminatie, afzuiging, drukbewaking en veilige drukontlasting.De luchtkwaliteit in uw huis is tegenwoordig belangrijker dan ooit en het filtersysteem in de SPRSUN warmtepompkit zorgt voor een goede binnenluchtkwaliteit.


6. De driewegklep biedt multifunctionaliteit


De SPRSUN lucht-water-warmtepompkit is voorzien van een hoogwaardige driewegklep met een diameter van nominaal (DN) 25.3-wegkleppen zijn ontworpen voor het omleiden en mengen van water om te voldoen aan de eisen binnen een verwarmings- en koelsysteem.

Met dit type klep kunt u de juiste modus selecteren op basis van uw verwarmingsbehoeften.Als u een warmwaterfunctie nodig heeft, kunt u deze toepassing kiezen naast andere toepassingen zoals het verwarmen van binnenruimtes.Een driewegklep is een goede optie als u afzonderlijke verwarmings- en koeltanks heeft.


7. Het bestaat uit hoogwaardige componenten


Als huiseigenaar verwacht u betrouwbare prestaties en efficiëntie van uw verwarmings- en koelsysteem in uw woning.SPRSUN dankt zijn reputatie aan de kwaliteit van zijn producten, en de lucht-warmtepompkit SPRSUN is niet anders.SPRSUN begrijpt dat de precisie, werkzaamheid en duurzaamheid van de component die in zijn producten wordt gebruikt, de bruikbaarheid en levensduur van de producten bepalen.

Daarom gebruikt SPRSUN onderdelen en componenten van de beste kwaliteit en hanteert het een strikt kwaliteitscontroleproces voor de productie van zijn lucht-warmtepompsets.Het hebben van productkwaliteit als exclusieve focus zorgt voor een betere functionaliteit en betrouwbaarheid van de warmtepomp, evenals veiligheid en minimale uitvaltijd.Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692