Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Gids voor probleemoplossing voor de hogedrukbescherming van een luchtwarmtepompboiler

Gids voor probleemoplossing voor de hogedrukbescherming van een luchtwarmtepompboiler

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2019-12-06      Oorsprong:aangedreven

Wanneer de hogedrukuitschakeling van de lucht-warmtepompwaterverwarmer plaatsvindt, moet deze op veel aspecten worden gecontroleerd om de oorzaak te achterhalen en deze op te lossen.In dit artikel worden de probleemoplossingsmethoden voor de hogedrukbeveiliging van een lucht-water-warmtepomp uitgelegd.


SPRSUN Project luchtwarmtepompboiler

1. Waterafzettingen in de condensor, de efficiëntie van de warmtewisseling wordt verminderd en de door de compressor afgegeven warmte kan niet op tijd worden vrijgegeven.

Probleemoplossen: Waterbehandeling moet worden uitgevoerd in gebieden met een slechte waterkwaliteit.De frequentie van het gebruik van wasmiddel moet worden gecontroleerd, omdat koperen spoelen gemakkelijk kunnen worden geperforeerd als ze te vaak worden gewassen.

2. De warmwatercirculatiepomp is kapot of het waterniveau in de watertank is te laag (de warmwatercirculatiepomp kan geen water pompen).De waterstroom is onvoldoende, de efficiëntie van de warmtewisseling wordt verminderd en de door de compressor afgegeven warmte komt niet op tijd vrij.

Probleemoplossen: vervang of repareer de waterpomp en controleer of er water in de watertank zit en of het waterbijvulsysteem normaal werkt.


3. Het filter dat op de circulatieleiding is geïnstalleerd, is geblokkeerd, de waterstroom is onvoldoende, de efficiëntie van de warmtewisseling wordt verminderd, de door de compressor afgevoerde warmte komt niet op tijd vrij en de luchtwarmtepompboiler heeft een hogedrukbeveiligingsfout.

Probleemoplossen: maak het filter schoon.Het wordt aanbevolen om het eenmaal per maand schoon te maken.

4. De hogedrukbeveiligingsschakelaar is beschadigd.

Probleemoplossen: vervang de hogedrukbeveiligingsschakelaar.

5. De standaard wateruitlaattemperatuur van de waterverwarmingsunit met lucht-warmtepomp is 55.Als de temperatuur te hoog wordt ingesteld, treedt ook een storing van de hogedrukbeveiliging op.

Probleemoplossen: voldoen aan de instelvoorwaarden (de temperatuur moet worden ingesteld op 55 of lager).


6. Als de fluorhoeveelheid van het lucht-water-warmtepompsysteem te hoog is, vindt er hogedrukbeveiliging plaats.

Probleemoplossen: de hoeveelheid fluor moet worden geïnjecteerd volgens de norm op het typeplaatje van de lucht-water-warmtepomp.


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692