Home / Heat Pump Blog / Industrie nieuws / Industrieblog / Beste inverterwarmtepompen beoordeeld in 2022

Beste inverterwarmtepompen beoordeeld in 2022

Aantal Bladeren:0     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2022-03-25      Oorsprong:aangedreven

Mensen over de hele wereld zijn gewend aan het gebruik van geforceerde luchtsystemen voor het conditioneren en verwarmen van de lucht in hun huizen.Enkele veel voorkomende apparaten die afhankelijk zijn van dergelijke systemen zijn warmtepompen en airconditioners.


Inverter-warmtepompen

De moderne technologie heeft echter een cruciale rol gespeeld bij het verbeteren van de systemen die mensen tegenwoordig in hun huis gebruiken.Deze vooruitgang heeft geleid tot de introductie van invertergestuurde compressoren met variabele snelheid in de warmtepomptechnologie.De technologie staat doorgaans centraal in de verbeterde prestaties, veelzijdigheid en efficiëntie die verband houden met de beste inverter warmtepomp.

Doorgaans zorgt de technologie die wordt gebruikt voor inverter-warmtepompen ervoor dat ze binnen het volledige bereik van 0 tot 100% kunnen draaien.De technologie bereikt dit door de omstandigheden en temperatuur in huis te berekenen en de output aan te passen aan de behoeften van de omgeving.

Tegelijkertijd zorgt de technologie ervoor dat de warmtepomp met variabele snelheden kan werken, waardoor een gelijkmatige en efficiënte werking wordt bevorderd, waardoor het aantal cycli wordt verminderd.Dit mechanisme vormt de kern van het comfort en de efficiëntie van de inverterwarmtepomp.

Bij de aanschaf van een inverterwarmtepomp zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden.Normaal gesproken is er informatie die men moet verkrijgen en nauwkeurig onderzoeken voordat men besluit de warmtepompen aan te schaffen.Fabrikanten en distributeurs kunnen de informatie gemakkelijk verstrekken, maar het is belangrijk om navraag te doen om de ultieme informatie te krijgen.Enkele van de kritische dingen waar u op moet letten, zijn onder meer:

 • Betrouwbaarheid van de fabrikant

 • De technologie die op de warmtepomp wordt gebruikt

 • De temperatuur waarbij de warmtepomp kan werken

 • Softwaregebruik en compatibiliteit

 • Prestaties en efficiëntie

 • Extra voordelen gerelateerd aan een bepaald model

Inverterwarmtepompen met bewezen efficiëntie in 2022

Verschillende inverterwarmtepompen hebben de efficiëntie vastgesteld.In het volgende fragment bekijken we de kenmerken van een paar ervan.

1. SPRSUN 19 kW 20 kW R32 DC-inverter lucht-water-warmtepompen voor koude gebieden

19KW 20KW R32 DC-inverter lucht-water-warmtepompen voor koude gebieden


Bij het ontwerpen van deze warmtepompen moeten de fabrikanten erop hebben gelet dat ze voldoen aan de wensen van de gebruiker op het gebied van comfort.Het model is perfect voor het verbeteren van het comfort door onder meer het opwarmen van water, het koelen, verwarmen en koelen van de kamer.

Dit model maakt gebruik van een technologie waarmee het de resultaten op verschillende manieren kan bereiken, hoewel het geavanceerde systeem de kern van zijn functionaliteit vormt.Hier zijn enkele algemene kenmerken van de inverterpomp.

 • Vijf-inch gekleurd touchscreen: Dit is een belangrijke functie die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de temperatuur te regelen en de systeemmodi vrij eenvoudig in te stellen.Gebruikers kunnen de foutcodes eenvoudig controleren omdat er een duidelijke, moderne interface aanwezig is.

 • -30⁰C EVI-temperatuurwerking: Het model dat EVI-gelijkstroom met lage temperatuur gebruikt, is gemaakt om geschikt te zijn voor de koude klimaatgebieden.Het model van SPRSUN bevat R32-koelmiddel en inverter-EVI-technologie om de warmtepomp in staat te stellen warm water van 60⁰C te leveren en het huis warm te houden, zelfs als de temperatuur -30⁰C bedraagt.

 • Software geüpgraded met een enkele klik: Omdat de meeste software zo nu en dan een upgrade nodig heeft, heeft de warmtepomp een ontwerp dat de gebruiker waarschuwt wanneer dat nodig is.Upgraden is eenvoudig zodra de gebruiker de warmtepomp met internet verbindt, hoewel de internetsnelheden snel genoeg moeten zijn om een ​​sneller updateproces te garanderen.

 • De andere kenmerken van de warmtepomp omvatten onder meer, maar zijn niet beperkt tot, een lage geluidsproductie, R32-koelmiddel, intelligent ontdooien en slimme bediening.

2. SPRSUN 9,5 kW A+++ energielabel DC-omvormer lucht-water-warmtepomp - monobloktype

9,5 kW A+++ energielabel DC-omvormer lucht-water-warmtepomp - monobloktype


Dit is een warmtepompmodel met de beste energie-efficiëntie op de markt.Enkele opvallende specificaties van de warmtepomp zijn onder meer een maximale COP van 5,56, een voeding van 220V tot 240V, een verwarmingsvermogen van 9,5 kW en een maximaal koelvermogen van 8,5 kW.

Enkele van de kenmerken die de warmtepomp zijn functionaliteit verlenen, zijn onder meer:

 • ERP A+++ Energie: Vanwege de efficiëntie in het energieverbruik heeft het model de classificatie A+++, de hoogste classificatie die aan welke warmtepomp dan ook wordt gegeven.De warmtepomp heeft de perfecte standaard bereikt voor elke inverterwarmtepomp.Daarom is het energieverbruik van het model vrij laag en binnen de gebruikelijke verwachtingen.

 • De verwarmings- en koelsnelheden zijn behoorlijk snel: Normaal gesproken bevat de warmtepomp een technologisch verbeterde roterende compressor van Panasonic die is meegeleverd om de efficiëntie te verbeteren.Hierdoor kan de warmtepomp het beste rendement halen, waardoor deze met grote snelheid water kan verwarmen of koeling of verwarming kan leveren.

 • Slimme bediening: De warmtepomp maakt gebruik van een technologisch geavanceerd mechanisme, de intelligente CAREL-controller met RS485. Dit is van cruciaal belang voor het realiseren van de linkcontrole tussen de terminaltoepassing en de warmtepompunit. De warmtepomp bevat WIFI-technologie waarmee de gebruiker de warmte kan regelen. pompen vanuit het comfort van hun telefoon.

 • Vijf werkmodi: De verbeterde functionaliteit van dit model wordt verder verbeterd door het gebruik van vijf verwarmingsmodi, waaronder Modus 1 tot en met Modus 5.

3. SPRSUN R32 ERP A+++ 22 kW EVI multifunctionele lage temperatuur DC-inverter luchtwarmtepompen

R32 ERP A+++ 22KW EVI Multifunctionele DC-inverter luchtwarmtepompen met lage temperatuur


Dit type is de beste oplossing voor een inverterwarmtepomp die schoner en met een ongeëvenaarde effectiviteit werkt.Het vermogen om de functionaliteiten te leveren komt voort uit de belangrijkste specificaties, waaronder een maximale COP van 5,81, een bedrijfstemperatuur van -25⁰C tot -45⁰C, een maximaal verwarmingsvermogen van 22 kW en een koelvermogen van 20,1.

Bovendien kan het model de gebruikers een scala aan functies bieden, waaronder het verwarmen van water en huizen en het koelen van de verschillende kamers van het huis.

Enkele unieke kenmerken van de warmtepomp zijn:

 • Lager GWP: Deze warmtepomp bevat het koelgas R32, dat samen met de DC-inverterwarmtepomp werkt om gematigd schoner en effectiever te werken.Als gevolg hiervan heeft het beperkte schadelijke gevolgen voor de omgeving, aangezien de CO2-uitstoot vrij minimaal is, terwijl het de ozonlaag op geen enkele manier aantast.

 • Verbeterd efficiëntieniveau: De inverterpomp heeft een maximale COP van 5,95.Hierdoor kan de unit de meeste koudemiddelen op de markt op een manier opladen en recirculeren die efficiënter is dan DC-inverterwarmtepompen.Dit is geweldig voor gezinnen, omdat ze kunnen besparen op de energierekening omdat er weinig energieverbruik is.

 • Integratie van slimme technologische mogelijkheden: De unit bevat een CAREL-controller, die een cruciale rol speelt bij het noteren van temperaturen met behulp van sensoren die de atmosferische omstandigheden registreren.Bovendien bevat de unit een online monitoringsysteem (WIFI) waarmee de fabrikanten en klantenondersteuning klanten essentiële ondersteuning kunnen bieden wanneer dat nodig is.

4. SPRSUN 4,5 kW 6,5 kW kleine R32 DC-omvormer zwembad luchtwarmtepomp

9,5 kW R32 ERP A+++ kleine monoblok-warmtepompen met DC-omvormer voor koud klimaat


Bij het vinden van een perfecte warmtepomp voor een zwembad is de 4,5 kW 6,5 kW kleine R32 DC-omvormer zwembadluchtwarmtepomp de beste optie.Het apparaat is gemaakt met verschillende specificaties die de mogelijkheden ervan aantonen.

De specificaties omvatten een maximale COP van 16,33 of 16,18, een voeding van 220V tot 240V en een bedrijfstemperatuur van -15⁰C tot -45⁰C.Op dezelfde manier is het verwarmingsvermogen 4,5 kW of 6,5 kW, terwijl het koelvermogen 2,5 kW of 3,6 kW is.De unit is belangrijk voor verschillende functies, zoals het verwarmen van water voor huishoudelijke zwembaden en het koelen.

De kenmerken die de functionaliteit van de pomp verbeteren zijn:

 • Maximale COP 17,3: Dit is belangrijk voor het verbeteren van de energiebesparing tijdens de werking ervan.Houd er rekening mee dat met een COP die maar liefst 16,39 bedraagt, de unit de bedrijfsfrequentie van de verschillende warmtepompcomponenten, zoals de ventilator en de roterende compressor, kan wijzigen.Het verandert echter de frequentie afhankelijk van de vereiste behoeften.Dit verkort de tijd die nodig is voor verwarming, wat meer warmte oplevert dan de voormalige warmtepompen.

 • Laag geluidsniveau 40 dB(A): Het SPRSUN DC inverter zwembadwarmtepompsysteem maakt gebruik van Panasonic invertercompressoren uitgerust met borstelloze Nidec DC-ventilatoren.Als gevolg hiervan zorgt het systeem ervoor dat de pompen tijdens bedrijf geen onnodig geluid maken, omdat de twee elementen het geluid intern helpen verminderen.Daarom zijn de zwembaden gegarandeerd uitstekend stil en worden de gebruikelijke geluidsoverlast van huishoudelijke warmtepompen geëlimineerd.

 • Titanium buis-in-schaal-warmtewisselaar: Deze units maken gebruik van de titanium tube-in-shell-warmtewisselaar met een hoge mate van chemische bestendigheid om de kans op corrosie uit te sluiten.Titanium is doorgaans een uitstekende optie om hoge temperaturen, druk en watererosie aan te kunnen.Dit vermogen correleert met zijn kwaliteiten;hardheid, weerstand tegen hitte en corrosiebestendigheid.

 • Andere kenmerken van deze inverterpomp zijn onder meer een beknopt warmtepompontwerp, WIFI-app en touchscreen-controller.

Afgezien van de hierboven beschreven inverter-warmtepompen, beschikt een groot aantal andere warmtepompen over de beste inverter-warmtepompen in vergelijking met vele andere.Voor een lijst met het brede assortiment authentieke inverter-warmtepompen kunt u terecht op SPRSUN website.

Het komt neer op

Installatie van een warmtepomp vereist een grondige kennis van zowel de technische details als de juiste ontwerpen.Er zijn cruciale aspecten waar u op moet letten bij de aanschaf van een inverterwarmtepomp, die afhankelijk is van het beoogde installatiedoel.

Een goede inverterwarmtepomp moet echter op zijn minst op passende wijze voldoen aan de behoeften van de gebruiker, een factor die kan worden vastgesteld door de richtlijnen van een deskundige te volgen bij de aanschaf ervan.


Related Heat Pump Articles

 • Waarom bevriest mijn zwembadwarmtepomp?

  2021-12-06

  Tijdens het winterseizoen komt er regelmatig wat ijs op de warmtepomp van uw zwembad voor.Als het hele apparaat echter bedekt is met ijs, is er reden tot zorg, omdat uw apparaat niet goed zal functioneren en mogelijk beschadigd raakt. Dit artikel richt zich op mensen die hun zwembadwarmtepomp willen gebruiken Lees Meer
 • Een complete gids: kosten voor luchtwarmtepompen

  2022-01-07

  Warmtepompen zijn verrassend genoeg een 'noodzakelijk' apparaat geworden vanwege hun vermogen om een ​​handige en betrouwbare energiebron te bieden voor iedereen die zijn zwembad wil verwarmen of binnenshuis warm wil blijven.Als u wilt investeren in een verwarmings- of koelunit, zijn warmtepompen ongetwijfeld een geschikte optie die bij uw behoefte past Lees Meer
 • De beste fabrikanten van luchtwarmtepompen van 2022

  2021-10-30

  Lucht/water-warmtepompen zijn voor veel vastgoedeigenaren een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.Deze waardevolle apparaten helpen geld te besparen op de energierekening, hebben een lage CO2-voetafdruk, hebben een hoge Seasonal Coefficient of Performance (SCOP), kunnen worden gebruikt voor verwarming en koeling, hebben een laag hoofdverbruik Lees Meer
 • Waarom kiezen voor een inverterwarmtepomp om uw zwembad te verwarmen?

  2021-11-30

  Het is frustrerend en ongemakkelijk om te zwemmen als het weer een beetje koud is.Door de weersveranderingen kunnen de temperaturen aanzienlijk dalen, vooral tijdens bewolkte dagen of in de winter.Een aanzienlijke temperatuurdaling kan een zwembad onbruikbaar maken.Ongeveer 90% van de zwembaden in de VS wordt twee tot drie keer gebruikt Lees Meer

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Een professionele warmtepomp producent sinds 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338
 

Neem contact op met SPRSUN. 24/7 ondersteuning. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Tel: 0086-20-82181867
Telefoon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692